BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…fali mi Nathan 40 i neki…fali zeke, da smanjimo stres…

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Točno bljedoliki, otkad mu sve raste u portfelju neće da se druži s nama, hi,hi,hi[smiley2] a dok mu je bio u korekciji tad smo mu i mi bili dobri

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Točno bljedoliki, otkad mu sve raste u portfelju neće da se druži s nama, hi,hi,hi[smiley2] a dok mu je bio u korekciji tad smo mu i mi bili dobri

Ima čovjek dobar otklon….vijugu…

Kaj bi rekli BBB. Nathaneeeeeee, javi seeeee…

Ne izazivaj vraga, Studos… pustite ga na miru…
Čovjek je naime, pobjegao glavom bez obzira [smiley11]

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

Bljedoliki Timonyje kad budeš imao hrabrosti pošalji na Forum onu prostačku poruku koju si mi uputio, hi,hi,hi
znam da radiš po zadatku, ali eto malo gradjanske hrabrosti bi ti dobro došlo

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Bljedoliki Timonyje kad budeš imao hrabrosti pošalji na Forum onu prostačku poruku koju si mi uputio, hi,hi,hi

I meni isto tako.
K tome, idiot fakat brije da sam muškog roda.

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

Ali zašto meni onaj PP?
Ja sam valjda jedina persona na ovome forumu uz Elvara (ali njega nemojte ovdje ubrojiti, to je star čovjek već slabijega vida…[smiley2]) koja ne kuži tko ima koje nickove, duple, troduple, kako god…
Ovo sa nickovima je totalna paranoja!!!
E baš ću i ja sada napraviti još ma šta jedan nick, barem još dva… tako da Igor spali na živce he, he, he..[smiley2]…
Hej, Igore… zamisli još 2 x Seve… koliko živaca, koliko moderiranja… Ma eto, obećavam ti… biti ću uz tebe do mirovine, dakle… cca. do 2037.godine…. [smiley11]

Hej… Igore, imam još bolji film za tebe…
Idi u banku sperme i ostavi hmmm… potomstvo. Nakon toga, ja rodim hrpu tvojih malih bandita koji bi naravno bili slika i prilika mene i koji bi svako jutro trčali za tobom ko hrpa gremlina do zgrade Poslovnog i vukli te za nogavicu tražeći lovu od “tate”, jer bi ih ja tako nagovorila da te maltretiraju po cijeli dan.
Meni bi naravno morao plaćati alimentaciju za te male slatke bandite, jer bih se ipak “namučila” zbog potomstva….
E to je paranoja.
Dakle, ovo što me “izmoderiraš” pokoji put na forumu i nije tako “strašno” kao što ti se čini.
Ima puno gorih stvari u životu.

Gdje nestade onaj studoš, otišao valjda izmoderirati Hakelu na Centar centara,hi,hi,hi

Gdje nestade onaj studoš, otišao valjda izmoderirati Hakelu na Centar centara,hi,hi,hi

Eh, eto me. Morao nešto zaraditi na brzaka. Što si ono rek’o…?[smiley2]

…na televiziji Lepa Brena i stari se sjeća ratnih vremena…

Ovo je recimo jako dobar primjer neukusa za humor, čak i vrlo, vrlo upitnog…
Kojeg rata se “stari” prisjeća uz Brenu, kolega? Baš me zanima…

Baš si uporan. Tima, Tima, ccc…

New Report

Close