BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

San o samostalnoj i neovisnoj državi Hrvatskoj, kao platforma i nit vodilja o bogatoj i sretnoj, egzistirala je stoljećima u srcu i duši naroda, kroz povijest napaćenog i eksploatiranog, ali nikad lišen ustrajnosti i nade u ostvarenje. I sada nakon dvije decenije, što je relativno kratak period, što imamo? Državu utemeljenu na pljački, korupciji, nepotizmu, ratnom profiterstvu i mafijaškom sustavu. "Političke elite" kao egzemplari i sinonimi svega navedenog, zaslužuju prikucavanje na stup srama, da svaki obespravljeni i osiromašeni građanin ispljune svoju gorčinu po njima, jer ne da smo ostali bez države, ostaviše nas i bez sna. Dobro je netko primijetio, "od ove države preostalo je samo zastava, himna i nogometna reprezentacija", a i ovo zadnje gubi na vrijednosti.

Jedna poslovica,na susret shs danas-"Kada prođe ovaj rat opet srbin bit će brat"
A ti peyo budaletino sa 18 uzmi pušku dobrovoljno,gledaj kako ti ginu kolege,kako ostaju bez ruku i nogu.Iz čijeg tenka me je odnesla granata.A nisam u vojnoj mirovini i nisam ju nikad tražio.Moje dijete nikad nije vidjelo svoga djeda,ostavio je život za Hrvatsku 91.A sad evo vrati sve, stanove,daj im pare……….samo da se uđe u eu.Pokojni moji od 91-95 neka Vam je laka Hrvatska zemlja,mada znam da se okrećete u grobu.A draga moja jedina,mlada zemlja HRVATSKA-nažalost ostajemo bez tebe.Ali "još HRVATSKA ni propala dok mi živimo….."

jako sam se zamislio nad postom od kolege i nažalost to je realnost, da je bar više ovakvih bilo bi mnogo bolje svima zajedno.
Hvala kolega na iskrenom postu.
Pozdrav!

Gradjani RH ne ostaju bez RH radi suradnje sa Srbijom vec zbog politike iz RH kao i cijelog svijeta koja je obiljezena taktikom zaglupljivanja i osiromasivanja naroda a onda porobljavanja. O raspadu ex Ju moglo bi se mnogo pisati, o krivim i glupim ljudima na krivim mjestima, od generala JNA pa do raznih politicara itd. Stvari se ponavljaju, samo je pitanje, tko je zaglupio ljude i tko se okoristio na svemu. Imamo i mi tajkune zar ne, koji nisu bili u ratu. Ja sam dapace za ekonomsku suradnju, a da se mene pita, ja bih tuzio one koje nisu ostvarili tu suradnju i prije, jer se radi o zaradi i o RH interesima jel da, ne radi se o ljubavi vec o novcu, pa zasto je netko propustio obogatiti gradjane RH a dozvoliti bogacenje austrijanaca, madjara itd kuda su vlakovi prolazili do sada, to su prava pitanja.

San o samostalnoj i neovisnoj državi Hrvatskoj, kao platforma i nit vodilja o bogatoj i sretnoj, egzistirala je stoljećima u srcu i duši naroda, kroz povijest napaćenog i eksploatiranog, ali nikad lišen ustrajnosti i nade u ostvarenje. I sada nakon dvije decenije, što je relativno kratak period, što imamo? Državu utemeljenu na pljački, korupciji, nepotizmu, ratnom profiterstvu i mafijaškom sustavu. "Političke elite" kao egzemplari i sinonimi svega navedenog, zaslužuju prikucavanje na stup srama, da svaki obespravljeni i osiromašeni građanin ispljune svoju gorčinu po njima, jer ne da smo ostali bez države, ostaviše nas i bez sna. Dobro je netko primijetio, "od ove države preostalo je samo zastava, himna i nogometna reprezentacija", a i ovo zadnje gubi na vrijednosti.

a sto ste ocekivali od "politickih elita" na razini likova koji su paradirali scenom od 1990 do danas.

Premješteno iz teme: VLDS (Validus)

@MADAM

Štovana
Ovo su vaši postovi na p.d.-u:
Zadnje poruke na forumu

VLDS (Validus)
VLDS (Validus)
VLDS (Validus)
VLDS (Validus)
VLDS (Validus)
KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)
INA (INA-Industrija nafte d.d.)
KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Sve odreda crnjaci. Pljujete na svaku, ali baš svaku dionicu na ZSE. Naravno sa par nickova, koji koristite. Znam da je demokracija, ali trebali bi se početi učiti i kulturi.
Dotični članak je star 3 mjeseca, postan na ovoj temi desetak puta. Kažu da slika govori više od riječi, pa svoj odgovor pogledajte u istom tom članku koji navodite.
I na kraju, ja ne drukam ni za pad ni za rast vlds……znam što i zašto radim.
Stoga, svi dobro razmislite, prije nego potrošite svoje novce.

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Premješteno iz teme: VLDS (Validus)

I u vašem jalu, zavisti i nemoći, šta vam drugo preostaje nego "klepnuti" jedinicu…….pa samo navalite [thumbsup]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Ivanka Rajković je i moja obiteljska liječnica preko 15 godina. Sve više razmišljam o tome, kako je
Ivek, da bi dobio Ugovor sa HZZO.om, koji mu je bio san- još iz vremena osnivanja Medikola
Zagreb, pristao na uvjete koje je DOBIO ……od HZZO-a. Članak u Jutarnjem je vjerodostojan, etičan i
korektan. Svi koji rade sa HZZO.om napisali bi priče i romane, prema kojima su španjolske sapunice-
priče za laku noć….
Hoće li se ikada iskorijeniti korupcija koja je preko 20 godina suvereno vladala našim prostorima u zdravstvu…i još traje.
U to vrijeme, Hebrang mu nije htio dati ugovor…zato je i dio poslovanja zatvoren, teško je raditi bez
HZZO-a…a onda je očito sve krenulo…

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Hrvatska/Hoffman-ce-tuziti-Samodola-Nema-veze-s-MOL-om-i-nije-mafijas

Bilo bi vrijeme da taj podobni klimavac Samodol završi iz rešetaka koliko je uništio TK pogodujući fondovima i pojedincima na štetu malog ulagača i milion god robije bilo bi malo

najzanimljivije je cuti kako RH mediji olako prišivaju epitet "mafijaš" nekome van RH, a ne bih komentirao tokove novca u RH. To su sve samo poslovni ljudi.

Anto Nobilo prodao zgradu Šavrića u Čakovcu – Medikolu. Pa gdje se samo nađu svi skupa ??????
Pa, kako to odvjetnici pokupuju sve dobre nekretnine …ko stečajni upravitelji, na natječajima obješenim pokraj WC-a u zgradi Trgovačkog suda…..upišu se ,usput… niko neće, pa za bagatelu
kupe ono što je na dražbama na zgužvanim papirima prikvačenim jednih preko drugih …..???????

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Evo zašto mi padamo. [lol]
http://www.seebiz.eu/hr/politika/kurir-sprijecen-atentat-na-jadranku-kosor%3f!,109032.html

Premješteno iz teme: TNSA (Transadria d.d.)

Za malu razbibrigu, u blogu "Dnevnik kapetana " objavljeno je "oproštajno" pismo radnikaTNSA jednom direktoru :

Dnevnik kapetana
Predrag Brazzoduro
TRANSADRIA
Mnogo se toga događa oko, a i u Transadriji u zadnje vrijeme.
Većinom loše.

No ima i dobrih stvari koje zaslužuju da ih se spomene. Šteta što su anonimne, pa sam morao dati anonimnost i onima o kojima pišu. No ovo je dobar početak. Već unaprijed ističem onu „svaka sličnost sa živućim osobama je slučajna i nenamjerna“, ali ako se već prepoznaju, molim da mi se osobno jave. Bit će mi drago objaviti njihov identitet, jer nakon učinjenog, biti živući jest velika hrabrost. Treba se nositi s tolikom sramotom.
mirno more
kap.P.Brazzoduro

Od: nemamo plaću@anonymousspeech.com

Za: svima kojima to nešto znači

Poslano: 18. ožujak 2011.

Predmet: ZAHVALA ZA NEISPLAĆENU PLAĆU

Vrlo “poštovani” direktore G…..,

Vašom najavom o skorom odlasku u mirovinu, iako ste obradovali mnoge i dali im novu nadu, riječka gospodarska scena će ostati bez još jednog nesposobnog, nestručnog, te u poslovnom i pravopisnom smislu nepismenog gospodarstvenika. Nas radnike Transadrije ste zadužili vašom prijetvornošću, dvoličnošću i mnogobrojnim lažima koje ste izgovarali i kojima ste manipulirali bez imalo grižnje savjesti. Za buduća pokoljenja zauvijek ćete ostati obilježeni kao direktor pod čijim mandatom je uništena i opljačkana nekad dobra firma. Pritom nema opravdanja da su odluke donosili drugi i da Vi objektivno niste krivi. Naime, kada umjesto jednog direktora odluke donose drugi, osoba koja ima minimum časti i samopoštovanja ne bi u tome sudjelovala.

U vašem daljnjem životu i poslovnoj karijeri Vam želimo da Vas prati sreća na isti onaj način kako ste je Vi velikodušno i bezobzirno krojili drugim ljudima u ovoj firmi tijekom Vaše 3 godine nezaboravnog direktorovanja.
S nepoštovanjem,
Radnici koji su konačno dočekali nešto pozitivno u ovoj firmi u zadnjih godinu dana

P.S. nadamo se da će i ostali vrli direktori ove firme uskoro nestati sa poslovne scene, ako već ne svojim odstupanjem s funkcija zbog manjkajuće savjesti, a ono po nalogu stečajnog upravitelja. Na taj način možda i za nas svane neko sretnije vrijeme i omogući nam se da radimo i – dobijemo plaću. Gospođi G…R… nećemo slati ovaj dopis, kako ju ne bi uznemirivali na godišnjem odmoru, koji temeljem nama neisplaćenih, a njoj isplaćenih plaća preko ugovora i drugih računa Transadrije provodi u – Dubaiu. Svinjarija!

New Report

Close