BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Preporuka plavom neka izbjegava Rusiju [smiley2].

U Moskvi ubijen treći bankar u tri mjeseca

Jedan od vlasnika SpetsSetStroj banke, 33-godišnji Konstantin Meščerjakov ubijen je u utorak navečer oko 22 sata kad je izlazio iz automobila u dvorištu zgrade u kojoj je živio. Ubojica je žrtvu čekao u dvorištu i pucao mu u leđa i vrat, a zatim kad je Meščerjakov pao na zemlju ispalio mu je “kontrolni hitac” u glavu. Meščerjakov je treći bankar ubijen u posljednja tri mjeseca u Moskvi. U parku Sokoljniki 14. rujna je nakon rekreacije ubijen dopredsjednik Ruske središnje banke Andrej Kozlov. 11. listopada u Moskvi je na ulazu u zgradu gdje je živio, ubijen Aleksandar Plohin, direktor jedne od filijala Vnještorg banke. Navodno je Meščerjakov bio rival American Expressu….

Nije Plavi u Moskvi, u Zagrebu je. Vidio sam tipa ispred Zagrebačke banke u plavoj Hondi kako broji debeli svežanj novčanica na latinskom. Uvjeren sam da je to bio Plavi.

mreich…
kod HPB-a je 20kn a kod CEBA je 19,4 kn za svaku transakciju (to
vrijedi za sve nove koji nisu Vi) o čemu smo već pisali prethodno…

Nema tih 19,40 po transakciji u CEBA.
Ako ih vi imate onda ih pitajte zašto. Očito su “zaboravili” pa vam još naplačuju. I dalje će dok im ne skrenete pažnju na njihovu “grešku”.
Bilo je prije tih 19,40 dok nisu imali minimalnu proviziju od 100 kuna po transakciji. Od kad je tih 100 kuna, ukinuto je ovih 19,40.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

eeee….

ukidanje transakcijske provizije i minimalne provizije od 100 kn je bilo u JEDNOM trenutku kada ekipa koja više ne radi u CEBI zbog prevelikog obima zahtjeva za margin kreditima je SAMOINICIJATIVNO mimo pravila banke to sprovela i to samo za klijente same banke…

Kako iz tog perioda margini ističu i rade se ili zatvaranja ili produžetci tako se reobračunava to isto pravilo i VRIJEDI ZA SVE NOVE MARGINE

Koliko konfuzije…

nema mi druge nego se zae..ti

Je, stalno nešto mijenjaju, kak kome puhne. Jedna služba ne zna kaj radi druga. Svaki korisnik margina ima druge uvjete i provizije. Zato se treba izboriti za što povoljnije svak za sebe.
Ali bitno je da su brzi i neumoljivi kad treba naplatiti potraživanja.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

mozda nisam shvatio ali zar je Lemur King iskljucen s foruma?

nema mi druge nego se zae..ti

Premješteno iz teme: [color=blue]PTKM (Petrokemija d.d.)[/color]

Interesantno kako neke kolege ulagači mjenjaju mišljenje o PTKM preko noći. Prvo je dižu u nebesa da bi je kad su zaradili “popljuvali” maksimalno.
Istina je da je novac prokleta stvar i da ljudi padaju nisko samo da bi uspjeli ali trebali bi barem imati koliko toliko morala.
Pitanje je da li uopće znaju što to znači?

[smiley2]

.Uspjeh nije cilj, već sredstvo da se teži još višemu.

Premješteno iz teme: [color=blue]Komentari trgovanja[/color]

alesar: ” ja bih sa IGH bio oprezan, Radić je opaki igrač … a spemink svojoj sposobnosi ima na Maslenici, koji je ujedno proglašen jedan od najvećih promašaja građevinskih objekata u povijesti … 🙂 ” Položaj mosta nije odredila struka nego strateški položaj, a to je u ovom slučaju bilo najbitnije. Most je opravdao svoju izgradnju.

Slažem se, Radić je itekako poželjan igrač u bilo kojoj građevinskoj firmi – poznanstva utjecaj karizma..
[smiley2]

[color=blue][u][b]" pessimus dux Croatorum "[/b][/u][/color]

da darko, upravi si da položaj mosta nije odredila struka nego Jure Radić… a kako to misliš da je most opravdao svoju izgrdnju??? pa sad je izgrađen novi most na starom mjestu, a jurin most je izvan funkcije, nije mi baš jasno, kako građevina koja stoji bez da se koristi opravdava svoju izgradnju … 🙂 🙂

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

da darko, upravi si da položaj mosta nije odredila struka nego Jure Radić… a kako to misliš da je most opravdao svoju izgrdnju??? pa sad je izgrađen novi most na starom mjestu, a jurin most je izvan funkcije, nije mi baš jasno, kako građevina koja stoji bez da se koristi opravdava svoju izgradnju … 🙂 🙂
[/quote
U vrijeme kad je početa izgradnja mosta Zadar je bio u okruženju četnika, koristio se pontonski most preko Masleničkog ždrila koji su četnici vidjeli i gađali. Zato je donesena odluka o gradnji mosta na drugoj strani ždrila . Most je u to vrijeme mnogo značio za moral stanovništva i branitelja. Most nije izvan funkcije kako ti kažeš . Most je opravdao svoju izgradnju bez obzira na probleme sa burom.

Dajte kolega Alesar budite ozbiljni, most je u funkciji ( odakle vam to da nije u funkciji ??? ) a osim toga nije mogao biti izradjen na manjoj nadmorskoj visini jer onda ne bi mogao biti u funkciji kao dio autoceste. ( I Krčki most je zatvoren kada udari jaka bura, pa ga nitko ne politizira ). Osim toga izgleda da ste zaboravili napomenuti da je u slučaju jake bure zatvorena cijela dionica u zaleđu mosta, a nju nije projektirao Jure Radić. Kako to tumačite?

Ljubo Jurčić, bivši ministar gospodarstva: " S ekonomskog gledišta, dionice Ine ne isplati se dati ni bivšim zaposlenicima ni umirovljenicima i braniteljima jer je riječ o nacionalnim resursima kojima trebaju upravljati profesionalci koji će Ini povećati vrijednost i razviti je." Zagreb, 29.04.2006.g

Franjo je rekao: Nek bude most! I bi most. I Franjo je bio zadovoljan.

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

Franjo je rekao: Nek bude most! I bi most. I Franjo je bio zadovoljan.

Za mene to uopće nije duhovito. Prebrzo su se neki događaji iz Domovinskog rata zaboravili.

New Report

Close