Točno ,Matrix90 je i mene uvjerio da kupim Ingru na 43.000,00 kuna….i još je itekak zagovaral
dokapitalizaciju ili kaj je već bilo….
Slala sam ja citate urednicima za kolegu, piz..la…i pisala da to nije u redu, ali…ne možeš njemu
ništa…blizak je vrhuški – mislim na diplomaciju i ekonomiju i pedigre mu je propisno
uokviren…tak da , treba biti jako oprezan..jelda , dragi moj Matrixe90, ti su lumen i pol…
Ne sumnjam da si ko maneken i još k tome pametan i bogat….volimo mi žene takve i onda vidiš kak to završi…. hebi ga….
ja sam hebeno zaradio na ingri.
uvijek sam kupovao na dnu i prodavao na vrhu…
ludilo . sad sam kupio kartu za Fiji…
s Vasim novcima , kolegice Miami.
jesam li simpatican?
[smiley]
Mene obuzmu emocije kad vidim vas na TRANSADRIJI kako drukate da firma ode u stečaj i da ljudi izgube zadnju kunu.
Sa ratnim putom se vole hvaliti oni koji za to vjerovatno nemaju zasluge pa ih pokušavaju steći hvaleći sam sebe kad neće nitko drugi.
Pročitajte svoje postove na TRANSADRIJA a ima toga još.
Ne valja ovaj forum, ne valja onaj drugi, zapitajte se vi kolega da nije problem u vama, vama očito nitko ne valja tko ne djeli vaše mišljenje, problem je u vama, posavjetujte se sa psihijatrom pa će te viditi da sam u pravu.
Znate kako se kaže besplatan savjet isto toliko i vrijedi, veliki investitori su na jahti a ne na forumu po cijeli dan i drukaju da dionica skoči sto kuna da je uvale nekome drugome.
Opet krivca tražite u nekome drugome a ne u vama.
Svatko onaj tko investira na osnovu piskaranja na forumu, bolje da se ostavi investiranja pa makar mu savjete davali i gurui poput vas koji su do prije dva dana tvrdili da TNSA ide u stečaj i veliku većinu malih natjerali da prodaju svoje dionice.
Premješteno iz teme: KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)
@himalaja
S obzirom na vaš "nick" trebao bi vam biti vrlo dobro poznat dio dijela iz Dhammapāda ili Puta ispravnosti:
"Budala koji sebe smatra budalom već je zbog toga pametan, ali budala koji sebe smatra pametnim, za toga se s pravom kaže da je budala."
Citat se ne odnosi nimalo na vas ili sl…
Ako vam nije jasno što vam želim reći evo vam mali koristan alat: http://www.eudict.com/
btw: mene hvala Bogu Einstein nije preveslao…
ZZtop,
ne da mi "nešto" nije jasno nego mi "ništa" nije jasno što mi želiš reći. Ako imaš što za reći, onda mi to reci ali ne " rukavicama" .
Pa pogledaj što pišeš:
1. S obzirom na vaš "nick" trebao bi vam biti vrlo dobro poznat dio dijela iz Dhammapāda ili Puta ispravnosti:
"Budala koji sebe smatra budalom već je zbog toga pametan, ali budala koji sebe smatra pametnim, za toga se s pravom kaže da je budala."
2. Citat se ne odnosi nimalo na vas ili sl…
3. Ako vam nije jasno što vam želim reći evo vam mali koristan alat: http://www.eudict.com/
4. btw: mene hvala Bogu Einstein nije preveslao…
Posebno me zanima u čemu me je to Einstein preveslao. Molio bih odgovor.
@golubv
Pravopis ti kao u djeteteta od pet godina, znanje na nivou osmogodišnjaka, a da ne spominjem kako iznošiš neistine i voliš se hvaliti a usput lagati.
Kad si već osjetio potrebu otvoriti novi nik da IZNOŠIŠ uvrede mogao bi barem naučiti pisati. Da , moj pravopis je koma zato jer sam prva 4 razreda pohađao u hrvatskoj,druga 4 u Sloveniji a treča 4 u Austriji. Nakon toga živio 10 godina u Budimpešti. To da lažem opet nisi smio napisati da moderator radi svoj posao osim naravno ako sam nisi moderator. Dakle nazivanje lažovom nekoga je zabranjeno ,meni je savjetovao "Vjeko" da u tom slučaju treba pisati "zabrijali ste",čudi me da tebi nije savjetovao isto…ili sam sebi ako si ti On.
Od svog znanja jako dobro živim i što je najvažnije niti jedan dan u životu nisam imao šefa. Znam da bi i ti to volio al što ćeš,svakome po zasluzi i sposobnosti.
ps:pametnjakoviću,ne piše se IZNOŠIŠ nego iznosiš…prvo pometi pred svojim pragom. A Smarta ne spominji ,siguran sam da te poznaje nebi te ni pogledao.
Tigrus, ti si sposoban fakin.Nisi na meni zaradio, jer ja bi trebala prodati, da bi zaradio, a ja za sada
kupujem.Ingra je na kraju balade….ima vremena i o tome ne razmišljam ozbiljno…
@golubv
Još si samo zaboraio napisati da te donjela roda, a odgojila vučica.
@Smart
Evo samo nekih vaših postova koje sam uspio naći u pet minuta koji očito govore da se tu ne radi ni o kakvom velikom investitoru već se radi o velikom kockaru koji se kocka tko zna sa čijim novcima.
ĐAKOVŠTINA
Tko brani prodavačima da i dalje prosipaju po 17 kuna!? Kupnje ima!
ULJANIK PLOVIDBA
Očito je, da ni ti nisi sudjelovao u prošlim dokapitalzacijama!? U zadnjoj dokapitalizaciji ULPL se mogao izgubiti lijepi novac. Ja jesam, a i mnogi drugi koji su bili in!
HOTELI MAESTRAL
Isprika, ipak sam kupio HMST pretprošle godine, u 10.mjesecu 2008.! Hm, vrijeme zaista leti. Neka netko samo reče da nisam dugoročni investitor!
HTPK
Da, baš gledam, ponuda je danas ok. Očito da je mnogima cijena više nego prihvatljiva za ući. Neki dan je bilo po 111,00 kn prodaje koliko hočeš, nitko nije htio. Danas svi hoće po 111,00 ali nitko neda, obično je to tako!
HTPK
Zaista nevjerovatno! Prije sam davao preporuku za kupnju, ali neću više. Očito da ovdje nema kraja gluposti i bahatosti HFP-u i onog mulca Duvnjaka, katastrofa, a mi koji smo zaglavili unutra, možemo se hebati. Bože pomozi!
A još tu je u portfeju i HGspot valjda je jasno o kakvom se investitoru radu.
Japaneza, ne mogu a da malo ne opravdam GolubV, zbog pravopisa, pa ću , ako moderator dozvoli,
napisati razloge i probleme s pravopisom, kojeg imaju stanovnici ovog dijela Hrvatske..
GolubV je dijete gastarbajtera, i ponekad govori i piše -arhaičnim narječjem ovog kraja,
izrazito kajkavskim dijalektom ovog kraja, a odrastao je
dijelom u inozemstvu, što dakle, nema nikakve veze s njihovim ulaganjime, razmišljanju o dionicama
već se odražava na govoru i pismu.
Djeca gastarbajtera zadržala su izgovor najrječja svojih roditelja, koji su hrvatskim -kajkavskim dijalektom ovog kraja – razgovarala u inozemstvu, uglavnom Njemačkoj, Austriji, Mađarskoj, Sloveniji i sl..
Jedino taj izgovor poznaju spontano – a kako se taj dijalekt pomalo gubi u svim sredinama, desi se , da ga osobe u brzini aktiviraju, naročito ako nisu koncentirani ili su pod raznim emocijama….
Djeca gastarbajtera, nadoknadila su nepoznavanjem pravopisa, ako to uopće možemo reći,
za kolegu, drugim prednostima , koja su imala od roditelja u inozemstvu..uglavnom materijalnim
boljim statusom..i svim pogodnostima koje nosi razvijeni zapad i sjever Europe..
Poznavanje jezika , kultura, stil života u smislu boljeg standarda pa i mogućnosti ulaganja…novac u europskim bankama,i roditelje sa inozemnom mirovinom koji danas mirno žive u Hrvatskoj demokraciji, bolje od drugih, prosječnih penzionera….
Kolega ima pravo iznijeti kritiku , ako osjeća diskriminaciju u izlaganju postova , a naročito
ako vidi manipulaciju moderatora u brzini, načinu, selekciji postova , a koji izravno
utječu na mišljenje forumaša prilikom ulaganja u dionice.
Izmjene Zakona o socijalnoj skrbi..24 sata..
Vidite , da novinari respektiraju poslovni.
Izravna posljedica gubitka prava , a pravo će izgubiti gotovo svi Romi, jer neće prihvatiti posao, i jer posla nema – povećanje stope kriminaliteta. Do sad su zadovoljno boravili u Naseljima, i uglavnom
po noći krali sitnu stoku ili drva, za krpanje obiteljskog proračuna, ali to sada neće biti dovoljno.
Policijski aparat , neće se smanjiti nego povećati…
Znači, građevina NAPRIJED! Otvaranjem radnih mjesta, prvenstveno državnih investicija u građevini, stvar bi mogla biti zaokružena na opće zadovoljstvo.
OCJENE SU KATASTROFA.TREBA IH UKINUTI.
[/quote]
zašto? kolege koje pišu pametne postove imaju dobre (zelene) ocjene.možda je problem u (ne)kvaliteti vaših postova pa da malo na tome poradite?
[/quote]
Probajte napisati bilo što na temi "Što smo danas tržili" pa ćete vidjeti da će vam dežurna budaletina uvaliti jednicu kao i svima bez obzira na kvalitetu odn. sadržaj poruke. Npr. na stranici 2371 ovi koji trenutno imaju 50% to su dvije ocjena: moja 100% i od budaletine 1%.