BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: KORF (Dom Holding d.d.)

eno onaj prosuo 3000 komada. ali kupnja se ne miče. hoću reć, nije bila lažna kupnja.

pa normalno da nije lažna kada su skoro sve karte otvorene, još jedna velika karta je u vezi prikazivanja dobiti u korf, ali to će biti na kraju godine 2011. biti jasnije……..

a druga velika karta je pripremanje udaje kako Baki(c) kaže…
[/quote]

jel to ona karta ko na Dalekovodu što si pričao o dokapitalizaciji i Varšavskoj burzi do kraja 2. mjeseca?
poslovima, fantastičnom izvješću za 2010 i ostalom?
[huh]

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

Premješteno iz teme: KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Zasto admin nije prospustio cijeli post, znaci spekulanti koji pisu na temelju "pravih" informacija mogu pisati na pad, a ja kad napisem svoje misljenje(i kazem da je izmisljeno) onda ne, moglo bi se dogoditi po tome da to kaj sam napisao prije i nije laz, ili cenzuriraj sve spekulante ili propusti sve, kakve su to gluposti.
Ako je demokracija stavi sve ako nije onda cenzuriraj odredjene pacijente koji niti nemaju dionicu a pisu gluposti ovdje.
A gospodine Smart zasto predajete na temelju gluposti ovdje kaj se pise, s time samo dokazujete da niste sigurni u sebe i svoje izvjestaje (sto ne mora biti istina ali tako izgleda), te na temelju toga samo odgovarate pozitivno na ove spekulante i trolove koji ruse cijenu dole. Ja vjerujem u Vas isto kao i u gospon Spidermana (mada se i on poceo gubiti od kad Vas nema).
Kada nekog ucite, morate znati da necete nauciti sve, morate biti zadovoljni cak i ako 1% "ucenika" prati vase razmisljanje, jer ipak je burza po mojem skromnom misljenju đungla, ali cak i u toj đungli mora biti jedan ili dva razumna glasa da bi se mogli orijentirati. Bolje jedan glas razuma nego 99 nelogicnih trolova kojima je zao sto nisu usli na vrijeme.
Inace imam dionicu KSST-a inace ne bi pricao ovdje.
Pozdrav!

Rusitelj vlade ^_^.

Premješteno iz teme: Best buy – komentari i analize

ccc Ivana, da si bila u Venezueli znala bi da je tamo Baseball sport broj 1, nogomet im nije top interes, vrlo risky oklada 🙂

ccc Ivana, da si bila u Venezueli znala bi da je tamo Baseball sport broj 1, nogomet im nije top interes, vrlo risky oklada 🙂

– ja sam bila u Venezueli.
– moja dva rođaka su igrala za njihovu reprezentaciju.
– bila sam i na njihovom stadionu.
– gledala i taj glupi bejzbol, nabijaju neku malu lopticu štapovima i trče u krug ko blesavi, dosta glupa igra, ali nogomet mi je još gluplji gdje njih dvadeset trči za jednom loptom.
– ali zato imaju predivne diskoteke, jeftine restorane, nezaboravne plaže.
– a sam Casacas je kao kod nas Lika tako da nije tamo puno vruće, ali opet je na sat vožnje od mora i aerodroma.
– kako su zanimljive plaže isto tako je zanimljiva i unutrašnjost s svojom tropskom prirodom.
– nešto nezaboravno.

– I love this game.
Pozdrav !

nisam bio u venezueli , al ostala mi je u lijepom sjećanju jedna gabriela carina iz caracasa ,

upozno sam je u kaiser strasse u frankfurtu , krasna cura ko miss svijeta , al sumnjivo mi je bilo njezino neobično radno vrijeme od 10 navečer do 5 ujutro ..

eh kad se samo sjetim ..

It was a thrill to play against Drazen. Every time we competed, he competed with an aggressive attitude - Michael Jordan

novi mercedes, jel to neka klasa?

Dio dionica sam prodao po 4.000 kn i od razlike u cijeni uplatio novi Mercedes , ne da se hvalim .

– već vas vidim kako će te se nervirtati kada na semaforu dok čekte zeleno svjetlo netko opali odozada kao što sam ja opalila u jedan novi A6.
– evo i jučer sam ponovno slupala auto.
– potpuno ista greška kao i prije 6 mjeseci.
– nije velika šteta, zadnje svjetlo plus blatobran.
– ali više se ne nerviram kada ga slupam, nekako mi je to postalo normalno.
– sutra će mi ga srediti za sitnu lovu, normalno svi razbijeni djelovi s otpada, puno je jeftinije nego orginali.

– I love this game.
Pozdrav !

Trgovci automobilima će zaraditi, proljeće budi nagone i prema brzinama na cesti…ja jučer donijela
odluku o zamjeni dva auta za 1 novi..uz doplatu, ako će je trebati, da vidimo procjene prvo…

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Ne mogu, a da se ne osvrnem na ovo prenemaganje o automobilima. Pišete poput klinaca u osnovnjaku…"moj tata ima Mercedes, a tvoj Audi….Mercedes ti je bolji od Audi-a". Prosto ne mogu povjerovati kako se jedna ozbiljna osoba poput velepoštovane/nog kolege/ice Ivana7 može dovesti u situaciju da podlegne niskim strastima i neuspješno pokušava penetrirati svoju superiornost pred ostalim kolekama sa teme Best buy.

Sve vas lijepo pozdravljam ! [bye]

Ivana 7 ,

suosječam s vama zbog štete na vašem autu , ali lakše je to podnijeti kad investirate s dobiti .
kanabis,
Mercedes nije klasa , to je 1.liga koju si mogu priuštiti investitori koji pogode Best buy dionicu .
miami ,
meni je procjena za stari auto bila nepošteno niska pa sam odlučio ostaviti ga .
klinjor,
komentari o autima su isto povezani sa uspješnim investiranjem u Best buy dionice .

Pozdrav

.

Ivana 7 ,

suosječam s vama zbog štete na vašem autu , ali lakše je to podnijeti kad investirate s dobiti .
kanabis,
Mercedes nije klasa , to je 1.liga koju si mogu priuštiti investitori koji pogode Best buy dionicu .
miami ,
meni je procjena za stari auto bila nepošteno niska pa sam odlučio ostaviti ga .
klinjor,
komentari o autima su isto povezani sa uspješnim investiranjem u Best buy dionice .

Pozdrav

Bliži sam Ivaninom razmišljanju koja ima siguran i dobar auto, a opet ne preskup. A Mercedes je za mene umirovljenički auto i osobno ga nikad ne bih kupio.

Ivana 7 ,

kanabis,
Mercedes …..

gospon Pero.

– bit toga posta je bio da kada malo slupate jeftin auto nema neke velike tuge.
– kada bih slupala novi mercedes stvarno bih se osjećala jadno.

– a ja ne vozim brzo, ne pijem alkohol.
– i sve te štete na autu su sitna oštećenja, lupim od zid kada parkiram ili stablo ili auto koji stoji, sve su to neke preglupe situacije.
– a tu najčešće nastradaju svjetla, staklo i auto bude malo ogreben zbog čega se niti ne uzbuđujem.

– I love this game.
Pozdrav !

New Report

Close