@ indigoman
sto ti mozes predvidjet?
ti nebi mogao predvidjet niti dali ce Kina za 3 godine imat vise stanovnika od Hrvatkse…
ja sam se danas nakrcao dionicama i svu lovu potrosio,vidjet ces sutra kako ce sve biti zeleno pa nam se javi malo
Hebem mu sve po spisku …ovo je kolaps normalnosti…pa , zar i mi ovako….???
Zbilja, 45 MIL nečega…Crobex u ponoru -ponora ??? Nismo imali te novce za amortizirati pad
na bolji način? Opet je netko profitirao…kako Vlada smije to gledati i ništa ne činiti….
Sad nemaju fondovi novaca? Nisu mogli ublažiti posljedice .nije nam još dosta..?
HOĆEMO JOŠ! [smiley]
[/quote]
i ti? [smiley]
Drugi veliki potop u par godina………………fala bogu opet sam isplivao.Danas je odrađen,prošli četvrtak,a sutra???????????????????????????Sutra je novi dan.
@ indigoman
sto ti mozes predvidjet?
ti nebi mogao predvidjet niti dali ce Kina za 3 godine imat vise stanovnika od Hrvatkse…
ja sam se danas nakrcao dionicama i svu lovu potrosio,vidjet ces sutra kako ce sve biti zeleno pa nam se javi malo
sutra,pa i nadalje češ se lupati po glavi
2.500 milijardi dolara je izbrisano s burze u Americi prošli tjedan.
KOliko je danas , nestalo s portfelja investitora u Hrvatskoj?
Ma nakon sto ostali snize rejting vrlo vjerojatno nece doc do ovakvog potopa na burzama jer se sada vec gotovo pa i ocekuje da ce ostale agencije sniziti rejting no nikad se ne zna
@ indigoman
sto ti mozes predvidjet?
[bye]
1.pravilo:the trend is your frend
cijeli svijet u minusu izmedu 3-5% a tvoj stav je da je sutra burza u zelenom???
možda u zelenoj banani!
ta tvoja izjava je cisti autogol i cista navlakuša neznalaca na ovom forumuda da kupuju dionice.
moody se priprema da isto spusta rejting amerima,franak i zlato rastu,italija i spanjolska u banani.
danas je promet na burzi bio 54 milio.kuna a trnd je crven!!!šta ti to govori rookie?
da fondovi imaju rasprodaju.kada je u zadnji put u kolovozu kada su svi na odmoru bio promet 54 milio.kuna?pa šta ti to govori?
"run forest run".