BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Izvanredno, Šprajc svaka čast! [thumbsup]

http://bigblog.tportal.hr/spranja

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je predmet rasprave!!!

http://hr.seebiz.eu/banke/hub-aktivnost-i-profitabilnost-banaka-rastu-kamate-ce-padati/ar-13592/

A ja bi samo dodao……..dionice će rasti [proud]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Izvanredno, Šprajc svaka čast! [thumbsup]

http://bigblog.tportal.hr/spranja

ŠPRAJC JE C A R

"Kupujte zemlju, ona se više ne proizvodi"

Evo, ja te pitam, JAMES..Kakve imaš ljubavne probleme ? Ljubavni trokut- četverokut…
podvojene osjećaje, trunku izgubljenosti…dašak netrpeljivosti prema suprotnom spolu,
opsesivne misli…ili posljedice stresnih događaja na burzi…za sve ima lijeka…? No …???

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Da, vidim. Zabrinutost je komatozna. Nema raspoloženja niti za razgovor, a kamoli šalu.
Depresija Vas ubija. I mene, ali, ja sam žensko..a žene su predodređene da se u hebenim situacijama,
ponašaju mirno i razumno..dosta je muških paničara ovdje. Izgubljeni su u dilemi vlastite muške
svrsishodnosti i uloge u obitelji, poslu, karijeri…
Žene će ionako preuzeti sve obaveze oko napredovanja….na svim područjima..žene će dominirati
svijetom.I burzom.Jel tak, Ivana7…i ostale frendice?
Sad vidim ponudu: partner zona?….evo rješenja za izgubljene….?

Pun kufer mi je toga da moram muškarce stalno tješiti..umjesto da oni u ovakvom beznađu
Crobexa, tješe nas- žene!..Sad bi trebali reći: Kolegice , nemojte se sekirati, pa bilo je padova
i prije, ili sve će to doći na svoje…bit će nam bolje sutra , situacija će se stabilizirati..
Nemate se razloga nervirati,pa to su samo novci- tko ih šiša..glavno da smo živi i zdravi- da nam je
toplo i nismo gladni, već će biti nekako..Imamo osnovne stvari, ne treba nam svo bogatstvo na svijetu,
sreća je u sitničicama,djeca su nam uspješna…riješit ćemo dugove, postaviti mlade na čelo države..
Ha? Nema utjehe u ovim frazama…
Je..onda dobro.NIšta. LAKU NOĆ.

a kad sa se ja htio mazit, di si bila, a?

Idem pomirljivim tonom, jer situacija nije sjajna nikome.
Znam da Vama -muškarcima- investitorima nije lako sada- kad je kriza najdublja. Svi Vas kritiziramo-
a na Vama je zadatak- da nabavite – stvorite novce – kako god znate, normalnim putem-zaradom i radom.
To je nemoguće u ovim uvjetima, i treba se priviknuti na besparicu i dogovoriti se sa svima.
Nemoj se sekirati- a ti ćeš misliti- kako da se ne zabrinjavam – kad je koma.
Najbolje je početi sve ispočetka, ako imaš snage. Lijepi pozdrav i glavu gore!
Pričekajmo inventuru države.

Ako ništa drugo- bit će vina u potocima……… / zaključak nakon šetnje po vinogradima..uoči berbe /

za razliku od lažiranih anketa koje plasira jaca, evo prave istine što hrvatski narod misli o EU!
samo 30% građana Hrvatske želi u EU!!!

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/vecina_hrvata_protivi_se_ulasku_hrvatske_u_europsku_uniju__/387343.html

moje pisanje nije savetovanje niti preporuka za kupnju/prodaju dionica!

PRIJETNJE …

Zaprijetio se dobavljač da neće dati robu, ako mu se ne plate dospjeli računi, kojem je dospjeće danas,pa se zaprijetio zajmodavac da će tražiti anex ugovoru za veću najamninu, a onda se zaprijetio euditor da ako prekrdašimo termin kontrolnog ISO pregleda- da nećemo dobiti produljenje standarda..
Onda se zaprijetio partner, ako ne dođemo na brifing, da nećemo dobiti poziv niti druge godine,
a Komora se zaprijetila neizdavanjem licence , ako ne platimo unaprijed članarinu..
Zatim je suvlasnik zgrade odbio dati suglasnot za manji zahvat za ulaz u podrum, pa mi je susjed
odbio dati suglasnost za ugradnju manjih prozora ..
Dosta za danas …???
Čeka se poskupljenje cijena lijekova naravno, uz prijetnju i natezanje oko plaćanja …
Vidjet ćemo kakve me prijetnje sutra čekaju…

samo 30% građana Hrvatske želi u EU

Najgore što ih 65% iz zemalja EU želi izaći vani,a velika je vjerovatnost da će to učiniti prva Grčka,
a potom vjerovatno Engleska i Austrija. EU će propasti prije nego mi uđemo,a propast će i Euro kao izmišljena moneta.

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

New Report

Close