Ako još niste svakako proćitaj…ovaj pogledajte riječi u novom Birtićevom "tekstu".
U ovoj anegdoti radi se o čovjeku koji se pita "jesmo li sami u Svemiru?" " tko sam i kuda idem?" "jesam li sam sebi najbolji (jedini) prijatelj?" Je li piletina dobra za jelo?" "Koliko je sati?"…kraj je malo tužan kada shvati da….ma pročitajte …vidjećete [thumbsup] [thumbsup]
Tigrus, ti si sposoban fakin.Nisi na meni zaradio, jer ja bi trebala prodati, da bi zaradio, a ja za sada
kupujem.Ingra je na kraju balade….ima vremena i o tome ne razmišljam ozbiljno…
kolegice Miami,
nije tocno da Vi trebate prodati da bi Brutalni Kapital zaradio.
sjecate li se vremena kada ste investirali masu para u dionice … tamo negdje 2007-2008 ?
ako se ne varam VDKT je bio oko 4000kn ?
jos uvijek trosim tu lovicu.
samo da Vas pitam…
kaj je bolje kupiti – jaguara ili porschea?
kaj bi mi bolje stajalo?
[smiley]
Kolega Tigrus, malo se potrudite oko VDKT-A / samo malecko / i oboje ćemo se voziti , svaki u svom
porscheu ? Nikakvih 4000,00 kuna…ja Vas čitam oko tih ATH-a , nemam ja po tim cijenama- ništa bitnog
To ste od nekom drugom prodali, moja cijena VDKT-a je vrlo, vrlo prihvatljiva za miran izlaz, ali
još neću o tome razmišljati…polako , imam posla na drugom mjestu. Poslije ću to riješiti treptajem oka..
Kolega Tigrus, malo se potrudite oko VDKT-A / samo malecko / i oboje ćemo se voziti , svaki u svom
porscheu ? Nikakvih 4000,00 kuna…ja Vas čitam oko tih ATH-a , nemam ja po tim cijenama- ništa bitnog
To ste od nekom drugom prodali, moja cijena VDKT-a je vrlo, vrlo prihvatljiva za miran izlaz, ali
još neću o tome razmišljati…polako , imam posla na drugom mjestu. Poslije ću to riješiti treptajem oka..
nema nista od VDKT dok ne dodje do 210kn.
sori…
Tigrus, stalno se vrtiš u krugu s tim cijenama .
Nema više tih malih cijena na dionicama… to su tako malene količine, da nije vrijedno spomena…
Nije to samo na Vdkt-u i na drugim građevinarima je tako..
Uostalom ostali su investitori kojima odgovaraju i tako niske cijene…u tome i jest problem.
Tigrus, stalno se vrtiš u krugu s tim cijenama .
Nema više tih malih cijena na dionicama… to su tako malene količine, da nije vrijedno spomena…
Nije to samo na Vdkt-u i na drugim građevinarima je tako..
Uostalom ostali su investitori kojima odgovaraju i tako niske cijene…u tome i jest problem.
pa sta fali "vrtnji u krug?"
kupim po 190, prodam po 330, kupim po 210, prodam po 270…
Kolega Tigrus, pa i da uspijete to na ZSE 4 puta zaredom ne možete pokriti gubitke na FAZ-u u nepunih 15 dana. A lijepo sam govorio bit će FAZ-a po 7-8USD. I bilo je.
Pukovnik napreduje
http://www.index.hr/vijesti/clanak/bbc-medju-pobunjenicima-u-bengaziju-vlada-rasulo-/543285.aspx
Njemački ministar vanjskih poslova Guido Westerwelle za Der Spiegel je izjavio da je Njemačka odlučila da neće sudjelovati u vojnoj intervenciji u Libiji jer ne žele da njihovi vojnici narednih nekoliko godina "zapnu" u toj zemlji.
Jedini razumni koji ne žele sudjelovati u najnovijem Big Brotheru. [lol]
Njemački ministar vanjskih poslova Guido Westerwelle za Der Spiegel je izjavio da je Njemačka odlučila da neće sudjelovati u vojnoj intervenciji u Libiji jer ne žele da njihovi vojnici narednih nekoliko godina "zapnu" u toj zemlji.
[/quote]
Svaka čast Njemačkoj…
[/quote]
Svaka čast Njemačkoj…
[/quote]
Jedino što će imati malo veći trošak dodatnih servisa helića i aviona. [lol] [lol]