BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Šta mislite koje će sve veće kompanije ići na burzu do kraja 2007.godine?[smiley1]

Bitno je rizik svesti na što manju mjeru, a ne nastojati što više zaraditi. I sve uložiti u samo jednu ili dvije dionice. Jer onda je rizik prevelik.

Izgleda da Graham pomaže.
Ja se ne bih usudio puno tržiti sa tuđim novcima. Nije tako daleko bila ’96-ta.
Ali to je tako. No guts, no glory.!
[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Igore, primjetila sam da je jaaakooo puno ljudi zgibalo na mojnovac… [smiley4]
Je li to kakav iseljenički val ….. zbog Vas [smiley1] ili…. čista slučajnost?

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

Igore, primjetila sam da je jaaakooo puno ljudi zgibalo na mojnovac… [smiley4] Je li to kakav iseljenički val ….. zbog Vas [smiley1] ili…. čista slučajnost?

to nije istina, uvijek kada na tržištu ne vlada euforija manje se piše i na mojnovac se ne piše puno osim na INI

pogledaj koliko je ulogiranih na mojnovac a vrlo malo njih piše, tako je i na poslovnom, to uopće nema veze s time što ti želiš reći

bitno su interesi, a kada ih nema manje je i korisnika i to je razlog veće/manje posjećenosti i sudjelovanja na forumu, a ne moderatori

Gle, Mauricije… zahvaljujem se na tvome pojašnjenju… kužim ja to i sama.
Ali… ti nisi skužio da sam ja tražila odgovor na to pitanje od g.Igora, a ne od tebe.
Nemoj se ljutiti zbog toga.
Mene inače ne zahvati opća nacionalna euforija.
Zahvatila bi me jedino kada je Janica skijala i to je sve…
Neeegooo… reci mi jesi li ti možda kakav rod Alesaru? [smiley1]

Šteta što nema Alesara danas… baš sam raspoložena za pilanje Alesara danas… he-he-he…
Mic-mic-mic…. Dr.Doolitlle…..

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

… ovim postom možda se i ja izlažem opasnosti da padnem u nemilost kod kolegice Seve…no jednostavno nisam mogao izdržati a da se na ovo gore napisano od srca ne nasmijem….[smiley2][smiley2]

Scio me nihil scire

da vidimo hoće li moderator ovog foruma reagirati na ove napisane laži dotične osobe koja sebe naziva Seve

Da tako je, a ne onog sirotog gtomislava na led a bio je baš zabavan, hi,hi,hi, otkako ga nema nisam se pošteno nasmijao, hi,hi,hi[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

marucije, kakve laži??? i na kraju krajeva ovo je tema bez cenzure a dotična nije niti vrijeđala niti psovala [smiley2]

Ford: ako je lako zasto onda i ti to ne radiš? ili zasto to ne rade svi? i zasto oni koji to onda ne rade govore kako je to lako i mogli bi to svi raditi?

nema mi druge nego se zae..ti

Duboki… (damski, naravno) … naklon svoj mladoj Gospodi… [smiley2]

… ovim postom možda se i ja izlažem opasnosti da padnem u nemilost kod kolegice Seve…no jednostavno nisam mogao izdržati a da se na ovo gore napisano od srca ne nasmijem….[smiley2][smiley2]

Ma ti si UVIJEK u mojoj milosti… kao i stari mačor Elvar… :))

da vidimo hoće li moderator ovog foruma reagirati na ove napisane laži dotične osobe koja sebe naziva Seve

Nemoj se toliko baš ljutiti na mene… nema razloga.
To je sve bila “zeka” na Alesarov & Igorov račun [smiley11]

New Report

Close