Premješteno iz teme: Best buy – komentari i analize
Evo, trenutno izvješće o stanju procjena i ponašanju i raspoloženju oko automobila.
Autić koji mi služi za svaki dan- odmah se hoće prodati- nevjerojatno !
A automobil, koji izaziva respekt- hebate- nitko neće..ili imamo varijantu, staro za novo-samo u Euroline-u i partnerima…ostali neće …?! O, Bože…pa zar trgovci automobilima nemaju novaca..
za kreditirati kupca staro za novo?…sve posud je stranje?..
Kupit ću si novi bicikl..
Evo, trenutno izvješće o stanju procjena i ponašanju i raspoloženju oko automobila.
Autić koji mi služi za svaki dan- odmah se hoće prodati- nevjerojatno !
A automobil, koji izaziva respekt- hebate- nitko neće..ili imamo varijantu, staro za novo-samo u Euroline-u i partnerima…ostali neće …?! O, Bože…pa zar trgovci automobilima nemaju novaca..
za kreditirati kupca staro za novo?…sve posud je stranje?..
Kupit ću si novi bicikl..
A za ostatak dooooobrog šrinka….
Nije tema ali kad svi o autima mogu i ja.Meni je osobno dati više od 150 tis za automobil besmisleno.Za ovaj iznos dobije se kvalitetan i pouzdan auto.Sve više od toga služi samo za pumpanje ega i promatranja lica zavidnih susjeda.I jedno i drugo je potpuno nepotrebno.Ali opet tko voli nek izvoli.
Nemam ništa protiv.Jedino…znam jednog koji je u teškoj financiskoj situaciji,zlatna su vremena prošla ali taj ne odustaje od svog mercedesa.Noću ne spava dobro ali glavno da je merđo tu…e to mi je bolesno!
– već vas vidim kako će te se nervirtati kada na semaforu dok čekte zeleno svjetlo netko opali odozada kao što sam ja opalila u jedan novi A6.
.
.
– ali više se ne nerviram kada ga slupam, nekako mi je to postalo normalno.
– sutra će mi ga srediti za sitnu lovu, normalno svi razbijeni djelovi s otpada, puno je jeftinije nego orginali.
[thumbsup]
Dio dionica sam prodao po 4.000 kn i od razlike u cijeni uplatio novi Mercedes , ne da se hvalim .
– već vas vidim kako će te se nervirtati kada na semaforu dok čekte zeleno svjetlo netko opali odozada kao što sam ja opalila u jedan novi A6.
– evo i jučer sam ponovno slupala auto.
– potpuno ista greška kao i prije 6 mjeseci.
– nije velika šteta, zadnje svjetlo plus blatobran.
– ali više se ne nerviram kada ga slupam, nekako mi je to postalo normalno.
– sutra će mi ga srediti za sitnu lovu, normalno svi razbijeni djelovi s otpada, puno je jeftinije nego orginali.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
ne bi bilo loše imati kasko u tvom slučaju,možda i životno osiguraje..
gospođa Ivana 7 ,
slažem se s vama , nije lako voziti novi auto , strah uvijek posoji da me netko ne naguzi , ali postat će i on stari .
To će nam biti treći auto , pa ću ga voziti nedeljom na plac i na naše lijepo plavo more ,svaki mjesec ,
ako investiranje bude uspješno .
A svakodnevno ću koristiti stari auto u kojem ću se moći opustiti .
miami ,
Staro za novo nisam mogao realizirati jer su mi stari auto besramno malo cijenili a auto služi ,pa sam ga odlučio potrošiti do kocena .
bigfoot ,
Gušti su voziti Mercedes .
Mercedes je Mercedes , a sve drugo su auti .
Nemojte kuditi konja kojeg niste jahali !
Siguran je , malo se kvari ,malo troši i dugovječan je .
Meni je bilo besmisleno dati 150.000 kn za auto kad su mi investicije u dionice bile u minusu 2007.
Ali danas su mi investicije uspješnije pa si mogu osim Bureka priuštiti i novi auto .
Ova tema je u stvari bila o mojem Best buy investiranju u INU , a što sam predlagao svojevremeno i vama .
Ne da se hvalim , ali imam još uvijek dionica koje su mi u minusu strahovito (kupljene 2007.)
Pomalo dokupljujem , smanjujem ulaznu cijenu i nadam se da će možda neka postati Best buy .
I nikad ne trošim nezarađeno !
Nije tema ali kad svi o autima mogu i ja.Meni je osobno dati više od 150 tis za automobil besmisleno.Za ovaj iznos dobije se kvalitetan i pouzdan auto.Sve više od toga služi samo za pumpanje ega i promatranja lica zavidnih susjeda.I jedno i drugo je potpuno nepotrebno.Ali opet tko voli nek izvoli.
Nemam ništa protiv.Jedino…znam jednog koji je u teškoj financiskoj situaciji,zlatna su vremena prošla ali taj ne odustaje od svog mercedesa.Noću ne spava dobro ali glavno da je merđo tu…e to mi je bolesno!
To je vase misljenje i imate pravo na njega, no da li ste u pravu, po meni niste…
Svatko neka kupi ono sto ga veseli i ono sto može…
Pa nije bas za usporedbu jedna mercedesova s klasa i neki auto u vasem cjenovnom rangu koji ste naveli…Uzmimo bezveze lupam vw pasat ( cijena od 160k do 300k kn, ovisno o modelu ) i mercedes s klase ( cijena od 650k do 2 milijuna kn, ovisno o modelu)…
samo onaj koji nije zavalio dupe u auto visoke klase moze tvrditi da je to isto…
slazem se da je mercedes jako skup, ali za one koji imaju, vrijedi svake lipe…
druga je stvar sto si ga mnogi , tj vecina ne mogu priuštiti…oni (najcesece iz ljubomore) "nikada ne bi vozili mercedes ili bmw" [bye]
naravno da ne bi vozili mercedes ili bmw kad postoji lexus. [cool]
te ostavite za one menađerčiće ispod 1.80, i ispod 100 kg, za prave muževe ostaje nišan i propeler
[bye]
Zavalio sam ja svoje dupe u mercedes,baš kod toga lika koji nemirno spava noću.Ali eto nisam impresioniran,jednostavno mi to ne vrijedi tih para.Naravno da je on kvalitetniji u svakom pogledu od mojeg kara koji košta 150 tis.To nije upitno.Ali ponavljam meni to ne znači ništa,previše je skupo da opravda toliku razliku u cijeni.Tu su i troškovi održavanja koji su jako visoki.
Slično je i kod žena koje su spremne dati 100 tis za jednu torbicu ili dizajnersku odjeću.
Ali ima nas svakakvih i gušti su gušti,nemam ništa protiv da kupi tko šta želi.Vaša lova vaš izbor.
Dajte nemojte pričati bzvz, ni Mercedes nije više ono što je nekad bio. Dvojica mojih prijatelja su sretni od kada su ih se riješili, jer se sa njima nisu usudili ići izvan grada. Tek toliko o kvaliteti.