BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

@Plavi

Što sam još htio dodati, ali nije stalo u jedan post, a to je da izrazito cijenim vaš post koji ste uputili CROMANU. [thumbsup]
Pošto ste vi to tako kvalitetno odradili, nema razloga da ja čovjeku sad to ponavljam.
[lol]

Obey Ferengi Rules of Acquisition

ako trazite neke ideje za sustav trgovanja odite na forexfactory forum i procitajte od onog pilota divergenciju ili tako nesto, uglavnom procitao sam cijeli t…, i jos par njih koji su se ukljucili, inace malo pratim forex, sa nekim alatima koje sam skinuo za mt4 platformu i objasnjenja oko 20-30% je moguce skinuti mjesecno po mom iskustvu normalno da ekipa skida i vise pa kontam da odete tamo po koju ideju za filtriranje, savjet

ne mari za male stvari i ostat ce male

ako trazite neke ideje za sustav trgovanja odite na forexfactory forum i procitajte od onog pilota divergenciju ili tako nesto, uglavnom procitao sam cijeli t…, i jos par njih koji su se ukljucili, inace malo pratim forex, sa nekim alatima koje sam skinuo za mt4 platformu i objasnjenja oko 20-30% je moguce skinuti mjesecno po mom iskustvu normalno da ekipa skida i vise pa kontam da odete tamo po koju ideju za filtriranje, savjet

20-30% mjesečno [huh],kako se ovde počelo razbacivati s postotcima!

bit će bolje................

@Plavi

Vas cijenim kao znalca, ali mislim da griješite kad TA bacate u koš za smeće.
Nadam se da će vas razuvjeriti mTrade.

@Plavi

Što sam još htio dodati, ali nije stalo u jedan post, a to je da izrazito cijenim vaš post koji ste uputili CROMANU. [thumbsup]
Pošto ste vi to tako kvalitetno odradili, nema razloga da ja čovjeku sad to ponavljam.
[lol]

Kolega,

ne bacam ja ništa u smeće, već samo iznosim vlastito mišljenje.
Ono što tvrdim je da nema uspješnog investiranja u tk, ako netko koristi ( samo ) tehničku analizu.
Cijene dionica se reflektiraju na temelju makro i mikroekonomskih podataka, političkih događaja ( IN & OUT ), kao i na temelju poslovanja tvrke. Tehnička analiza to ne može predvidjeti, ali može poslužiti kao pomoćni alat eventualno.

Ne čitam ovu temu, ali koliko sam vidio, vi ste kolega, ako ništa drugo, rijetki koji je ovdje konkretan.

[thumbsup]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Kolega,

Ono što tvrdim je da nema uspješnog investiranja u tk, ako netko koristi ( samo ) tehničku analizu.
Cijene dionica se reflektiraju na temelju makro i mikroekonomskih podataka, političkih događaja ( IN & OUT ), kao i na temelju poslovanja tvrke. Tehnička analiza to ne može predvidjeti, ali može poslužiti kao pomoćni alat eventualno.

Ne čitam ovu temu, ali koliko sam vidio, vi ste kolega, ako ništa drugo, rijetki koji je ovdje konkretan.

[thumbsup]

lp

Svako toliko vidim napuhane Hrvate.Najbolji na svjetu i sve znaju.Ma sta je zapad.
Svedska je zaostala zemlja prema njima…i t d

Navratit cu onog dana kod spomenute xxx-razine.Vi svi to naravno znate da nece biti tako.
A ostali znaju kad to se moze desit ?.
På TA ne vredi nista…ako to kaze jedan hrvat ..onda mora da je tako!
Znaci sve gore pisano ne vredi nista…ili ?

sretno vam bilo

PS Jedan prijatelj mi je pokazao na sledece Matt:7:6
Mislim da cu ga poslusat….

Time will tell…..

Kolega,

[thumbsup]

lp

Svako toliko vidim napuhane Hrvate.Najbolji na svjetu i sve znaju.Ma sta je zapad.
Svedska je zaostala zemlja prema njima…i t d

Navratit cu onog dana kod spomenute xxx-razine.Vi svi to naravno znate da nece biti tako.
A ostali znaju kad to se moze desit ?.
På TA ne vredi nista…ako to kaze jedan hrvat ..onda mora da je tako!
Znaci sve gore pisano ne vredi nista…ili ?

sretno vam bilo

PS Jedan prijatelj mi je pokazao na sledece Matt:7:6
Mislim da cu ga poslusat….

Time will tell…..
[/quote]

Kolega, kakve veze ima švedska ekonomija sa cijelom ovom pričom?
Da nije i švedska ekonomija po principu vaše tehničke analize?? [lol]

Ne kolega… hrvati će se orijenirati na trgovinu dionicama po onome što piše samozvani guru za tehničku analizu.
Svojevremeno se sjećam da ste napisali da se po tehničkoj analizi može predvidjeti tko će pobijediti na svjetskom prvenstvu u nogometu. Kao i predvidjeti rast i pad stope nezaposlenosti.
Vi sa vašom metodom možete apsolutno sve, bravo!
Toliko od mene..

lp i sretno.

[thumbsup]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Poruka 1:

Na forumu koji se zove"Tehnicka analiza" pisu se poruke gde 2 osobe smatraju da TA nista ne vredi?
Jedna od tih osoba sama stvara analize tehnicke naravi? a druga ne.
Pitanje je …ako se ne vjeruje u TA zasto se pise na forum koji je stvoren za TA (tehnicka analiza) ???
Ili vazi to da je samo osobna TA sto vredi nesto…a sve ostalo je smece?

Kakva je to logika??? Naravno nikakva
( onaj koji voli diskusiju kao takvu…on ce uvjek nac odgovor i nastvlajti brbljati)

Na poslovnom ima ca 28400 registriranih i izmedu 100-200 aktivnih.
Od tih 200 aktivnih je jedan manji broj na forumu Teknicka analiza.

Znaci 5-10 osoba imaju medusobno raspravljanje a ca 28000 ih prati.

To je fakta!

#Plavi pise

"Svojevremeno se sjećam da ste napisali da se po tehničkoj analizi može predvidjeti tko će pobijediti na svjetskom prvenstvu u nogometu."

To Croman nije nikad pisao …Ti znas da se nesmije lagati ?

Poruka 1:

Na forumu koji se zove"Tehnicka analiza" pisu se poruke gde 2 osobe smatraju da TA nista ne vredi?
Jedna od tih osoba sama stvara analize tehnicke naravi? a druga ne.
Pitanje je …ako se ne vjeruje u TA zasto se pise na forum koji je stvoren za TA (tehnicka analiza) ???
Ili vazi to da je samo osobna TA sto vredi nesto…a sve ostalo je smece?

Kakva je to logika??? Naravno nikakva
( onaj koji voli diskusiju kao takvu…on ce uvjek nac odgovor i nastvlajti brbljati)

Na poslovnom ima ca 28400 registriranih i izmedu 100-200 aktivnih.
Od tih 200 aktivnih je jedan manji broj na forumu Teknicka analiza.

Znaci 5-10 osoba imaju medusobno raspravljanje a ca 28000 ih prati.

To je fakta!

#Plavi pise

"Svojevremeno se sjećam da ste napisali da se po tehničkoj analizi može predvidjeti tko će pobijediti na svjetskom prvenstvu u nogometu."

To Croman nije nikad pisao …Ti znas da se nesmije lagati ?

Zašto pišeš na temi TA ako ne stavljaš grafofe, otvori si temu gdje ćeš sebe hvaliti a da nikome nije jasno zašto se hvališ kada grafova nema a bez dokaza nema ni osude.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

Aha, pa onda slično razmišljamo. Evo recimo primjera kada tehnička dobije po piksi.
Vjerujem da je ovakav "spike" nastao radi neke "vijesti" ili neke "političke odluke" ili tko zna čega,
što naravno TA nemože predvidjeti.

Tko se koristi sa najosnovnijom TA nije nikako mogao dobiti po piksli u ovom slucaju….
Probijena osnovna linija trenda, testiranje vodoravne tri puta, cak smo imali i nekakav retest na 5 min…
Daklem onaj tko postuje osnovnu TA bio je pozicioniran long u tom trenutku!
Da li se moze predvidjeti bas ovakav potez, naravno da ne i nije u tome ni poanta, poanta je biti
pozicioniran ispravno pa ce po onoj "if you build it they will come" nekada da Vas usere i 1000 pipsica
u par minuta…..

Lijepo Vas pozdravlja balkanski debil leonidas primitivac po priznanju….

Vidim da poslovni cenzurira (i ono sto ne treba cenzurirat)

Dvije osobe su navele da se ne moze predvidjeti razvitak uz TA.

Ali to ne vazi za EWT.

Dokaz :mail /analiza poslana prijatelju u Njemckoj( On postoji…garantirano)

Analiza (mail poslan 27/8) o mogucem razvitku EURCHF

———————————————
Am 27.08.2011 18:11 schrieb "Croman 01" :

> xxxxxx
>
> sa onim podacima sto si poslao dolazim do zakljucka :
>
> 1 od razine sto je bila u oktobru 2007 (ca 1.68) pa do 18 aug 2011 kad je bilo na 1.0 ja to vidim kao 3 val gotov i pocetak 4 vala od razine 1.0 (18 aug).
>
> 2 nastavak (od 25 aug) bi mogao biti da se ide prema ca 1.05 a posle toga prema ca 1.25 ?
>
> 3 razina ca 1.25 bi mogla biti val 4 ?

————————————————

Analiza je bila stvorena sa EOD podacima i manja greska je u tome sto je ocekivan pad (prema 1.05 ) u stvarnosti bio (pad prema 1.10).Medutim u cjelini je tocan razvitak.

Ja radim 11 godina sa EWT analizama i ovo nije prvi pogodak.

Vidimo se…prije ili kasnije.Sretno u "lutriji" koja se zove …burza

Vidim da poslovni cenzurira (i ono sto ne treba cenzurirat)

Dvije osobe su navele da se ne moze predvidjeti razvitak uz TA.

Ali to ne vazi za EWT.

Dokaz :mail /analiza poslana prijatelju u Njemckoj( On postoji…garantirano)

Analiza (mail poslan 27/8) o mogucem razvitku EURCHF

———————————————
Am 27.08.2011 18:11 schrieb "Croman 01" :

> xxxxxx
>
> sa onim podacima sto si poslao dolazim do zakljucka :
>
> 1 od razine sto je bila u oktobru 2007 (ca 1.68) pa do 18 aug 2011 kad je bilo na 1.0 ja to vidim kao 3 val gotov i pocetak 4 vala od razine 1.0 (18 aug).
>
> 2 nastavak (od 25 aug) bi mogao biti da se ide prema ca 1.05 a posle toga prema ca 1.25 ?
>
> 3 razina ca 1.25 bi mogla biti val 4 ?

————————————————

Analiza je bila stvorena sa EOD podacima i manja greska je u tome sto je ocekivan pad (prema 1.05 ) u stvarnosti bio (pad prema 1.10).Medutim u cjelini je tocan razvitak.

Ja radim 11 godina sa EWT analizama i ovo nije prvi pogodak.

Vidimo se…prije ili kasnije.Sretno u "lutriji" koja se zove …burza

Ovo je pitanje moderatoru:

Prijasna poruka nije imala graf ali je imala OPIS razvitaka EURCHF sa pogledom EWT .

Tu se nabrajaju valovi i razine.Iako nema grafa ova poruka je tehnicki povezana.

Za one sto se uce ili rade sa EWT to je interesantan pogled za moguci razvitak.

Naravno ovo je vasa web-stranica..pa cinite sto hocete.

Zasto je skinuta/premestena sa Tehnicke analize?

grafovi su postali …holy grall

Eto što kriza radi od čovjeka

Iz kamiona ispale gajbe radlera, prolaznici ih krali i pobjegli

Nekoliko ljudi iskoristilo je priliku pa su ukrali gajbe u kojima se boce nisu razbile.

http://www.vecernji.hr/vijesti/iz-kamiona-ispale-gajbe-radlera-prolaznici-ih-krali-pobjegli-clanak-324597

New Report

Close