BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ljudi, da li netko možda zna gdje bi mogao nabaviti novi Investitor? Zaboravio ga kupiti u petak a za vikend bio na kolinju tako da… [smiley2][smiley2]

zovi 01 6326 019 pa pitaj direktno njih …

p.s. iako nema baš nešto sjajnog kao do sada 🙂

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

zovi 01 6326 019 pa pitaj direktno njih … p.s. iako nema baš nešto sjajnog kao do sada 🙂

Hval puno!!
[smiley2]

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

evo jedna zanimljivost:

2 posto najbogatijih drži pola svjetskog bogatstva
Dva posto najbogatijih ljudi na svijetu posjeduje više od polovice svjetskog bogatstva, uključujući nekretnine i financijska sredstva, objavio je UN-ov institut za istraživanje razvoja.

Dok je globalni dohodak neravnomjerno raspoređen, distribucija bogatstva još je neravnomjernija, stoji u studiji Svjetskog instituta za istraživanje razvoja na UN-ovom sveučilištu.
“Bogatstvo je najkoncentriranije u Sjevernoj Americi, Europi i nekim azijsko-pacifičkim zemljama. Ljudi u tim dijelovima svijeta drže gotovo 90 posto ukupnog svjetskog bogatstva”, pokazalo je istraživanje.
Institut sa sjedištem u Helsinkiju ističe da je to prvo globalno
istraživanje na tu temu o kojoj su dosad postojali samo djelomični podaci.
“Procjenjujemo da najbogatijih dva posto ljudi posjeduje više od polovice globalnog bogatstva, dok ostatak drži jedan posto
bogatstva”, rekao je direktor Instituta Anthony Shrrocks.
To je slikovito usporedio sa situacijom gdje, u grupi od deset ljudi, jedna osoba ima 99 dolara, dok ostali dijele jedan dolar.
Prema studiji, godine 2000. trebalo je posjedovati milijun dolara da bi se ušlo u skupinu od jedan posto, odnosno 37 milijuna najbogatijih ljudi na svijetu. Svaki drugi takav “sretnik” živi u Sjedinjenim Državama i Japanu.

iz dnevnika.hr
Vaš link

"Dragi investitore, greška nije u zvijezdama, niti u dionicama, već u nama samima..."

… p.s. iako nema baš nešto sjajnog kao do sada 🙂

Nije istina. Opet lagiš.
Npr. meni su omogućili uvid u jednu vrlo, vrlo bitnu infrmaciju o IPO-u telekomunikacija, a bila je toliko sitna i nezamjetna da ne možeš vjerovati…
Bravo INVESTITOR!!
Hvala na školici, hvala na informiranosti, hvala na šarenim tablicama i mapicama jer mi uštedite taaakooo mnogo vremena…
Navijam za dvotjednik. [smiley11]

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

evo jedna zanimljivost: 2 posto najbogatijih drži pola svjetskog bogatstva Dva posto najbogatijih ljudi na svijetu posjeduje više od polovice svjetskog bogatstva, uključujući nekretnine i financijska sredstva, objavio je UN-ov institut za istraživanje razvoja. Dok je globalni dohodak neravnomjerno raspoređen, distribucija bogatstva još je neravnomjernija, stoji u studiji Svjetskog instituta za istraživanje razvoja na UN-ovom sveučilištu. “Bogatstvo je najkoncentriranije u Sjevernoj Americi, Europi i nekim azijsko-pacifičkim zemljama. Ljudi u tim dijelovima svijeta drže gotovo 90 posto ukupnog svjetskog bogatstva”, pokazalo je istraživanje. Institut sa sjedištem u Helsinkiju ističe da je to prvo globalno istraživanje na tu temu o kojoj su dosad postojali samo djelomični podaci. “Procjenjujemo da najbogatijih dva posto ljudi posjeduje više od polovice globalnog bogatstva, dok ostatak drži jedan posto bogatstva”, rekao je direktor Instituta Anthony Shrrocks. To je slikovito usporedio sa situacijom gdje, u grupi od deset ljudi, jedna osoba ima 99 dolara, dok ostali dijele jedan dolar. Prema studiji, godine 2000. trebalo je posjedovati milijun dolara da bi se ušlo u skupinu od jedan posto, odnosno 37 milijuna najbogatijih ljudi na svijetu. Svaki drugi takav “sretnik” živi u Sjedinjenim Državama i Japanu. iz dnevnika.hr Vaš link

pa to i je bit kapitalizma, zar ne?
za tu studiju znao je valjda i franjo kad je imao teoriju (i praksu) o 200 obitelji u Hrvatskoj

“Please, God, Just One More Bubble.”

POZDRAV prokomentiraje mi malo knjigu analiza fin. izvještaja, katarina žager, lajoš žager hvala

Dosta sažeto, za one koji ne znaju nije dobra za one koji znaju dobar podsjetnik. Ulgavnom sve u kratko uključujući i razne financijske omjere poput ROI, ROE, itd.

[color=blue][/color][b][/b]Panta rei!

Dal’ se netko sjeća Johnnatana?

Evo jednog PM-a meni od njega.

“Pazi se Lavek, Hanfica te nanjušila. Počni sa brisanjem tragova”[smiley2][smiley2][smiley2]

Vedrane, Vedrane…sav si vražji…[smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Ako baš moraš znati, ja i Samodol smo u rodu. Moja baka i njegova baka, dvije bake…[smiley2]

Decko ne znam je li opet misliš na mene? Ako da onda ti je ovo već treći put da otkrivaš moj identitet i pokušavaš me povezati s nečim s čim ja nemam veze. Slijedeći put ti više neću progledati kroz prste. U to možeš biti siguran.

Dr. Ante Starčević: "Mi Hrvati imamo dvie narodne mane, iz kojih izvire sva naša nesreća: mi svakomu vjerujemo bez da promišljamo i lahko zaboravljamo krivice koje nam drugi učiniše."

Decko ne znam je li opet misliš na mene? Ako da onda ti je ovo već treći put da otkrivaš moj identitet i pokušavaš me povezati s nečim s čim ja nemam veze. Slijedeći put ti više neću progledati kroz prste. U to možeš biti siguran.

Ne mislim. Ispričavam se…[smiley16]

Može netko od kolega dati mišljenje o Abacus brokerima?

Premješteno iz teme: [color=blue]Najpodcjenjenije dionice-argumenti [/color]

pavarotti:

Evo mene sa malim zakašnjenjem…morao sam odraditi skijanje kojim me počastio ADRS.

Podcijenjena je u odnosu na VIRO. Dajte fundamente za VIRO, pa da usporedimo.
To što imamo su podaci za 09-2006. Kampanja i izvoz 90.000 tona šećera će biti prikazani tek u završnom računu, a to je porast ukupnih prihoda za cca. 50 milja Eura (samo od šečera).
A da ne govorimo o mogućoj prodaji i/ili gašenju proizvodnje uz subvenciju EU + vrijednost zemljišta…

Pa di si ti bio na skijanju [smiley2]
Fundametni od VIRE pa usporedi

Kolega Slazicu jel se to meni cini ili je kod Vas vec novi Office u igri?

New Report

Close