BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

gle elvare treba ubiti vrijeme kada dionice stagniraju pa eto dečki se našli, nije to tako loše, bitna je komunikacija

Ne znam što se tu ima demantirati. Gluposti sigurno ne.
Ali sada si pokazao koliko si u stvari zločest.
Ide ti podmetanje, to ti moram priznati, Vedrane.[smiley1]

Hvala Blaženko, podmetaču moj podmetnuti,hi,hi,hi nadam se da se ne ljutiš što te krivo tituliram, hi,hi,hi

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Ma nema problema elvare, samo je kolega Kucilo izgleda ispustio kuglu iz ruku, razbila se pa sad vidi kroz maglu.

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

gle elvare treba ubiti vrijeme kada dionice stagniraju pa eto dečki se našli, nije to tako loše, bitna je komunikacija

Napokon netko tko shvaća da ja nemam što raditi dok se Ina ne počne tržiti, hi,hi,hi je li tako Davorine sine, iiiiiihi,hi,hiiiiiiiiiiiiiiiiii[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Ma nema problema elvare, samo je kolega Kucilo izgleda ispustio kuglu iz ruku, razbila se pa sad vidi kroz maglu.

Prespor si bljedoliki, kasniš u odgovoru za dvije moje zadnje poruke, hi,hi,hi[smiley2] a imaš i novu PM, hi,hi,hi

Btw, i ja sam dobio poruku od Merilla sa zamolbom da je proslijedim nekom za koga mislim da je ok. Kako znamo što se dogodilo sa forumi.hr, oni i nisu tako blesavi. Ja ih podržavam.
A jedinog moderatora kojeg znam je cartmann na forumi.hr (tako je sam izjavio).
Kolege ugodan dan želim.

Prespor si bljedoliki, kasniš u odgovoru za dvije moje zadnje poruke, hi,hi,hi[smiley2] a imaš i novu PM, hi,hi,hi

Da, to mi je i žena rekla…

Btw, i ja sam dobio poruku od Merilla sa zamolbom da je proslijedim nekom za koga mislim da je ok. Kako znamo što se dogodilo sa forumi.hr, oni i nisu tako blesavi. Ja ih podržavam.
A jedinog moderatora kojeg znam je cartmann na forumi.hr (tako je sam izjavio).
Kolege ugodan dan želim.

A ja sam dobio poruku od Time da ti se zahvalim na ponudi i naročito da pozdraviš kolegu Merlina. Živio Merlin, najveći od svih živućih čarobnjaka, hi,hi,hi[smiley2]

ste čuli onu pjesmu…

dragi moj Srećko, tko ti je kriv što si se nećko, sada mi više nisi dećko…

nema mi druge nego se zae..ti

…a ona…

magla svuda, magla oko nas…

uf, kaj će moderatori imati posla danas…zaradit’ će plaću…sorry guys

ste čuli onu pjesmu…

dragi moj Srećko, tko ti je kriv što si se nećko, sada mi više nisi dećko…

Ne sekiraj se starino, biće još dećki u tvome životu, ih,ih,hi

ste čuli onu pjesmu… dragi moj Srećko, tko ti je kriv što si se nećko, sada mi više nisi dećko…

[smiley2][smiley2][smiley2]

Scio me nihil scire

New Report

Close