BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@ miami

B O Ž E [lol] [lol]

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

Zračna luka Zagreb: Produžen rok za prvu fazu izbora koncesionara

ZAGREB – Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture, zbog velikog je interesa zainteresiranih ulagača, donijelo odluku o produljenju, do 2. svibnja, roka za dostavu dokumentacije za utvrđivanje sposobnosti ponuditelja u prvoj fazi nadmetanja za javno privatno partnerstvo za Zračnu luku Zagreb, izvijestili su iz tog ministarstva.

Ministarstvo je 18. veljače objavilo natječaj za prvu fazu izbora koncesionara za Zračnu luku Zagreb (ZLZ) s rokom za dostavu zahtjeva do 4. travnja ove godine.

Podsjećaju da je Vlada zadužila Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture da započne postupak davanja koncesije za projekt izgradnje novog putničkog terminala Zračne luke Zagreb te upravljanje postojećim i novoizgrađenim terminalom ZLZ-a i pripadajućom infrastrukturom.

Natječaj će se provesti u dvije faze, a u drugu fazu natječaja ulaze kvalificirani ponuditelji koji prođu prvu fazu.

Objava izmjene roka za dostavu dokumentacije objavit će se 1. travnja u elektroničkom oglasniku javne nabave Narodnih novina, navode iz resornog ministarstva.

Autor/izvor http://www.seebiz.eu/hr:
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/zracna-luka-zagreb-produzen-rok-za-prvu-fazu-izbora-koncesionara,108678.html

Ha,ha…nema im ravnih, samo još da ove jalne komantatore nekako zaustave nakon što su sve emisije i televizije gdje bi ovo vjerojatno naišlo na "hvalospjave" zaustavili:

ROGER HELMER, europarlamentarac koji je u više navrata kritizirao Hrvatsku i isticao da nismo spremni za članstvo u Europskoj uniji, poslao je danas u poslijepodnevnim satima otvoreno pismo Jadranki Kosor u kojemu hrvatsku premijerku poziva da se napokon obračuna s korupcijom i ističe potrebu uvođenja vladavine prava u Hrvatskoj. HDZ-ovu političku elitu Helmer naziva korupcionaškom i prijeti oduzimanjem EU fondova. Helmerovo otvoreno pismo Kosorici prenosimo u cijelosti.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/procitajte-cijelo-pismo-europarlamentarca-helmera-kosorici-korumpiranoj-vladi-oduzet-cemo-eu-fondove/544452.aspx

http://www.washingtontimes.com/news/2010/sep/30/a-modern-mafia-state/

Jedna poslovica,na susret shs danas-"Kada prođe ovaj rat opet srbin bit će brat"
A ti peyo budaletino sa 18 uzmi pušku dobrovoljno,gledaj kako ti ginu kolege,kako ostaju bez ruku i nogu.Iz čijeg tenka me je odnesla granata.A nisam u vojnoj mirovini i nisam ju nikad tražio.Moje dijete nikad nije vidjelo svoga djeda,ostavio je život za Hrvatsku 91.A sad evo vrati sve, stanove,daj im pare……….samo da se uđe u eu.Pokojni moji od 91-95 neka Vam je laka Hrvatska zemlja,mada znam da se okrećete u grobu.A draga moja jedina,mlada zemlja HRVATSKA-nažalost ostajemo bez tebe.Ali "još HRVATSKA ni propala dok mi živimo….."

peyo

Kolega peyo,što je sa LKPC, nema vas više na temi?

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

lp

Okitio si ga na 1500 i sad ga pitaš gdje je.

Prijatelju pušim na njoj da glava boli.Zvao sam te u pomoć a tebe ni traga.Da si mi bar privatnu poruku poslao.Ali nema veze neka stoji ,mora ona odraditi.A na forumu me požderali pa bježi peyo i ne piši.Nešta sam malo dokupio ,ali i to mi je pušnja.Tako mi je i na petrici,ali tu još uvijek sam na svom.Ali moj Viro je bog,a i đura bi mogao potegnuti više nego ljudi i misle.Al sad vikend,petak dan za metak.Trebao sam danas imati svirku,ali mi je kum poginuo,pa moj Ibanez čeka bolje dane.Ugodan vikend plavi.

peyo

Prijatelju pušim na njoj da glava boli.Zvao sam te u pomoć a tebe ni traga.Da si mi bar privatnu poruku poslao.Ali nema veze neka stoji ,mora ona odraditi.A na forumu me požderali pa bježi peyo i ne piši.Nešta sam malo dokupio ,ali i to mi je pušnja.Tako mi je i na petrici,ali tu još uvijek sam na svom.Ali moj Viro je bog,a i đura bi mogao potegnuti više nego ljudi i misle.Al sad vikend,petak dan za metak.Trebao sam danas imati svirku,ali mi je kum poginuo,pa moj Ibanez čeka bolje dane.Ugodan vikend plavi.

Ugodan vikend također.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

lp

nema ni tebe ot kada si prodao.

@gismund
Dakle,kolega meni je bitna istina i argumenti,a većini Vas koji me napadate bitno je strančarenje.
Nikada nisam niti ću zastupati HDZ ili pojedinu stranku jer je to po mom ukusu,barem na ovom forumu,deplasirano.
Imam osjećaj da većina Vas vodi predizbornu kampanju u korist opozicije.
Pogrešan forum i pogrešni argumenti.
"Kosorica" rješava probleme sa susjedima.To je istina i to joj je donijelo međunarodni kredibilitet!!!
Ako je i branim ,to je zato što je neargumentirano napadate.
Što se moga kredibiliteta tiče,želim Vas obavjestiti da se broj mojih forumskih prijatelja znatno
povećao zadnji mjesec.Imam ih mislim 154(provjerite kod moderatora).
Da to nije ona tiha većina?
Pozdrav

Samo 154 ? Pa Šef ti ima na tisuće samo je pitanje koji su mu pravi prijatelji .

Premješteno iz teme: INA (INA-Industrija nafte d.d.)

DORH vama dođe nešto kao Hrvatski CIA. Pa kakvu pristojnu istragu može DORH u ovom slučaju napraviti. Njima treba 10 godina da otkriju tko je "popalio" žito u jednoj Đakovčanci i to na teritoriju RH, a sad će istraživati po Americi, Cipru i Slovačkoj. [lol]

DORH vama dođe nešto kao Hrvatski CIA. Pa kakvu pristojnu istragu može DORH u ovom slučaju napraviti. Njima treba 10 godina da otkriju tko je "popalio" žito u jednoj Đakovčanci i to na teritoriju RH, a sad će istraživati po Americi, Cipru i Slovačkoj. [lol]

ZA žito iz ĐAkovštine se zna tko je marnio i ispraznio silose al se šuti eto da mene neko upita ja mogu reći moji kamioni su vozili u PIK VINKOVCE a prijevoz je platio TODORIĆ i eto lpova vrlo jednostavno al tog se nedira

Koliko sam ja čuo, Todorić je vozio svoje žito.
Kad je on maknuo svoje – ništa nije ostalo.
Toda je znao da drugog nema (već pokradeno), to je bio samo "last nail in the coffin".

Jesam li u pravu?
Sorry na off-topic

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

New Report

Close