BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: [color=blue]Komentari trgovanja[/color]

A što to ima biti duhovito? To je tragično! Da takvi ulizički tipovi kao Jure Radić postoje i da su obnašali visoke državne dužnosti. Taj bi napravio most i na vrhu Velebita da mu je Franjo naredio. I ne znam kakve veze ima Domovinski rat s mostom. Više bi moral podigla pošteno napravljena privatizacija od nekakvog mosta. Po tome je i privatizacija bila OK jer se odvijala u vrijeme Domovinskog rata pa se ne smije pričati o njoj kao najvećoj pljački u povijesti Hrvata…

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

A što to ima biti duhovito? To je tragično! Da takvi ulizički tipovi kao Jure Radić postoje i da su obnašali visoke državne dužnosti. Taj bi napravio most i na vrhu Velebita da mu je Franjo naredio. I ne znam kakve veze ima Domovinski rat s mostom. Više bi moral podigla pošteno napravljena privatizacija od nekakvog mosta. Po tome je i privatizacija bila OK jer se odvijala u vrijeme Domovinskog rata pa se ne smije pričati o njoj kao najvećoj pljački u povijesti Hrvata…

Ne pričaj o nečemu u što se očito ne razumiješ. Novi most je napravljen na jedinom mogućem mjestu i napravljen je od 1993. do 1996. g. Kakve sad privatizacija ima veze sa Masleničkim mostom i Domovinskim ratom ?

Ne pričaj o nečemu u što se očito ne razumiješ. Novi most je napravljen na jedinom mogućem mjestu i napravljen je od 1993. do 1996. g. Kakve sad privatizacija ima veze sa Masleničkim mostom i Domovinskim ratom ?

Moglo se graditi i na mjestu starog, to što lupeta Radić je samo da opravda svoje neznanje. Ja sam u vrijeme rata živio dolje tako da ipak nešto znam,kolega… A privatizaciju sam spomenuo jer postoje ljudi koji također taj lopovluk nastoje opravdati ratom kao i vi ovu katastrofu od mosta… Ali nemojmo više o politici i političarima (ni onim prije ni onim sadašnjim) jer mi se od njih diže želudac. Ajmo mi o burzi. Može? [smiley2]

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

darko09:

Moglo se graditi i na mjestu starog, to što lupeta Radić je samo da opravda svoje neznanje. Ja sam u vrijeme rata živio dolje tako da ipak nešto znam,kolega… A privatizaciju sam spomenuo jer postoje ljudi koji također taj lopovluk nastoje opravdati ratom kao i vi ovu katastrofu od mosta… Ali nemojmo više o politici i političarima (ni onim prije ni onim sadašnjim) jer mi se od njih diže želudac. Ajmo mi o burzi. Može? [smiley2]

Nije se nikako moglo graditi na mjestu starog mosta. Slažem se da promijenimo temu .

Osobno mi Jure Radić nije simpatičan, ali koliko sam upoznat sa stanovišta struke (statike) njegovom Masleničkom mostu ne može se ništa prigovoriti, a nisam ni čuo nikad stručne prigovore, već samo političke (politikantske).
Što se tiče mjesta izgradnje, kolega darko već je lijepo napisao da je u to vrijeme to bilo jedino moguće jer su četnici bez problema mogli gađati staru lokaciju , a redovito su tukli i po pontonskom mostu… Kolega TwinSpark, sigurno sam bio malo bliže tomu o čemu govorim i bolje to znam.
Inače, moderatore molim da sve ove postove koji nemaju baš veze s tržištem (uključujući ovaj moj) prebace na temu BEZ CENZURE

I Krčki most je zatvoren kada udari jaka bura, pa ga nitko ne politizira ). Osim toga izgleda da ste zaboravili napomenuti da je u slučaju jake bure zatvorena cijela dionica u zaleđu mosta, a nju nije projektirao Jure Radić. Kako to tumačite?

Da samo što je Krčki most zatvoren prosječno jednom godišnje, a Maslenički kod svake bure. Osim toga jačina bure na području Krčkog mosta je daleko veća u usporedbi s onom na području Maslenice što najbolje govori o kvaliteti projekta.
A cesta je morala doći do mosta iako su projektanti upozoravali na pogrešnu lokaciju. Ali tko je njih slušao…

Nije Plavi u Moskvi, u Zagrebu je. Vidio sam tipa ispred Zagrebačke banke u plavoj Hondi kako broji debeli svežanj novčanica na latinskom. Uvjeren sam da je to bio Plavi.

Uf. Znači to je on? Taj tip me pitao onako u pola glasa trebam li mijenjati devize. A ja sam ostao zbunjen jer sam mislio da se time više nitko ne bavi.[smiley11]

Molio bi moderatora da skine kolegu Yodu1 s moderiranja

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

ja ne smijem reci sto sam radio prije 16 godina…

nema veze s Hondom i plavom bojom [smiley2]

nema mi druge nego se zae..ti

Svašta sam radio u životu, ali devize mijenjao na crno nikada.

Smisao moje poruke je bila da brojiš novce zarađene na PBZ-u i ulažeš u Zabu.

A možda je digao lovu s računa u zabi pa će je odnijeti na račun u privrednu.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

A možda je digao lovu s računa u zabi pa će je odnijeti na račun u privrednu.

Bravo. Toga se nisam sjetio.

New Report

Close