BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

James, imaš ti kakve interese osim burze?…..Ili si već sve napravio , što sam napisala…?
Pa, znam da mnogi vide dilemu- grad -selo…što tu ima lošeg u razmišljanju?
Sad idem u otkup malih parcela, dobila sam vlasničke listove, sama ću napraviti kupoprodajne ugovore,
i sve završiti…za sav izgubljen novac na burzi- mogla sam kupiti polovicu županije….
onda idem pogledati vlasnike , koji su upisani na parcelama gdje je predviđena izgradnja
doma umirovljenika..na moru.
…da vidim za koliko će mi / kuna–milijardi/ ponuditi tu zemlju dalmatinski mešetari -na prodaju..
Ako će uopće htjeti prodati…?!
Općenito, mislim da nisam dobar tip investitora za dionice. To treba pustiti fondovima- da svoje
rade- i stavljati novce na dobre dionice / sve koje u ovim uvjetima imaju dobit su dobre/ i gotovo…
Vi , koji se kužite u to- ulažite i radite – s k/p- to treba sjediti za kompjuterom..meni je to
prestatično i dosadno.
James, ti se sad smiješ – na toplu vodu- a polovina toga što sam napisala- je već pripremljena.
Deset puta je lakše djecu odgajati na selu. Pa , to danas nisu selendre, čovječe…
Ima svega i moderno se živi …usprkos tradicionalnom razmišljanju o selu sa nedostacima
kulture, higijene…ograničenosti …Ne bih živjela u Zagrebu,da mi netko plati milijune.Za mene
je to nehumani život u golubinjacima, vječita buka, smog , gužva i ljudska otuđenost…..

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

SLOVENIJA NAZADUJE….

Jučer sam otišla u kupnju u Sloveniju do Murske Sobote. Maksimus!..Umjesto u Zagreb- to mi je
najbliži H&M…
U Trgovačkom centru prazno i pusto..Lendava u povratku – takodjer.Ponuda u trgovinama solidna-kupaca nema.Bezobrazni slovenski šoferi- niti malo ne poštuju ograničenja u prometu..mi glumimo budale
na cesti i vozimo se ko sa kravama..Ispred nas , slovenski šofer prošao kroz crveno na raskršću.
Policije nigdje, samo milijun upozorenja na brzinu..
Vraćajući se u Hrvatsku- najbolju kupnju obavljamo u Mercatoru -ovdje..Znači- kupujmo
doma- nije bitno čiju robu, ionako ništa više nije naše..

ROMI I KNJIGE..

Romi su odbili kupiti knjige za svoju djecu.Država im je sve nabavila i kupila. Toliko o manjinama
i Ustavu. Pozdrav.

James, imaš ti kakve interese osim burze?…..

Imam. Žene i putovanja. To je to, vrlo sam jednostavan muškarac.

Otvorila / aktivirala rad / FIRME koja je stajala 8 godina neaktivna.
Vidjet ćemo danas- treći dan rada firme / lokala/. To je uvertira u jesen, kad se očekuju veći prihodi..
Službeno, pravi posao počinje ujesen…

Uložite u novi posao.Bolje ćete se osjećati ………..Pozdrav svima.

gel tu nemreš fulati, čim ide vekša kriza ljudi bolje piju, pa sjeti se samo ratnog doba tu kod nas v M
pa savko selo je imalo "disko", pilo se na velko.
a kriza ide…

Vrag šalu bere, a penezi ga ne!!!

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

@all

Evo, jedan automatizirani program, koji je složio jedan moj kolega,
uglavnom prema mojim uputama, plus ponešto svojih modifikacija i dodataka.
Nema ljudskih intervencija. Nema ljudske odluke. Samo niz pravila.

U dva mjeseca ima oko 45% prinosa.
Vjerujem da je to bolje od većine forumaša.

Ferengi – sad si sam sebi pljunuo u juhu.

Ali to nije najgora stvar. Najgore je to što si većinu forumaša proglasio bedacima. Istina bog, to ti već dugo radiš s onim svojim strelicama isl. Ma ni to nije bitno, koliko je bitno da mene praviš budalom. “Stargog konja, koji je svakog vraga prošao”.

Uostalom, da sam ja na tvom mjestu, ja bih odavna odselio na neki rajski otok i ostavio kompjutor da zarađuje za mene, 45% svakih 2 mjeseca. Ne bih se uopće, ne javljao, nego nebi niti čitao forume. A tako uspješan software ne samo da ne bih prodavao, nego li ga nebi niti reklamirao. Da ga netko ne skopira. Uostalom kad svi počnu trgovati s tako uspješnim softwareom, istopiće ti se zarada, čovječe. Nemoj raditi kontra sebe. Osim ako ne računaš da možeš više zaraditi od prodaje softwarea nego li od tragovanja prema softwareu. Itd.itd.

@all, nedovoljno iskusni

ne slušajte Ferengija, priča pizdarije.

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

@MMM

Pa neće program imat 45% dvomjesečno stalno.
Bektest pokazuje oko 5-10% prosječno po mjesecu, što se isto čini malo predobro da bi bilo
istinito… ali zato će vrijeme demonstrirati da li su izračuni dobri ili nisu.

Program koji bi mogao zarađivati toliko (45% u 2mj), nitko normalan nebi nigdje oglasio.
Al lijepo je kad ti program počne tako fino. 🙂

LOL.
Pa 80% prometa na NYSE je algo-driven, pa nisam baš primjetio da se učinkovitost istih "smanjuje". [lol]

I baj d vej, nisam ja nikog proglasio budalašem, a pogotovo ne Vas, gospon MMM.
Ako ste se osjetili uvrijeđeni, onda primite ispriku. Valjda to kao "stari konj" znate učiniti.

Samo pozivam ako postoji netko negdje, da može DEMONSTRIRAT neku metodu tipa EWT,
da to pokaže. Meni bi bilo drago

[rolleyes]

Obey Ferengi Rules of Acquisition

@all

http://www.collective2.com/cgi-perl/system57436717

Aplikacija prima privatni feed u realnom vremenu, radi određenu obradu,
te šalje signale na collective2. Nudi i opciju auto-tradinga… napr preko InteractiveBrokera,
tako da se ne morate previše brinuti više oko trejdanja.

Sustav je baziran na elastičnosti cijene i TA.

Još uvijek nisam pronašao nijedan dokaz o uspješnosti EWTa ili bilo koje druge metode.
Dakle pričam o dokazu.

Baš bi volio neke od kolega, koji tu spominju te EWT gluposti, da podastru neki DOKAZ o uspješnosti
te metode. Neki dokaz poput ovog gore.

"Još uvijek nisam pronašao nijedan dokaz o uspješnosti EWTa ili bilo koje druge metode"

Sta da covjek kaze…nevjerovatni ste

@all

Aplikacija prima privatni feed u realnom vremenu, radi određenu obradu,
te šalje signale na collective2. Nudi i opciju auto-tradinga… napr preko InteractiveBrokera,
tako da se ne morate previše brinuti više oko trejdanja.

Sustav je baziran na elastičnosti cijene i TA.

Još uvijek nisam pronašao nijedan dokaz o uspješnosti EWTa ili bilo koje druge metode.
Dakle pričam o dokazu.

Baš bi volio neke od kolega, koji tu spominju te EWT gluposti, da podastru neki DOKAZ o uspješnosti

"Još uvijek nisam pronašao nijedan dokaz o uspješnosti EWTa ili bilo koje druge metode"

Sta da covjek kaze…nevjerovatni ste
[/quote]

Ferengi ima pravo.

dosta obecanja, dokaze pokazite!

[smiley]

Tigre, naravno da nema pravo…Ako nešto ne poznaješ, onda ne možeš o tome suditi…
Ima puno ljudi koji drže tezu da tehnička analiza ne valja i da sa znanjem iste ništa ne možeš postići…Uvjeren sam da isti oni ne znaju ništa o tehničkoj analizi…

Isto kao da je kažem da je medicina bezvezna….

No, nadam se da si se nakupovao bearova jel će biti dobrih zarada :-))

Tigre, naravno da nema pravo…Ako nešto ne poznaješ, onda ne možeš o tome suditi…
Ima puno ljudi koji drže tezu da tehnička analiza ne valja i da sa znanjem iste ništa ne možeš postići…Uvjeren sam da isti oni ne znaju ništa o tehničkoj analizi…

Isto kao da je kažem da je medicina bezvezna….

No, nadam se da si se nakupovao bearova jel će biti dobrih zarada :-))

Pozdrav Škrtom ujku, Zlateku, pofuku, drOetkeru, Sarah Kay i dr [wink]

Ukratko od nelikvidnih( tim redoslijedom bi se trebalo rješavati pitanje u budućnosti):

1.) HRDH
2.) KSST
3.)TEP
4.) VIS
5.) SLDM
6.) CEBA
7.) JDRA
8.) ACI
9.) PLCH
10.) FNVC
11.) TOZ

Likvidnih

1.) INA
2.) PODR
3.) PTKM
4.) JANAF

Ovo nije nagovor na kupnju ili prodaju gore navedenih dionica.
Srdačan pozdrav

@all

…….

To nije nikakav dokaz.
Većina automata rade uspješno neki period.
A ako ga rastegneš na duži period, rezultati su uglavnom negativni, neki bolji automati su u sitnoj pozitivi.

A osim toga, nisi odgovorio pitanje od 3M.
Ako automat radi, sa više od 5% mjesečno, koji je interes u prodaji?

New Report

Close