BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Miami, kad ste ono rekli da idete u Italiju???
Nadam se da ste uplatili produženi vikend da se i mi malo odmorimo…. [pray] [pray]

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

Vaš link

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

Umjetno stvaranje kriza! Dokle?
Krenimo s današnjim danom, u ovo vrijeme dolazi do pada vrijednosti skoro svih kompanija na svjetskim burzama, da li je pad vrijednosti opravdan?
Ako gledamo samo užu sliku onda ćemo reći da! Ali ako sagledamo širu sliku, i odlično ju proanaliziramo vidjeti ćemo da netko u pozadini upravlja s rastom ili padom vrijednosti indeksa, tko to radi, i zašto?
http://pravipotez.blogspot.com/

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Premješteno iz teme: INGR (Ingra d.d.)

A evo ne padaju samo dionice, počeo potop i na zlatu. Možda slijedi prekrcaj iz metala u "papiriće", pa se čisti teren! [rolleyes]
http://www.seebiz.eu/potop-trzista-metala-zlato-s-najtezim-tjednim-padom-od-veljace-1983/ar-14172/

Ništa novo pod suncem. Moćnici(4-5 dinastija) čine sve da zavladaju svijetom. Stvaranje kriza je izvrstan način preuzimanja dodatne kontrole. Što će kada padati i rasti odlučuju oni a mediji su im najveći suradnici-dobro plaćeni naravno. Naši mali špekulanti zarađuju siću a kad dođu veliki ode to na CROBI 5000-6000 i opet dole. Koliko će trajati ova faza nezna nitko od nas, sve ovisi o VELIKIMA i to onima vani-kod nas ih baš i nema-sve su to sitni kokošari koji se zadovolje sićom. Dakle ništa novo pod suncem. Čuvajte živce i zapamtite da nije u šoldima sve. U burzu ulažite samo ono bez čega možete ako i izgubite. Život je puno više od materijalnog imetka. Pozz svim iskrenim ljudima čista srca.

neće uvijek biti ovako.

loris jel stečaj u pitanju ovdi ili klasika igra svježeg keša,ko zna čijeg? Lp

Dugo se ovdje nisam javljao i nisam pratio temu, ali jedno sam sigurna, da su vam danas špekulanti napravili svoje, a uostalom kao i na većini burze.

Glavni likovi, ivana sedma, tigrus, delux itd… samo su nestali s foruma prije 10-ak dana, a to je svima moglo biti upozorenje da se nešto sprema. Obično se ne javljaju kada kupuju !!!!!!!!!!!!!!!!
Kad kažem fondovi mislim na fondove i njihove pipke kao sindikati.
[/quote]

čini mi se da ste malo, da ne kažem puno… u zaleđu… pa zar stvrano misiite da "ozbiljnu" cijenu bilo koje dionice diktiraju forumaši.. ili ja,ti, on, mi, avi-oni… ako da… PR vam je za popravni…

loris jel stečaj u pitanju ovdi ili klasika igra svježeg keša,ko zna čijeg? Lp

Dugo se ovdje nisam javljao i nisam pratio temu, ali jedno sam sigurna, da su vam danas špekulanti napravili svoje, a uostalom kao i na većini burze.

Glavni likovi, ivana sedma, tigrus, delux itd… samo su nestali s foruma prije 10-ak dana, a to je svima moglo biti upozorenje da se nešto sprema. Obično se ne javljaju kada kupuju !!!!!!!!!!!!!!!!
Kad kažem fondovi mislim na fondove i njihove pipke kao sindikati.
[/quote]

čini mi se da ste malo, da ne kažem puno… u zaleđu… pa zar stvrano misiite da "ozbiljnu" cijenu bilo koje dionice diktiraju forumaši.. ili ja,ti, on, mi, avi-oni… ako da… PR vam je za popravni…
[/quote]
Ili ste toliko naivni ili ste dio njih. Naravno da su pojedini forumaši mali pipci koji dobiju nalog što da pišu a za uzvrat dobiju pravovremenu informaciju koju iskoriste a pri tome se ispostavi da su" znalci" nekih zabludnih analitičkih tehnika pa im se onda vjeruje i slijepo radi po predviđanju koje je određeno umom i pohlepom a ne nekim crtkarijama koje kasnije naravno ispadnu točne-njima u prilog. Zar zaista vjerujete da su dva aviona srušila blizance do temelja??? Pa ako to vjerujete onda vjerujte da se i na Burzama pa i na našoj sve odvija SLUČAJNO. Pozz. Ovim svijetom upravljaju pojedinci koji nisu ni svjesni kuda vode ovaj svijet i po čijem nalogu. Nalogodavac je jedan i veoma moćan. Mnogi ni ne vjeruju da postoji pa mu je lakše upravljati njima. Ovo pišem općenito a Ingra je samo mala točkica u mozaiku svjetskog puta, širokog ali kratkog.

neće uvijek biti ovako.

Vatreni, idem u Italiju s gorčinom.Svaki put mi burza zagorči život..i ne pušta me da se maknem od
povremenog stresa..
Znam , da bi rekli..pa prodaj sve …neću! Poduzetnici su postojali prije i poslije burze.
Sve drugo što funkcionira samo na kocki su gubitnici…..

p.s. previše šokova…moram se odmoriti…

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

SEEBIZ Wall Street već 8 dana blokiraju moji istomišljenici..protiv financijske oligarhije..
Zamislite prosvjed pred Zagrebačkom burzom… tko bi imao hrabrosti stati pred zgradu i protestirati protiv ove pljačke…
Ima li u Hrvatskoj financijske oligarhije….Moglo bi doći i do zabune, pa bi prosvjednici
bili na relaciji Hanfa -burza…ne znaš zapravo gdje bi bilo zgodnije iskaliti bijes….

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Premješteno iz teme: ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

A kolega techman po kojoj ste vi cijeni zaglavili na bdss ako nije tajna ?
Ako ste uopće zaglavili…

Macheta
3. Da bi bili vjerodostojni dajte i vremenski okvir kad će se to šta navješćujete i dogoditi
5. Ja vjerujem da ima dionica koje će sve to obaviti brže i više. Ovo je treća godina da nisam u brodarima……..

A koje su to dionice koje će sve to obaviti brže i bolje ? Od Mačete tražite da vam napiše sat i minute kako će se dionica kretati, dajte vi napišite koju su to bolje dionice !

ATENA – Grčki ministar financija Evangelos Venizelos je, kako su objavila dva atenska dnevna lista, rekao da je kontrolirani bankrot uz brisanje 50 posto duga vlasnicima grčkih obveznica jedan od tri moguća scenarija za rješenje fiskalnih problema te prezadužene zemlje.

Političari su političari . Ta poruka je išla vjerovnicima odnosno bankama koje guše Grčku da im vrati novac. Drugim riječima, ako ne prestanete piliti ostati ćete bez pola novaca, rekao je ministar financija.
Grčkoj Vladi je sada veći problem napraviti sveobuhvatnu državnu štednju i pokrenuti socijelni bunt pa možda i glave riskirati nego pohlepnim bankama ne vratiti zaradu, naglašavam, zaradu, jer 2/3 duga je zarada !!!!!!!!!

Bankrot Grčke je najmanji problem za Grčku kolega, a puno veći za vjerovnike, kužite ????????

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

A koje su to dionice koje će sve to obaviti brže i bolje ? Od Mačete tražite da vam napiše sat i minute kako će se dionica kretati, dajte vi napišite koju su to bolje dionice !

Kolega ja sam konzultant pa nerado dajem besplatne savjete ali vjerujem da su to KODT-RA i KOEI (obe imam u portfelju i planiram debljati). Ima i jedna koja je po meni stvorena za trejdanje i igranje na ovakve situacije ali nju bi ipak zadržao za sebe.

Eto ja bio iskren 66.6%. Sad da vidim Vas. Koliko znamenaka vam ima srednjak ATPL? Tri ili 4? Mora da je gadno jer spavate na ovom topicu. Od zadnjig 8 postova 5 je na ATPL a niste je ni prijavili u portfelj.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

kolega upitao sam vas po kojoj ste cijeni uzimali bdss ako nie tajna,hvala unaprijed…

New Report

Close