Premješteno iz teme: INGR (Ingra d.d.)
Ovaj lik druka bolje od većine na ovom forumu. Vjerovatno on živi bolje! Ovo bi uvrstio u "izjava godine"!
http://www.seebiz.eu/darko-milinovic-izasli-smo-iz-krize-samo-to-gradani-jos-ne-vide/ar-12932/
Premješteno iz teme: INGR (Ingra d.d.)
Ovaj lik druka bolje od većine na ovom forumu. Vjerovatno on živi bolje! Ovo bi uvrstio u "izjava godine"!
http://www.seebiz.eu/darko-milinovic-izasli-smo-iz-krize-samo-to-gradani-jos-ne-vide/ar-12932/
on i njegovi "ZNA SE" sigurno da žive puno bolje nego veeeeeeeeeeelika većina građana RH…samo neće ni oni još dugo, za 2,5 mjeseca su izbori, a onda bi ih se dobar dio mogao pridružiti voljenom vođi sanaderu [bye]
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
Ima ljudi i portala koji govore istinu bez cenzure
Samo naprijed nkad nije kasno
Premješteno iz teme: KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)
Plejboj tvoje pisanje je u početku bilo šarlatansko i simpatično, ali pretjerivanjem u bedastoćama i bezveznim drukanjem došlo je do inflacije podataka koji veze s vezom nemaju.
S druge strane malograđansko provociranje ostavi za druge ljude i druge prilike.
Srdačan pozdrav
Plejboj tvoje pisanje je u početku bilo šarlatansko i simpatično, ali pretjerivanjem u bedastoćama i bezveznim drukanjem došlo je do inflacije podataka koji veze s vezom nemaju.
S druge strane malograđansko provociranje ostavi za druge ljude i druge prilike.
Srdačan pozdrav
TEBI JE BEZVEZNO DRUKANJE IZNOŠENJE INFORMACIJA DOBIEVNIH OD STRANE NEKOLIKO SLUZBENIKA AUDIO.HR-A *?!
gle Matrix ok si momak , i sve to stoji ali nemoj iznositi lazne insinuacije na forum da ja drukam i slične stvari jer me to već lagano zivcira. Ako vam lijepo kazem da mi je rečeno da neće biti natječaja i da je natječaj bio taj bijedni oglas u tijeku za pisma namjere onda vam kazem kako su rekli meni , dakle onda u AUDIO Vladinoj agenciji – drukaju i lazu pa lijepo zovite njih i pitajte.
ILi zuja molim lijepo
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
Ima ljudi i portala koji govore istinu bez cenzure
Samo naprijed nkad nije kasno
u ovoj zemlji u kojoj se više od 90% izjašnjavaju katolicima teško će se naći 1% koji to jesu u životu, prema tome nije ona nikakav izuzetak.
kolega otoo4 letili oni za 2,5 mjeseci u remetinac ili oko njega, nama isto, jer pokradeno vratiti neće. a ako drugi dolete na njihovo mjesto, bit će isti samo malo sofisticiraniji. i stvarno se slažem s onom tezom da smo uistinu bogata država, jer koja god vlast da dođe , nikako da pofali materijala za lopovluk. kad bi se samo pokradeno vratilo mislim da bi nam bdp skočija preko 20% pa bi svi požurili u ovoj situaciji kupovat hr obveznice.
podsjeti me na onaj vic. kad su muju uhvatili nakon pljačke banke, pa tražili da vrati ukradeno. a on kaže- e moj sudac da san ja mislio vraćat pare diga bi kredit u banci.
Srdačan pozdrav
TEBI JE BEZVEZNO DRUKANJE IZNOŠENJE INFORMACIJA DOBIEVNIH OD STRANE NEKOLIKO SLUZBENIKA AUDIO.HR-A *?!
gle Matrix ok si momak , i sve to stoji ali nemoj iznositi lazne insinuacije na forum da ja drukam i slične stvari jer me to već lagano zivcira. Ako vam lijepo kazem da mi je rečeno da neće biti natječaja i da je natječaj bio taj bijedni oglas u tijeku za pisma namjere onda vam kazem kako su rekli meni , dakle onda u AUDIO Vladinoj agenciji – drukaju i lazu pa lijepo zovite njih i pitajte.
ILi zuja molim lijepo
[/quote]
Ne znam zbog čega se ti živciraš – barem ti za to nemaš povoda. Budi sretan što su ti moderatori više od 2/3 postova pobrisali, jer bi se dalo o svemu raspravljati. Da ne duljim i zamaram ljude nebitnim stvarima, slobodno se vratimo na temu.
Srdačan pozdrav
Ljudi odo ja na sunčanje , ovo je izgubilo svaki smisao. Nazovite si lijepo Upravu Kaštelanskih Staklenika pa ih pitajte direktno :"Da li je sva zemlja i dalje poljoprivredna , na današnji dan ili nije i koliko nije ?"
Kad to obavite onda mi se lijepo javite i pričajte o nekim drukovima. Ako je netko premutav da nazove neka zivi lijepo u neznanju , šta ću mu ja. Mozete do sutra nagadjati dal Pero F. govori istinu na forumu ili Plejboj K., samo je jedan način da saznate – lijepo nazovite.
I onda objavite ovdje svima nama šta je ko saznao pa da povučemo neke paralele. A slijedećoj osobi koja me nazove lazovom bez argumenata ide tuzba za klevetu na gradjanski sud u Zagrebu pa vi kako hocete
Ciaos i skidajte sve po 2500 – makar sami sebe, inače tonemo [cool]
http://www.24sata.hr/nik-titanik/dnevni/1793
[lol] [thumbsup]
Ja volim pročitati postove od kolege Plejboja,mislim da sam ga od negdje prije uspio i više-manje prokužiti [thumbsup].Kolega Plejboj,evo samo za tebe tri klipića sa "Jubitoa" koji se tiču nesnosnih uvjeta za rad u Kaštelanskim staklenicima:
http://www.youtube.com/user/Damir1able?blend=3&ob=5#p/a/u/2/E9jW_iIPi_0
Premješteno iz teme: JDPL (Jadroplov d.d.)
Jutros u Slobodnoj kažu da će Lukšić grupa kupiti Hajduk, što bi bilo fantastično. Novinarka Ružica Mikačić navodi cijeli niz firmi u vlasništvu te grupacije, a intersantno je to što su sve kupovali kešom.
Tako su nedavno kupili za 1, 2 milijarde dolara Compania Sudamericana de Vapores, a za 120 miljuna eura Štrokove hotele u RH (izvor iz Barclay’s banke). Najbolje je da im Kerum ponudi u paketu hotel Marijan, brodogradilište i JDPL, a ne sumnjam da će konačno Hajduk sa pravim gazdom za par godina gaziti Dinamo kao malu bebu. Vjerujem da je JDPL najjeftinija dionica na burzi, jednom će eksplodirati
[thumbsup]
Premješteno iz teme: JDPL (Jadroplov d.d.)
Jutros u Slobodnoj kažu da će Lukšić grupa kupiti Hajduk, što bi bilo fantastično…. …a ne sumnjam da će konačno Hajduk sa pravim gazdom za par godina gaziti Dinamo kao malu bebu…
[thumbsup]
sorry, ni ja ovoliku…