Premješteno iz teme: DLKV (Dalekovod d.d.)
Dobije li Hajduk Fulhama ništa od posla u UK. 🙂
Evo ti jedinica jer ne znaš tko s kim igra:
Hajduk-Stoke
Split Fullham
🙂
ZAKON O IZVRŠENJU KAZNE ZATVORA
Nedavno medijski objavljena posjeta premijerke Kosor , nekadašnjoj kaznionici na GOLOM OTOKU,
podsjetila me na teme oko mog studija, koji je uključivao i upoznavanje zatvorskog sustava , rada
sa osuđenicima i mnoge druge zanimljive teme..
Zakon o izvršenju kazne zatvora, vodi nas u misteriju načina, uvjeta, i tijeka provođenja zatvorske kazne, od samog prijema, kategorizacije unutar odjela zatvora ili kaznionice, resocijalizacije
osuđenih osoba, i onog što je danas zanimljivo : OSNIVANJE TRGOVAČKIH DRUŠTAVA UNUTAR
KAZNIONICA U VLASNIŠTVU REP.HRVATSKE.
Možda ne bi bilo loše, otvoriti širom vrata naših kaznionica, posjetiti odjele , provjeriti
i zakonitost postupanja i raspolaganja prihodima takvih društava, jer …osuđenici RADE STALNO-
RADE DOHODOVNO, a prema Zakonu- prihodi se raspoređuju…
NIkad nisam čula javno izvješće o prihodima , vrsti sadašnjih djelatnosti koje se provode, ali
znam sigurno:
– da su u Glini, Lepoglavi, Požegi i Staroj Gradiški…dobro zarađivali, pa me zanima,
da li su i ove zatvorenike u Remetincu , nečim zaposlili.?
saveznici rokaju Talijane
Europa se urušava
ali još je mnogo bitaka pred nama
ameri u minusu 1,5%
pitanje je dana kada reting amerike pada ispod aaa
—————————————————————-
istok se probudi u crvenom
—————————————————————-
prognoza za hrvatsku:(kiša) danas -2%
A da priupitaju šefa porezne u Čakovcu koliko je on primio da je zataškao i pustio u zastaru dugove od životne suputnice njegovog inspektora Topleka kad je ovoj krepo biznis s trgovinom!?
ČAKOVEC- najstroža POREZNA UPRAVA U HRVATSKOJ !
ČAKOVEC- najstroža POREZNA UPRAVA U HRVATSKOJ !
***ovo vam nije topik "Vic dana"… budite ozbiljni… ili radite u tom leglu korupcije? [shocked]
Zasto nitko ne raspravlja o amerima,pa jao se nama i nasim dionicama ako njihovi pregovori ne urode plodom,mogu nam izvjesca kompanija biti odlicna ali ako ameri proglase bankrot i ako postanu insolventni nema rasta dionicama…ja drzim fige i nadam se da ce biti pametni
Zasto nitko ne raspravlja o amerima,pa jao se nama i nasim dionicama ako njihovi pregovori ne urode plodom,mogu nam izvjesca kompanija biti odlicna ali ako ameri proglase bankrot i ako postanu insolventni nema rasta dionicama…ja drzim fige i nadam se da ce biti pametni
Sve je to stvar financijskog interesa, pa će se na ovaj ili onaj način dogovor postići. A njihov utjecaj na nas sve je manji, oni već par dana padaju, mi smo jučer lijepo porasli….prije toga oni su rasli, mi smo bili na 0 ili malo padali. Proći će još neko vrijeme dok ZSE opet ne počne pratiti kretanja vanjskih indexa, za sad smo u nekom svom filmu, što kod ovakvih zbivanja vani nije ni loše [rolleyes]
….OVO PROČITAJTE I VIŠE PUTA …..jako je dobro za rad na burzi / iz retrospektive postova /
Teško je danas uspjeti kao samostalan strijelac …na 418. stranici ove teme..piše IVANA7….
No, kako se I ZAŠTO – ekipa iz portala MOJ NOVAC.hr gdje je navlačenje prekinuto-PRESELILA NA OVAJ
POSLOVNI.HR FORUM…u originalu pročitajte od autora …………. Lijepi pozdrav.