BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne znam šta je danas neko zatišje u potrošnji….NEMA LOVE..nije normalno ! Jučer sam bila u Lesnini
– ni čovjeka nigdje … u Merkatoru – ni žive duše… kod nas , još dolaze …..ali, nešto manje , nego
što bi trebalo biti…. OPĆA BESPARICA !

Trebam pomoć kod izrade rješenja za godišnji odmor. Sudarili se Zakon o radu , sa Pravilnicima,
i Kolektivnim Ugovorima…..Totalne BUDALAŠTINE… ne znamo što hoćemo reći, i koliko
bi sebi dali godišnjih odmora…da budu zadovoljan i radnik i poslodavac….
Djelatnici ŽELE PRIMJENU Zakona o radu i tumače ga na svoj način…4 tjedna minimalno,
ali bez subota, nedjelja, blagdana itd.itd.itd…
Plus – svi dani po Kolektivnom Ugovoru ! Ali, kojem ….Za trgovine , za zdravstvo….
NE ZNAM KOJEG SMO UOPĆE POTPISALI ..i NE ZNAM TKO IH JE POTPISIVAO…
Zbrka .
Drugi tjedan ćemo sazvati konferenciju za budale u ludoj državi tj.stručni kolegij firme. Ne znamo rastumačiti osnovne propise. Koga da zovemo ? HUP? Oni sve tumače na svoj način -svisoka.I nikad ih nema na raspolaganju.
SINDIKAT ? Ne znam da li smo platili članarine, i ne znam čiji smo članovi- tj. kojeg SINDIKATA ?
KOMORE ?..Oni su država za sebe….i na nama provode psihoterapiju snalaženja i traže
unutarnju snagu i kreativnost ako želiš o tome diskutirati. Usput te podsjete na plaćanje članarina,
obaveza oko izvješća, uvale nam kongrese i nagovaraju nas na predavanja koja se moraš
prijaviti… zatim, te podsjete , da o svemu pošaljemo e-mail….jer ne mogu sve znati….
te ti nabace nekoliko Naslova gdje bi se mogao skrivati pametan odgovor na enigmu ??!!
Joj, dosta mi je svega ekonomskog u ovoj državi.

Država je zapaprila i Romima. Više neće dobivati socijalnu pomoć u slijedećim slučajevima, kako je
to moj prijatelj Rom, rekao , koji mi na fuš sadi lozu u okućnici :
– ako imaju kuću veću od 100 m2
– ako obitelj ima auto , a nemaju invalidnu osobu u familiji..
– itd.itd…
Rekla sam mu… Ti si bar do sad uživao…
/ Sad su se sjetili da i Romi imaju aute i kuće ..????? / A jedna siromašna obitelj u kućerku
bez struje, a kamoli s autom, nije imala pravo na pomoć, jer je baba koja živi s njima, imala
neku livadu na sebe od NDH–
I pitam ga : No, pa za koga ćete sad glasati….. Nasmijao se….ne znam… sad kad više nema para..
HDZ gubi izbore.
NIje ih više briga za glasove. Pa, bar nešto danas …..

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Premješteno iz teme: KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Kako je lijepo vidjeti ove silne momke, koji se brinu za našu imovinu! Mene jednostavno obuzmu emocije i suze mi poteku kad vidim koliko je njima stalo da i ovo prodamo po 7000 kn po dionici! Nikad se nisu javljali ovdje na temi, ali nešto ih je prelomilo i toliko im je stalo do nas podrže da je to milina! Zato volim ovi našu lijepu zemlju, naše lijepe ljude, koji svima žele dobro, a odrekli bi se svoga, da daju drugima!
Slušajte mulčine, izgleda da nitko od vas nije bio u ratu, kada smo se mi borili za lijepu našu Hrvatsku, da bi vi danas mogli pisat ovakve budalaštine, bez ikakvih argumenata, odgovornsoti i pljuvati po Hrvatskim građanima i radnicima koji su mukom svojom došli do ovih dionica! U ratu smo se svi držali zajedno i ovisli jedni o drugome, čuvali jedni drugima leđa, a ako smo zahebali, prijatelj bi nam izgubio život!
Što se to danas događa, da je vama bitnija tuđa nesreća, nego osobna sreća??? Koji vas problemi tjeraju da ovdje pišete budalaštine koje nemaju veze sa mozgom??? Zašto vam je bitno da dioničari na KSST popuše novce??? Zašto pišete o nečemu, o čemu nemate nikakvog pojma??? Zašto se pravite pametni, a u stvari, ispadate totalno glupi??? Što vam to treba u životu???
Do sada, niti jednom nisam pročitao barem jedan post, koji bi mi barem malo skrenuo pozornost, na negativan razvoj situacije, a moderatori koji vam dopuštaju pisanje ovakvih gluposti, su djetinjastiji od vas nekoliko puta! Ovaj forum je uvijek bio smeće, a upravo zbog pisanja raznih idiota velikim dijelom godine nisam uopće dolazio ovdje! Kada sam uvidio da se onaj drugi forum pretvara u ovaj, upravo zbog istog razloga, nečijih osobnih interesa, tamo sam prestao pisati, a odlučio sa vama podijeliti najveće tajne našeg tržišta, samo da bi vam pružio priliku za zaradom, da okusite velike novce i kako je biti veliki investitor!!! No, vi to ne cijenite, već se pravite pametni i nedodirljivi, komentirajući stvari koje nemaju veze sa mozgom! Možda zaista niste vi krivi, možda su krivi moderatori koji sve to dopušaju, ali evo sada vam obećajem, da od mene nećete više nikad ništa saznati na ovom forumu! Kap je prelila čašu, a sada pišite gluposti do mile volje i baljezgajte o tome kako ovo ide na 300 kn bla, bla, bla…
Ako mislite normalno investirati na osnovu nečijeg pisanja, onda se klonite ovog smeća od foruma, gdje svaki idiot daje sebi pravo na mišljenje, koje nema veze sa mozgom! Sretno vam bilo! Moderatorima šaljem poseban pozdrav, zapitajte se tko je ovdje problem, VI ili ovi mulci!? Ja otvoreno kažem VI, kada dopuštate ovo što se događa!!!
OVER & OUT!!! [bye]

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

zaista ste u pravu kolega Smart.
Ovo zaista postaje presmješno.

;;;;;;;;;; IVANO7 ;;;;;;;;;;;;

***Smart, ne sekiraj se… znaš onu kad nitko neće(a hrpa ovih novih piše da to ne žele) onda kupuj!!! [wink]

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

ode kolega smart s foruma , to nije dobro i žao mi je što je tako odlučio .

pozivam ga da razmisli o svojoj odluci i vrati se na forum . ne treba sve što piše po forumu uzimat k srcu , evo npr doživio sam da mi neko napiše da sam plitak , pa da sam sljam , pa da sam lud , pa da sam lumen pod navodnicima..

da bar ovaj matrica09 prestane piskarat niko mu ne bi zamjerio . [wink]

It was a thrill to play against Drazen. Every time we competed, he competed with an aggressive attitude - Michael Jordan

ode kolega smart s foruma , to nije dobro i žao mi je što je tako odlučio .

pozivam ga da razmisli o svojoj odluci i vrati se na forum . ne treba sve što piše po forumu uzimat k srcu , evo npr doživio sam da mi neko napiše da sam plitak , pa da sam sljam , pa da sam lud , pa da sam lumen pod navodnicima..

da bar ovaj matrica09 prestane piskarat niko mu ne bi zamjerio . [wink]

Postoji način komunaikacije na forumu i minimalna doza higijene koja je potreban kako bi s nekime mogao popričati.

Bez uvrede, forum mi služi kao razbibriga a ne liječenje bolesti za večinu pacijenata ovdje.

Smart – dobrodaošao si uvijek i poštujem tvoj izbor.

Srdačan pozdrav

kolega matrica09 o higijeni s tobom neću raspravljat , ali jučer si komentirao nešto o šljamu s ingre , a sam si autor barem 1000 postova na temi Ingra .

prijavljivali su te tamo neki članovi i hanfi i uskoku , tako da je u najmanju ruku smiješno da ti nekom dijeliš lekcije o kulturi komunikacije na forumu .

opet apeliram da se kolega smart vrati pisanju , a kolega matrica09 ostavi istog .

It was a thrill to play against Drazen. Every time we competed, he competed with an aggressive attitude - Michael Jordan

kolega matrica09 o higijeni s tobom neću raspravljat , ali jučer si komentirao nešto o šljamu s ingre , a sam si autor barem 1000 postova na temi Ingra .

prijavljivali su te tamo neki članovi i hanfi i uskoku , tako da je u najmanju ruku smiješno da ti nekom dijeliš lekcije o kulturi komunikacije na forumu .

opet apeliram da se kolega smart vrati pisanju , a kolega matrica09 ostavi istog .

Napisao sam par stotina,ali je situacija bila različita od današanje – tada je Ingra imala poslove i solidan PR – uz to zaradio sam na njoj vise nego sto ces ti zaraditi cijeli život ulažući na burzi i u sebe.

Jer najbolje (u)langanje je (u)lganje u I(n)gru.

Srdačan pozdrav

Kako je lijepo vidjeti ove silne momke, koji se brinu za našu imovinu! Mene jednostavno obuzmu emocije i suze mi poteku kad vidim koliko je njima stalo da i ovo prodamo po 7000 kn po dionici! Nikad se nisu javljali ovdje na temi, ali nešto ih je prelomilo i toliko im je stalo do nas podrže da je to milina! Zato volim ovi našu lijepu zemlju, naše lijepe ljude, koji svima žele dobro, a odrekli bi se svoga, da daju drugima!
Slušajte mulčine, izgleda da nitko od vas nije bio u ratu, kada smo se mi borili za lijepu našu Hrvatsku, da bi vi danas mogli pisat ovakve budalaštine, bez ikakvih argumenata, odgovornsoti i pljuvati po Hrvatskim građanima i radnicima koji su mukom svojom došli do ovih dionica! U ratu smo se svi držali zajedno i ovisli jedni o drugome, čuvali jedni drugima leđa, a ako smo zahebali, prijatelj bi nam izgubio život!
Što se to danas događa, da je vama bitnija tuđa nesreća, nego osobna sreća??? Koji vas problemi tjeraju da ovdje pišete budalaštine koje nemaju veze sa mozgom??? Zašto vam je bitno da dioničari na KSST popuše novce??? Zašto pišete o nečemu, o čemu nemate nikakvog pojma??? Zašto se pravite pametni, a u stvari, ispadate totalno glupi??? Što vam to treba u životu???
Do sada, niti jednom nisam pročitao barem jedan post, koji bi mi barem malo skrenuo pozornost, na negativan razvoj situacije, a moderatori koji vam dopuštaju pisanje ovakvih gluposti, su djetinjastiji od vas nekoliko puta! Ovaj forum je uvijek bio smeće, a upravo zbog pisanja raznih idiota velikim dijelom godine nisam uopće dolazio ovdje! Kada sam uvidio da se onaj drugi forum pretvara u ovaj, upravo zbog istog razloga, nečijih osobnih interesa, tamo sam prestao pisati, a odlučio sa vama podijeliti najveće tajne našeg tržišta, samo da bi vam pružio priliku za zaradom, da okusite velike novce i kako je biti veliki investitor!!! No, vi to ne cijenite, već se pravite pametni i nedodirljivi, komentirajući stvari koje nemaju veze sa mozgom! Možda zaista niste vi krivi, možda su krivi moderatori koji sve to dopušaju, ali evo sada vam obećajem, da od mene nećete više nikad ništa saznati na ovom forumu! Kap je prelila čašu, a sada pišite gluposti do mile volje i baljezgajte o tome kako ovo ide na 300 kn bla, bla, bla…
Ako mislite normalno investirati na osnovu nečijeg pisanja, onda se klonite ovog smeća od foruma, gdje svaki idiot daje sebi pravo na mišljenje, koje nema veze sa mozgom! Sretno vam bilo! Moderatorima šaljem poseban pozdrav, zapitajte se tko je ovdje problem, VI ili ovi mulci!? Ja otvoreno kažem VI, kada dopuštate ovo što se događa!!!
OVER & OUT!!! [bye]

Sve napisano je apsolutno točno. Ovaj forum je bio i ostao smeće. Međutim nisu krivi forumaši.Krivi su ISKLJUČIVO I SAMO MODERATORI. Uvjek i svagdje vrijedi isto pravilo-kakav moderator takav forum. Ljudi će (pojedinci) će uvjek biti toliko drski i bezobrazni koliko im to moderatori dopuste. Ovaj forum kao i svi ostali ima svoja pravila. Moderatori se ne pridržavaju vlastitih pravila ili prevedeno ,ne rade svoj posao. Već sam napisao jednom zgodom moderatoru kad mi je napomenuo da je ovo privatni forum…zamislite..privatni forum…dakle već sam mu napisao da -ako si zaposlen a ne radiš svoj posao za koji primaš plaču ti u stvari kradeš novac s računa poslodavca. Danas je na ingri bilo najmanje 15 postova moderirano sat vremena i to u radno vrijeme burze. Dionica je rasla ubrzanim tempom pa su ljudi logično htjeli znati o čemu se radi. Međutim kako je netko tko bez srama i grižnje savjesti prima plaču a ne radi svoj posao kako treba očito zaspao na poslu izmjena informacija je bila onemogučena. Pa koja je svrha foruma onda?? Sami sebi su svrha?? Dakle šaka jada…smeće od foruma u pravom smislu riječi. I ja sam na odlasku. Čekam da me izbace kao nepodobnog jer sam se usudio skrenuti pažnju na selektivni pristup i diskriminaciju. Pozdrav poštovani kolega Smart!

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Točno ,Matrix90 je i mene uvjerio da kupim Ingru na 43.000,00 kuna….i još je itekak zagovaral
dokapitalizaciju ili kaj je već bilo….
Slala sam ja citate urednicima za kolegu, piz..la…i pisala da to nije u redu, ali…ne možeš njemu
ništa…blizak je vrhuški – mislim na diplomaciju i ekonomiju i pedigre mu je propisno
uokviren…tak da , treba biti jako oprezan..jelda , dragi moj Matrixe90, ti su lumen i pol…
Ne sumnjam da si ko maneken i još k tome pametan i bogat….volimo mi žene takve i onda vidiš kak to završi…. hebi ga….

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

s nekim stavovima smarta i golubv-a mogu se složiti, ali pisati da je ovaj forum smeće i da tu svaka budala ima tu pravo na svoje mišljenje je vrhunac bezobrazluka! ako vam nevalja ovaj forum, odite na drugi pa probajte tamo biti tako bezobrazni i vulgarni i dobit ćete iste sekunde ban, a ne da da će vaše postove netko prebacivati na "bez cenzure" da se ne uvrijedite…
forum je onakav kakvi su mu članovi….ili se tome prilagodite ili si nađite onaj forum koji vam odgovara. nitko vas nikamo ne tjera, ali s ovakvim netolerantnim stavovima nigdje nećete biti poželjni

sve što pišem moje je mišljenje i ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica...

@golubv

Pravopis ti kao u djeteteta od pet godina, znanje na nivou osmogodišnjaka, a da ne spominjem kako iznošiš neistine i voliš se hvaliti a usput lagati.

New Report

Close