Da tako je… [smiley2]
Ma šta… “tako je”????!!!! [smiley4]
Sram te bilo. Ostao si bez jockera. HI… HI…HI
Da tako je, a ne onog sirotog gtomislava na led a bio je baš zabavan, hi,hi,hi, otkako ga nema nisam se pošteno nasmijao, hi,hi,hi[smiley2]
Sjećate se one igre?
osoba A: Ja sam Kucilo Oro
osoba B: Ja sam gtomislav
osoba C: Ja sam Tima
[smiley2][smiley2][smiley2]
@studos
Sve ti se pomiješalo u glavi od prevelikih kombinacija bljedoliki.Potpuno si u krivu! Bolje ti je da odeš moderirati forum Centar centara, hi,hi,hi, i pomogneš u udahnjivanju života tom mrtvacu, hi,hi,hi
možda usput spasiš kojeg dioničara drage nam Čađare[smiley2]
Srećom ne pišem tamo
dragi moj Lemure, hi,hi,hi
Hvala što si potvrdio sumnje. Kako ti kažeš..hi,hi,hi…ali pustimo sad to
Centar.hr je čist OK. Ništa posebno, ali ok. [smiley2]
ma dajte… pa nije valjda da se ovdje na forumu izmedju ostalog mora trošiti i mozgovske funkcije na analizu tko je tko s nickovima… sada odjednom i Lemur, pa bate luk, koliko novih nepoznanica [smiley10]
…kako su krenula ova “optuzivanja” o koristenju vise nikova od strane istih osoba, ispada da na ovom forumu ustvari pise samo 10-tak ljudi [smiley1]…tja, mogao bi se potruditi i organizirati Bozicni domjenak…izgleda da me ne bi previse kostao [smiley2]…
Hvala i tebi što me nisi demantirao, hi,hi,hi, ti si skroz ok bljedoliki, samo se previše družiš sa Čađara boysima, hi,hi,hi, odatle valjda ta crta autoritarnosti koju nosiš kao svoj križ
…je…od trenutka do trenutka zavlada kolektivna paranoja…
Ja sam uvjeren da 99,9 % ljudi na forumima su jedni i jedinstveni.
Čak sam i ja postao “kralj” (Lemur) ha, ha, ha…i to još moderator…ha, ha, ha…
A tebi kao moderatoru Centra samo informacija, ja tamo ne pišem uopće ( usprkos svim pozivima koje si mi uputio a na kojima se srdačno zahvaljujem ). Pozdrav svima na Centru ( i moderiranima a naročito duplim i trostrukim nickovima koji nisu moderirani, hi,hi,hi )[smiley1]
Ne znam što se tu ima demantirati. Gluposti sigurno ne.
Ali sada si pokazao koliko si u stvari nezgodan.
Ide ti podmetanje, to ti moram priznati, Vedrane.[smiley1]