Kolega Inverter, evo malo pogledao nešto o tom YRCW kojeg ste naveli! Koliko vidim firma vrijedi 108 milja dolara iako rade gubitak veći nego MAGMA, on je ovdje preko 300000%.
Pa i s takvih gubicima opet vrijede više nego svi naši graditelji skupa,a njihovi gubici nisu ni 0,01% od ovih.
Kolega Inverter, evo malo pogledao nešto o tom YRCW kojeg ste naveli! Koliko vidim firma vrijedi 108 milja dolara iako rade gubitak veći nego MAGMA, on je ovdje preko 300000%.
Pa i s takvih gubicima opet vrijede više nego svi naši graditelji skupa,a njihovi gubici nisu ni 0,01% od ovih.
[rolleyes]
http://www.poslovni.hr/vijesti/mirovinci-izgubili-609-mil-kn-188683.aspx
Ispada da bi manje izgubili da su ostali na našoj burzi!
Al ne, pohlepa radi svoje!
Bit će posla za USKOK ovdje da malo istraži mafiju koja nam neće imati za mirovine!
sadće oni to nadoknaditi na našoj stisli su je dobro i onda pošto je plitko tržište dignuti je s par komada
Nakon ovoga komentara ima da navale strani investitori.
Jaki su im izvori sve polusvijet kao i oni o kojima pišu
većina napisanog je istina 🙂
Kolege hvala vam na PP podrške i brojnim zahtjevima za prijateljstvom.
Imate priliku moderatoru pisati da me odmoderira umjesto da me na PP pitate šta sam napisao.
Korisnik sam više od 3 godine, samo sa 1 nickom, ali nije bilo sluha de me odmoderira.
Zločesti će reći da nemam neku kvalitetu postova, ali opet mi šalju zahtjeve za prijateljstvom.
Nikad nikoga nisam vrijeđao već sam uvijek samo izražavao svoje stajalište.
Jbg nekad nekome to nije pasalo…
Zato evo tražim (umoljavam) moderatora da me odmodrerira, a ako želite priključite se zamolbi.
Konačno su Agram brokeri uveli skrivene naloge. Mogu reći da je burza sada prava igraonica. Toliko novih opcija, toliko gluposti. Bio bi red da nam uvedu autiće i lutkice. Pa da se svi možemo zabavljati. Trgovanje na zse stvarno više nema smisla
U tome i jest bit reklame. Vidiš kako si zapamtio o čemu se radi! I meni malo zasmetaju, ali što češ!?
Ignorirati, ne čitati predmetnu reklamu. Nego se odmah vratiti na prethodnu stranicu, refrešati ju i pokušati ponovo upisati post. Ponekad uspije.
Konačno su Agram brokeri uveli skrivene naloge. Mogu reći da je burza sada prava igraonica. Toliko novih opcija, toliko gluposti. Bio bi red da nam uvedu autiće i lutkice. Pa da se svi možemo zabavljati. Trgovanje na zse stvarno više nema smisla
Ima, ima smisla. Naprosto zato jer su uvedeni skriveni nalozi, pa špekulanti nikada nisu sigurni koliko im novaca treba da bi namjerno podigli ili spustili ciljanu cijenu. Sad se igra malo poštenije, a bit će i manje ošišanih ovaca koje nakon toga pobjegnu sa burze i nikad se ne vrate. Ovako je bolje. Vidjet ćeš s vremenom.