BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: [color=blue]Najpodcjenjenije dionice-argumenti [/color]

Kolega Slazicu jel se to meni cini ili je kod Vas vec novi Office u igri?

Tocno, malo ga testiram.

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

Premješteno iz teme: [color=blue]Najpodcjenjenije dionice-argumenti [/color]

Tocno, malo ga testiram.

Zadovoljni?
[smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Zadovoljni?
[smiley2]

Malo ce trebati vremena da se naviknem na novo sucelje, ali zadovoljan sam.

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

Premješteno iz teme: [color=blue]Znanac best buy komenatari i analize[/color]

Gastarbajter
Jedini Active Member

Gastarbajter’s Avatar

Grupa: A7 ( ulagači )
Vođa grupe: ***obrisano***

Tema: Centar investiranja – forum svi za ***obrisano*** za sve !

Savjeti,mišljenja i preporuke

Molio bi sve investitore zdrave pameti da malo svrate na forum poslovni, to je jedino mjesto gdje se sakupljaju i pišu očajnici i zlobnici svih boja. Ovdje ne navraćaju, jer znaju da bi ih jednim postom sve eliminirao k’o što sam to radio na mom novcu još dok sam zimzelen bio.
Tamo je tako malo optimizma, a tako puno zlobe. No, svaka budala svoje veselje ima.
kajmak 0009, neznanac zvani znanac, svirac pa-var-oti, maj-svibanjskidjak…još im samo fali karladelponte.
Otrovni jesu, ali tako loše pišu da ih vrag ni za šegrta uzeo ne bi !

___________________________________________________________________________________

Evo javio nam se i bivši član iz Vrapča. Zbog toplog vremena kupaju se u bazenu svaki dan.

Četvrtkom im puste i vodu. [smiley2]

Premješteno iz teme: [color=blue]TNSA (Transadria d.d.)[/color]

http://www.cyber-traders.com/fima/servlet/com.fima.internetfimapis.GlavniServlet?todo=PrijavaZaRad&igra=da

možda je to isti ***obrisano***

Do kada će te držati na forumu ***obrisano*** i njemu slične ?
Puštajući ga da piše to što piše moderatori pokazuju da nisu ništa bolji od njega.
p.s. ukoliko ne objavite ovaj post isti će biti objavljen na drugim mjestima gdje će odjek biti puno jači.

prejak sam i moralno i intelektualno i verbalno i financijski da bi ikada imao potrebu igrati nepošteno - zimzelen

Premješteno iz teme: [color=blue]Najpodcjenjenije dionice-argumenti [/color] slazic: ” Tocno, malo ga testiram. ” Zadovoljni? [smiley2]

Što bi trebala predstavljati ova plava mrlja na tvom avataru? Meni izgeda kao aureola
[smiley2]

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Što bi trebala predstavljati ova plava mrlja na tvom avataru? Meni izgeda kao aureola
[smiley2]

Hvala kolega, al’ anđeo baš i nisam…[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Dugo već pratim sve forume i sad sam se odlučio registrirati na poslovnom jer je čini mi se najjači od svih.
Nadam se da ću svojim komentarima pridonijeti kvaliteti istog.
Za sad toliko i topli pozdrav svima.[smiley2]

evo samo da se predstavim… nova sam na ovom forumu i nova općenitu u svijetu burze… počela sam malo prije ove drame oko INE … prethodno sam ulagala isključivo u fondove, a sada sam odlučila ulagati i u dionice direktno… pa sam tako tražeći informacije naišla na ovaj forum i duže vrijeme ga samo “promatrala” a sada sam se odlučila i uključiti u raspravu…

lijepo pozdrav svima[smiley2][smiley2][smiley2]

Pozdrav i tebi tajger.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Pozdrav i tebi tajger.

Veoma mi je drago kad me prvi pozdravi član kojeg smatram za jednog od najrealnijih na forumu.
Hvala!

New Report

Close