BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: Best buy – komentari i analize

osobno bih radije kupio merca ili bemburu starog mjesec-dva ispod booka pa ga zašortao i za razliku kupio i neki ševroletić za po gradu (navodno koštaju po 50-ak tisuća).. [lol]

It was a thrill to play against Drazen. Every time we competed, he competed with an aggressive attitude - Michael Jordan

Ovo spominjem samo jednom :

Best buy je INA-R-A

Evo da ste me poslušali mogli ste zaraditi na jednoj dionici INE dovoljno love za Burek za cijeli mjesec !

Pozdrav
[/quote]

Ma ne samo za burek .
Dio dionica sam prodao po 4.000 kn i od razlike u cijeni uplatio novi Mercedes , ne da se hvalim .
A dio sam dionica ostavio , nek se nađe za juhu i za burek .
Nemojte reči da vam nisam rekao pravovremeno koja je dionica Best buy !

I dalje je INA Best buy !
Libija , Japan , Nuklearni lobi / Naftni lobi , Sirija , Srednji Jadran , nafta ,plin , voda …..

Pozdrav
[/quote]

mogao si i uplatiti i Maserati,Porsche,Jaguar. zasigurno bolji od Mercedesa. [thumbsup]

zadnji pravi mercedes je 124W 300D široka lajsna , sve iza njega su trice i kučine

124 linija 500E je bila opasna pila

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Mercedes se jako srozao – svi su truli, BMW je kvarljiv strahota. Audi je ok, vozim A6 – niti je trul, niti kvarljiv [thumbsup]

atgr-tuho-adpl-jdgt-thnk-koei-rivp

Premješteno iz teme: ADRS (Adris grupa d.d.)

Sad je i službeno potvrđena "suradnja" Adrisa i Tode kod preuzimanja Mercatora, lijepo.

Premješteno iz teme: KORF (Dom Holding d.d.)

Lime ti na ask ja na ask ,reci koja dionica i koliko je imaš

peyo

Premješteno iz teme: KORF (Dom Holding d.d.)

Lime ti na ask ja na ask ,reci koja dionica i koliko je imaš

Ne kužim?
Šta..da mjerimo ko ima većeg?
Pa ja sam ozbiljan čovjek, kako bi se reklo, u godinama..ja to ne radim
Ne nadmećem se ni s kim i nije bila provokacija nikakva nego sam primjetio pojačanu prodaju na holdingu pa sam pomislio da mjenjaš holding za korf …ništa više

sijem žito raste grahorica

Premješteno iz teme: DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

http://www.vecernji.hr/vijesti/generalu-lucicu-mirovina-10-000-kuna-duri-dakovicu-clanak-268634

a šta će dioničarima ostat?
sva sreća da firma odlično radi i zarađuje [lol]

…a o čemu sam ja nedavno pisao, daju mu fiksni iznos bez obzira na rezultate rada i svojevrsnu "sposobnost", propast svijeta je ovo ljudi moji, JADNA, JADNA, JADNA DRŽAVA je ovo a ovi koji je vode su zaslužili po deset doživotnih robija jer nas obične ljude i koji smo dragovoljno išli u rat za boljitak domovine VUKU ZA NOS i rugaju nam se kroz prozore dok ljudi štrajkaju i prosvjeduju, SRAM VAS BILO BANDO LOPOVSKA

Premješteno iz teme: Što smo danas tržili ?

ING , sa koliko si dionica Tehnike danas trgovao …?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Evo malo pozitivnosti jer znam da je suprotno od članka ispod da bi se već svi mediji i kolege forumaši raspisali naveliko i naširoko…

http://www.seebiz.eu/hr/makroekonomija/hrvatska/cma-smanjen-rizik-od-bankrota-hrvatske,108142.html

"Cinik je osoba koja zna cijenu svega, no ne zna vrijednost nićega."

Premješteno iz teme: INGR (Ingra d.d.)

Moderatori jel se može otvoriti nova tema pod imenom INGRA .U kojoj bi prevladavali argumentirane rasprave, jer ovo što vi danas dopuštate,ovo je kokošinjac a ne forum… Ajde nek netko novi dođe ,tko želi nešto pametno pročitati na ovaj temi,pa treba prolistati 200stranica spam poruka,natezanja(neću imenovati nikoga) Pa ako netko tupi nešto bilo pozitivno il negativno iz dana u dan,jedno te isto,(neargumentirano-rekla-kazala)daj mu izbriši te postove,daj mu doznanja da nečeš više dozvoljavati takve postove pa će i taj netko ako ima imalo mozga u glavi shvatiti da ne piše na taj način.

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Premješteno iz teme: KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Moj mali osvrt na ovaj forum… sretno svima…
http://budenje.bloger.hr/post/pretpostavka-majka-zajeba-/82117.aspx

New Report

Close