BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ma pusti ga! meni je samo krivo sto sam napisao traktor, a ne yugo45 i getriba za daihatsu charade….stoga molim za oprost. bio sam brzoplet! moj grijeh, moj grijeh, moj preveliki grijeh

ps
kaj je to s ocjenama, nemrem dati vecu ocjenu od 45?

malo sam se informiral oko tog traktora. traktor nije na prodaju jer je na leasing. evo fotkice

Stop telling lies about me and I'll stop telling the truth about you.

Premješteno iz teme: SLDM (Slobodna Dalmacija d.d.)

ali znaš nisam se nikada lažno predstavljao, javno vrijeđao ili govorio neistine
to tvoje navode opraštam

Nisi nikad javno vrijeđao, a što je ovo:

pa samo flundrama se prilazi za šankom,ili griješim?

http://www.mojnovac.net/forumi/showpost.php?p=534616&postcount=11984

[/quote]
očeš ti da častim jednim duplim konjačićem, sutra oko 16,30h.
pa onda možda popijemo još koji, pa dok se ne pomirimo

a kad se pomirimo ja ti poklonim četkicu za zube, pa ih lijepo očetkaš
i onda me mož’š poljubiti
gdje god hoćeš

[/quote]

Opa, polako gubimo živce, a navodno nikada ne vrijeđamo. Mogu li dobiti odgovor na pitanje zašto se na Poslovna.hr predstavljate kao diplomirani ekonom (link koji sam postao ne radi, dovoljno je otići na Poslovna.hr i ukucati DESTILERIJA), a imate srednju stručnu spremu? Niste li rekli da ne vrijeđate, lažete i lažno se predstavljate, a činite upravo to!
[/quote]

Evo samo za ilustraciju kako je moderator sa mojnovac kulturna osoba. Btw, još uvijek čekam MASTERov odgovor zašto se lažno predstavlja i dovodi ljude u zabludu, na Poslovna.hr (upisati DESTILERIJA Zlatar Bistrica) piše da je diplomirani ekonomist, a u stvarnosti ima srednju stručnu spremu.

Izgleda da uskoro počinje treći svjetski rat.
Poplave ,potresi,tsucanimiji i sad nam smao još rat treba i to u Sredozemlju.
http://www.vecernji.hr/vijesti/francuska-vojni-udar-libiju-pocet-ce-nekoliko-sati-clanak-266408

JAPANSKA MIRNOĆA

Reinkarnacija ( Budizam ) ovdje možda ima presudnu ulogu, život poslije života japanci imaju uporište u sve manjem broju životinja i bilja, a sve većem broju ljudi ?
Kada bi taj omjer pogledali 100 godina unazad možda bi dobili opet jedan isti ukupan broj živih bića kao danas, samo veći u korist životinja i biljaka ?

Činjenica u tom prilogu govori i da zemlja nije povećala masu, a broj ljudi, automobila, vode je narastao, ili je to "pretakanje iz šupljeg u prazno" ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

http://www.vecernji.hr/vijesti/francuska-vojni-udar-libiju-pocet-ce-nekoliko-sati-clanak-266408

Ovo zadnje je biznis kolega, samo biznis !

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

ne treba nama, ali onima koji vole ratove, nece propustiti svoju priliku, pa kako ce inace privatni kapital u industriji oruzja uvjeravati vlade da trebaju kupovati i dalje oruzje? u 2010. ind oruzja povecala je prihode za 8%. zalosno.

kakve veze imaju prirodne katastrofe s ratovima?

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Ja razmišljam uvijek isto kao i moj predsjednik – Obama.

[thumbsup]

lp
[/quote]
Žalosno je kolega PLAVI da razmišljaš uvijek isto kao tvoj pretjednik (mada ga smatram jednim od najboljih Američkih i svjedskih vođa) ali bi ipak trebao razmišljati svojom glavom a ne kao pretsjednik.

Nijedan predsjednik nije BOG.

Svaki pretsjednik je samo ČOVJEK koji je rođen ka malo dijete, koje je piškilo i kakilo u gaće ili pempas a ako mu Bog da da dovoljno dugo poživi, opet će vjerovatno kao starac isto kakati kao malo dijete u pempas.

Prema tome svaki Čovjek je samo Čovjek i prema tome sklon i greškama, a što je više onih koji mu sljepo vjeruju, i koji ga slijepo slijede postaje oholiji a samim time sve više griješi.

Neznam zašto bismo uopće trebali demokraciju ako ćemo slijepo slijediti svoje vođe, a ne razmišljati svojom glavom, pa bi onda većina vjerovatno i bila u pravu.

Lijep pozdrav !

Kolega Plavi
po meni Gaddafi je nista veci diktator nego saudijska vlast

Treba biti korektan i reci istinu, a amerikanci ne zele nemire u Saudijskoj arabiji jer im ne pase visoka nafta…isto tako, fučka se njima za "libijski narod" (koji je vecinom uz Gaddafija) nego ih interesiraju libijska naftna polja, a Gaddafi im smeta jer im nije lizao .uzicu ko ostale prodane arapske duše

Ja sam uvijek na strani mog predsjednika Baracka Obame ( ćudno ali uvijek slično razmišljamo ) i uvijek u službi zaštite i promidžbe slobodnog tržišta i kapitala.

[thumbsup]

lp
[/quote]
Ja sam uvijek uz ponosne narode i vođe koji imaju svoje "JA", koji ne prodaju svoj identitet i kulturu za pare, a ni pod cijenu vlastitog života…

Pogledajte ponos Iranaca!!!
Saudijci su mi najomraženiji arapski narod, izdali su sami sebe

[/quote]

Iranci su siromašni Saudijsci bogati.
Pogledatje na što liče gradovi u Iranu, a na što u Saudijskoj Arabiji.

Ja sam za bolji život svima, a ne za kontru protiv cijelog svijeta.

[thumbsup]

lp
[/quote]
Kolega
Jebeš narod koji mozes kupiti novcem
Sloboda se nikakvim parama ne može kupiti.
Kad je tako dobro u saudijskoj arabiji, zasto su i tamo poceli prosvjedi…
Vidjet cete uskoro sto ce tamo biti

U iranu prosvjeda nema, a varate se ako mislite da je iran siromašna zemlja.

[/quote]

Pitanje je što je to sloboda? Sloboda je relativan pojam po meni.
I da li je biti slobodan važniije od toga da vlastitoj obitelji možeš omogučiti pristojan život?

Ovi u Sjevernoj Koreji će reći da su slobodni, ne fermaju niti amerikance niti bilo koga.
Pa pogledajte kako žive, gladni su.

A sad me ispričajte, idem na lignje.

[thumbsup]

lp
[/quote]
nemoj usporedjivati s koreju i iran

Iran NIJE siromašna zemlja, naprotiv živi se itekako pristojno
Sta je po tebi kad je poceo rat u hrvatskoj trebalo polozit oružje?
Ili kad su Njemci 1939 koji su napali poljake u svemu bili superiorniji , sta su onda poljaci trebali reci evo udjite u nasu zemlju i dobro došli…
Bolje grob nego rob, cuvena parola

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Iranci su siromašni Saudijci bogati.

Ja sam za to da se sruši režim u Iranu, uvede slobodno tržište da se mogu prodavati proizvodi sa zapada i iz lijepe naše. Na taj način svima je dobro, to će potaknuti ekonomiju i jednima i drugima i trećima.

lp

Kol.plavi, u potpunosti se slažem s ovim što si napisao, međutim hoće li strana intervencija omogučiti takve promjene ili će izazvati još veće podjele unutar Libije.
Pogledajmo razvoj situacija u Iraku, Afganistanu, Somaliji i bilo gdje gdje su bile slićne intervencije pod slićnim razlozima i da li je ti narodi danas bolje žive.

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Kolega Plavi
po meni Gaddafi je nista veci diktator nego saudijska vlast

Treba biti korektan i reci istinu, a amerikanci ne zele nemire u Saudijskoj arabiji jer im ne pase visoka nafta…isto tako, fučka se njima za "libijski narod" (koji je vecinom uz Gaddafija) nego ih interesiraju libijska naftna polja, a Gaddafi im smeta jer im nije lizao .uzicu ko ostale prodane arapske duše

Ja sam uvijek na strani mog predsjednika Baracka Obame ( ćudno ali uvijek slično razmišljamo ) i uvijek u službi zaštite i promidžbe slobodnog tržišta i kapitala.

[thumbsup]

lp
[/quote]
Ja sam uvijek uz ponosne narode i vođe koji imaju svoje "JA", koji ne prodaju svoj identitet i kulturu za pare, a ni pod cijenu vlastitog života…

Pogledajte ponos Iranaca!!!
Saudijci su mi najomraženiji arapski narod, izdali su sami sebe

[/quote]

Iranci su siromašni Saudijsci bogati.

[thumbsup]

lp
[/quote]
Kolega
Jebeš narod koji mozes kupiti novcem
Sloboda se nikakvim parama ne može kupiti.
Kad je tako dobro u saudijskoj arabiji, zasto su i tamo poceli prosvjedi…
Vidjet cete uskoro sto ce tamo biti

U iranu prosvjeda nema, a varate se ako mislite da je iran siromašna zemlja.

[/quote]

Pitanje je što je to sloboda? Sloboda je relativan pojam po meni.
I da li je biti slobodan važniije od toga da vlastitoj obitelji možeš omogučiti pristojan život?

Ovi u Sjevernoj Koreji će reći da su slobodni, ne fermaju niti amerikance niti bilo koga.
Pa pogledajte kako žive, gladni su.

A sad me ispričajte, idem na lignje.

[thumbsup]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ne intervenira UN zbog Gadafija i pobunjenika nego zbog interesa svojih največih članica, Gadafi i pobunjenici su tek izlizani izgovor za postizanje strateških ciljeva zapadnih kolonijalističkih država.

[thumbsup]

Tako je kolega

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

New Report

Close