Ponašanje Samodola razmatraju financijski stručnjaci…
Meni osobno je u redu- napokon! Sve nek izvuče iz ladica, obriše prašinu i objavi ……..
MAlo ste bolje volje… jel bio produktivan onaj vikend u Rimu???
Premješteno iz teme: IGH (Institut IGH d.d.)
Ja i mnogi drugi još na 1150 kn upozoravali smo vas da IGH ide dosta ispod 1000 kn, sad je već na 880 kn. Drugi put barem razmislite o tuđim mišljenjima umjesto da se odmah posvađate i lupate nam 1 %. [rolleyes]
Premješteno iz teme: IGH (Institut IGH d.d.)
saleo*
ja sam mogao kuću izgraditi od tih silnih jedinica…
najbolje od svega kaj sam sada počeo dobivati 100-ice..
što mi govori da je ekipa koja me ismijavala prodala sa minusom od 30% pa ssada djele dobre ocjene…heheh
jer ne vidim drugi razlog tim izvrsnim ocjenama a prošli tjedan kaj god rekao ili napisao bilo gdje odmah je sjela kulja…
Vatreni, dobro si primjetio, još od prije par dana-dobre sam volje..nekako mi sve ide po planu./ osim burze- pa valjda i to hoće jedanput../
Sve nekako ide dobro, sve je posloženo, novci nategnuto, ali dobro…ljudi / djelatnici/ su dobri, motivirani, maljivo rade i sve dobro drže u svojim rukama…
Pa, šta da se žalim..osim hebene burze.Ta burza mi je skratila život za 20 godina, ostavlja me
u situacijama, kad mi se čini da mi se ruši cijeli svijet….baca me u očaj bespomoćnosti- kakav
nisam niti znala da postoji….!
A ,ovo, misliš seks u Italiji, pa moram reći …hm, ma, ništa neću reći, nije baš sad vrijeme ni mjesto..
Mada nije loše, pobjeći malo od svega i u mnoštvu nepoznatog svijeta, popričati o eventualnim
nesuglasicama, ne gledajući na sat i ne misleći na obaveze….to dobro djeluje na sve nas.
U koju se mi pretvaramo naciju luzera…
Evo gledam Medvjede, pa ovaj neki sav pametan veli kako je ovo odličan rezultat a gube 2:1, negdje prije Konzum čestita Dinamu i sa svih strana hvalospjevi za poraz od Reala 1:0, košarkaši su prezadovoljni nakon poraza od Francuza…
Kosorica puna priča o uspjesim, a država u banani…
Kada se ovo dogodilo, od kada je poraz uspjeh i od kada je nacija postala toliko impotentna, da nam stranka na vlasti nakon svih tih afera i dalje se bori za vlast …onaj nabraja imena i viče kako se sastavlja srpska vlada, a on i njegovi doveli Srbe na vlast… [undecid]
Ja se samo nadam da se pamet pritajila, jer teško je pametnom među većinom glupih…
Čista 100tka! [thumbsup]
Nema ozbiljnih kupaca za hrvatske dionice. Dionička društva nemaju višak kapitala za kupnju dionica,
ili su takve ODLUKE u drugom planu.
Kolegici iz HNS-a sam rekla- da ću glasati za njh- SAMO AKO PODIGNU CIJENE DIONICE , na neki
prihvatljiv i društveno odgovoran način- i da mi je dosta ove burze koja nema perspektivu…..
Značajno se osmjehnula, i rekla…ne samo dionice….to je osnovno , i svima jasno…da treba..
Tako malo milijuna treba da se otkupe dionice po prihvatljivim cijenama..Sad prodati na minusima..
nema šanse , nek bude tako ..ako nikoga ne boli.
Nema ozbiljnih kupaca za hrvatske dionice. Dionička društva nemaju višak kapitala za kupnju dionica,
ili su takve ODLUKE u drugom planu.
Kolegici iz HNS-a sam rekla- da ću glasati za njh- SAMO AKO PODIGNU CIJENE DIONICE , na neki
prihvatljiv i društveno odgovoran način- i da mi je dosta ove burze koja nema perspektivu…..
Značajno se osmjehnula, i rekla…ne samo dionice….to je osnovno , i svima jasno…da treba..
Tako malo milijuna treba da se otkupe dionice po prihvatljivim cijenama..Sad prodati na minusima..
nema šanse , nek bude tako ..ako nikoga ne boli.
Glasaj za Komunisticku Partiju Kine. Jedino oni mogu podici cijene dionica.
She is a Maniac – Flashdance, je naprigodnije sto mi pada na pamet
SDP stopira mirovine !
Propaganda Njemačke za vrijeme II Svjetskog rata je mala beba prema ovoj…
Vatreni, dobro si primjetio, još od prije par dana-dobre sam volje..nekako mi sve ide po planu./ osim burze- pa valjda i to hoće jedanput../
Sve nekako ide dobro, sve je posloženo, novci nategnuto, ali dobro…ljudi / djelatnici/ su dobri, motivirani, maljivo rade i sve dobro drže u svojim rukama…
Pa, šta da se žalim..osim hebene burze.Ta burza mi je skratila život za 20 godina, ostavlja me
u situacijama, kad mi se čini da mi se ruši cijeli svijet….baca me u očaj bespomoćnosti- kakav
nisam niti znala da postoji….!
A ,ovo, misliš seks u Italiji, pa moram reći …hm, ma, ništa neću reći, nije baš sad vrijeme ni mjesto..
Mada nije loše, pobjeći malo od svega i u mnoštvu nepoznatog svijeta, popričati o eventualnim
nesuglasicama, ne gledajući na sat i ne misleći na obaveze….to dobro djeluje na sve nas.
Nisam nigdje spominjao sex. valjda ste čuli što vam paše…