Jeste li primjetili da je danas protrgovano s vise od 500 mil. kn obveznica – kaj to znaci? Netko ih se rjesava (fondovi) i treba cash (INA?), drzava treba pare ili nesto trece? Vjerojatno ide i uz najavu za vece kamate na bankovne kredite – obveznice obicno potonu u tom slucaju.
kakva je to gužva na forumu? pa trženje još nije počelo [smiley1][smiley1][smiley1]
Izgleda da se Igor ne slaže sa mnom da nije bilo tako strašno. Thread Hakela je obrisan…[smiley10]
Izgleda da se Igor ne slaže sa mnom da nije bilo tako strašno. Thread Hakela je obrisan…[smiley10]
bome nema ga više ni u tragovima[smiley8]
Što je ovo? Nitko ne želi na ručak?
Ukupno korisnika: 82
Ukupno gostiju: 8076
Ja odoh,ugodan vikend svima……
POZDRAV
prokomentiraje mi malo knjigu
analiza fin. izvještaja, katarina žager, lajoš žager
hvala
POZDRAV
prokomentiraje mi malo knjigu
analiza fin. izvještaja, katarina žager, lajoš žager
hvala
Radnja se zbiva u rano proljece jedne bilance, zaplet je malo dosadan, ali rasplet je zanimljiv. [smiley2]
Kad sam je prvi put dobio u ruke rekao sam “to je to”, ali nakon sto sam proucio par poglavlja koja su me zanimala stavio je na policu odakle je ne skidam vec par mjeseci. Ne sjecam se koliko kosta ali svakako nije je lose imati doma, nece ti reci koju dionicu kupiti jer nije ni namjenjena dionicarima vec vise upravi poduzeca ili studentima.
POZDRAV prokomentiraje mi malo knjigu analiza fin. izvještaja, katarina žager, lajoš žager hvala
Nije loša,a mislim da nije skupa….što kaže cartmann,par poglavlja i na policu
POZDRAV prokomentiraje mi malo knjigu analiza fin. izvještaja, katarina žager, lajoš žager hvala
definitivno “lagano proći” neka poglavlja, a neka i pročitati, neloš početak u svakom slučaju…
pozdrav , ma amolio bi ako netko zna neku brokersu kuću , a da nudi uslugo online sa djelovanjem na području italie, imam jednu ali nije baš.