Premješteno iz teme: JDPL (Jadroplov d.d.)
Jutros u Slobodnoj kažu da će Lukšić grupa kupiti Hajduk, što bi bilo fantastično…. …a ne sumnjam da će konačno Hajduk sa pravim gazdom za par godina gaziti Dinamo kao malu bebu…
[thumbsup]
sorry, ni ja ovoliku…
[/quote]
ni ja.
navijam za hajduka ali lukšić nije profil grupacije koja lupa pare tipa abramović zato što mu je imati klub dječački san pa ga zaboli ako izgubi masu love. u dubrovniku je već masu ljudi ostalo bez posla(koji su radili pod štrokom) jer lukšić(uglavnom opravdano) reže gdje se god rezati može. što su radila trojica sada radi jedan. nema više radnog odnosa na neodređeno za 50-60% kadra. stvara se centralizacija odjela. stvara se monopol na 5 zvjezdica unutar grada,izuzev hiltona koji nema baš neke kapacitete, pa nema ozbiljniju konkuranciju u tom segmentu. kupili su atlas nekretnine, izgradili žičaru i love goste po ulici da idu na žičaru.
i sad će oni dat lovu idiotima koji vode hajduka da njegove pare dijele sa nekim kvazi menađerima?????
moš mislit. može im dat popust na žičaru kad dođu u dubrovnik i to je to. nisu ti vesla sisali. nije on nikome ukrao kao većina današnjih bogataša(čast onima iz IT sektora)…oni već 100 godina grade svoje carstvo.
Ne volim nogomet, dosadno mi je to gledati, ali za mir u kući.. malo sjedim i gledam kako
trče za loptom bez veze..
Nije me briga tko ima bijele dresove ni tamne..
Reći ću kratko: Više mi se dopala igra Dinama. NJihova igra bila je ozbiljnija, točnije su
dodavali lopte, zajedno su surađivali i bili su više motivirani da daju gol.
Onaj koji se stalno derao, trener- zbilja je bio naporan i treba ga drugi put cijepiti protiv
bjesnoće- pa i dati koju jaču dozu za smirenje….
Volim Split i sve oko njih, odličnog su raspoloženja tamo i uvijek želim ostati duže nego
što planiram…
Evo..oko nogometa, onako sa strane neovisno o navijanju za bilo koga.
ne sumnjam da će konačno Hajduk sa pravim gazdom za par godina gaziti Dinamo kao malu bebu. Vjerujem da je JDPL najjeftinija dionica na burzi, jednom će eksplodirati
[lol] ne znam koje je od ovih dvoje smješnije [lol]
dragi sugrađani koji se nadate medu i mlijeku, evo kako su prošli neki koji su naivno krenuli u obećani eldorado zvan EU!
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
Nakon Sanadera, Poalnčeca i još par visokopozicioniranih HDZ-ejaca, teške optužbe na račun vrhuške HDZ-a dala je bivša HDZ-ova blagajnica u svezi milijuna kuna kojima su na crno plaćani mnogi ljudi u i oko HDZ-a, od ljudi iz predsjedništva čak do estradnih zvijezda koje su plaćane na crno nakon nastupa za HDZ.
Jasno je da je vladajuća stranka ozbiljo uzdrmana ovi teškim optužbama i da je mnogi pozivaju na podnošenje ostavke. Sad dolazimo do glavnog pitanja – kako bi se ostavka jace i njene nesposobne vlade odrazila na ZSE?
Po meni u prvi tren pad burze, a nakon toga olakšanje i snažan rast kad ljudi shvate da smo ih se konačno riješili i da kreće na bolje [thumbsup]
Munjeni poduzetnici od briga – češće krivi za prometne nezgode……?!
Nisam još nigdje pročitala statistike o tome- koliko često i kojom vjerojatnošću poduzetnici, manageri,
ili slični profili zanimanja , sudjeluju ili su krivci za prometne nesreće i nezgode, te u kojem
postotku više od drugih..i da li je ta činjenica samo naglašenija- obzirom da su javne osobe izloženije
medijskom praćenju i objavama svega , pa i eventualnih prometnih tema…
Znam, da sam ko poduzetnik prepuna briga.Ima dana, kad sjednem za volan i čim krenem, mislim
da to nije moj dan za vožnju, naročito, ako telefon stalno zvoni, ili ujutro primim zadatke i vijesti, koje
zahtijevaju potpuni angažman..
Ja sam , takoreći, nepodobna za cestu, potencijalno opasan šofer, i prava je sreća što u svojih
više od 25 god. šoferskog staža, nisam ništa opasnog učinila, iako , u trenu ..sve može biti
drukčije..i ne mojom krivnoj ili nepažnjom.
Oko 15 god. štitim se od takvih situacija, angažmanom drugih osoba.Sigurnija sam – kad me netko vozi.Na miru sjedim, telefoniram,ljutim se, glasno razmišljam kao suvozač.Čuvam život drugih i svoj.
Pratim promet , s manje opterećenja..i znam , da bi se u ova turbolentna vremena, kad nisam
koncentrirana na cestu..često puta izložila prevelikom riziku i nepažnji, koja bi me mogla
skupo koštati…a i druge sudionike ./ne mislim na materijalne stvari./
Zato, ako ste prezaposleni, puni odgovonosti i poduzetničkog angažmana..pustite da Vas voze
drugi…
/ komenatar na ponovni Čačičev sudar/
Imam i ja ljubavnih problema pa me nitko ništa ne pita, a ni ne ubijam ljude po cestama i morima.
Munjeni poduzetnici od briga – češće krivi za prometne nezgode……?!
Pratim promet , s manje opterećenja..i znam , da bi se u ova turbolentna vremena, kad nisam
koncentrirana na cestu..često puta izložila prevelikom riziku i nepažnji, koja bi me mogla
skupo koštati…
/ komenatar na ponovni Čačičev sudar/
Kako će taj voditi državu kad ni voziti ne zna, imam osjećaj da nas čeka totalka na prvom zavoju. A moglo bi biti i mrtvih i ranjenih
malo za razonodu, svakako pogledati film: Too Big to Fail (2011)
http://www.imdb.com/title/tt1742683/
[thumbsup]
Medvjedi dugo već vladaju, bikovi čekaju svoj trenutak. Možda je uskoro prilika da se pridobiju neki medvjedi i izbaci dosta njih iz igre. Vidjet ćemo uskoro, dotada čekanje s CASH-R-A.
Medvjedi dugo već vladaju, bikovi čekaju svoj trenutak. Možda je uskoro prilika da se pridobiju neki medvjedi i izbaci dosta njih iz igre. Vidjet ćemo uskoro, dotada čekanje s CASH-R-A.
moš slobodno čekat cca godinu dana … samo nemoj u krivoj valuti!