BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@ indigoman

sto ti mozes predvidjet?
ti nebi mogao predvidjet niti dali ce Kina za 3 godine imat vise stanovnika od Hrvatkse…

ja sam se danas nakrcao dionicama i svu lovu potrosio,vidjet ces sutra kako ce sve biti zeleno pa nam se javi malo

Hebem mu sve po spisku …ovo je kolaps normalnosti…pa , zar i mi ovako….???

Zbilja, 45 MIL nečega…Crobex u ponoru -ponora ??? Nismo imali te novce za amortizirati pad
na bolji način? Opet je netko profitirao…kako Vlada smije to gledati i ništa ne činiti….
Sad nemaju fondovi novaca? Nisu mogli ublažiti posljedice .nije nam još dosta..?

HOĆEMO JOŠ! [smiley]
[/quote]

i ti? [smiley]

www.knjigara.com

Drugi veliki potop u par godina………………fala bogu opet sam isplivao.Danas je odrađen,prošli četvrtak,a sutra???????????????????????????Sutra je novi dan.

peyo

@ indigoman

sto ti mozes predvidjet?
ti nebi mogao predvidjet niti dali ce Kina za 3 godine imat vise stanovnika od Hrvatkse…

ja sam se danas nakrcao dionicama i svu lovu potrosio,vidjet ces sutra kako ce sve biti zeleno pa nam se javi malo

sutra,pa i nadalje češ se lupati po glavi

S & P u službi politike?
https://sites.google.com/site/bndanalytics/

dan poslje sutra

2.500 milijardi dolara je izbrisano s burze u Americi prošli tjedan.
KOliko je danas , nestalo s portfelja investitora u Hrvatskoj?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

http://www.guardian.co.uk/world/2011/aug/04/police-raid-milan-moodys-standard-poors

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

Ljudi moji Ameri tonu ko podmornica,sutra opet pad i to hebački.Sretno svima,BOG I HRVATI.

peyo

A samo je S&P snizio rejting, jos malo pa ce i ostali.

Nije bolest sve što boli

Ma nakon sto ostali snize rejting vrlo vjerojatno nece doc do ovakvog potopa na burzama jer se sada vec gotovo pa i ocekuje da ce ostale agencije sniziti rejting no nikad se ne zna

@ indigoman

sto ti mozes predvidjet?

[bye]
1.pravilo:the trend is your frend
cijeli svijet u minusu izmedu 3-5% a tvoj stav je da je sutra burza u zelenom???
možda u zelenoj banani!
ta tvoja izjava je cisti autogol i cista navlakuša neznalaca na ovom forumuda da kupuju dionice.
moody se priprema da isto spusta rejting amerima,franak i zlato rastu,italija i spanjolska u banani.
danas je promet na burzi bio 54 milio.kuna a trnd je crven!!!šta ti to govori rookie?
da fondovi imaju rasprodaju.kada je u zadnji put u kolovozu kada su svi na odmoru bio promet 54 milio.kuna?pa šta ti to govori?
"run forest run".

dan poslje sutra

prije gotovo 10 godina USA je nečinjenjem i propustom počinilo fizičko samoubojstvo

ovih dana svjedočimo istom samo je sad u pitanju financijsko samoubojstvo
pomolimo se za duše onih koji putuju i onih koji ostaju

a dok svoj život živim samom sebi Ja se divim

New Report

Close