ma pusti ga! meni je samo krivo sto sam napisao traktor, a ne yugo45 i getriba za daihatsu charade….stoga molim za oprost. bio sam brzoplet! moj grijeh, moj grijeh, moj preveliki grijeh
ps
kaj je to s ocjenama, nemrem dati vecu ocjenu od 45?
malo sam se informiral oko tog traktora. traktor nije na prodaju jer je na leasing. evo fotkice
Nisi nikad javno vrijeđao, a što je ovo:
pa samo flundrama se prilazi za šankom,ili griješim?
http://www.mojnovac.net/forumi/showpost.php?p=534616&postcount=11984
[/quote]
očeš ti da častim jednim duplim konjačićem, sutra oko 16,30h.
pa onda možda popijemo još koji, pa dok se ne pomirimo
a kad se pomirimo ja ti poklonim četkicu za zube, pa ih lijepo očetkaš
i onda me mož’š poljubiti
gdje god hoćeš
[/quote]
Opa, polako gubimo živce, a navodno nikada ne vrijeđamo. Mogu li dobiti odgovor na pitanje zašto se na Poslovna.hr predstavljate kao diplomirani ekonom (link koji sam postao ne radi, dovoljno je otići na Poslovna.hr i ukucati DESTILERIJA), a imate srednju stručnu spremu? Niste li rekli da ne vrijeđate, lažete i lažno se predstavljate, a činite upravo to!
[/quote]
Evo samo za ilustraciju kako je moderator sa mojnovac kulturna osoba. Btw, još uvijek čekam MASTERov odgovor zašto se lažno predstavlja i dovodi ljude u zabludu, na Poslovna.hr (upisati DESTILERIJA Zlatar Bistrica) piše da je diplomirani ekonomist, a u stvarnosti ima srednju stručnu spremu.
Izgleda da uskoro počinje treći svjetski rat.
Poplave ,potresi,tsucanimiji i sad nam smao još rat treba i to u Sredozemlju.
http://www.vecernji.hr/vijesti/francuska-vojni-udar-libiju-pocet-ce-nekoliko-sati-clanak-266408
JAPANSKA MIRNOĆA
Reinkarnacija ( Budizam ) ovdje možda ima presudnu ulogu, život poslije života japanci imaju uporište u sve manjem broju životinja i bilja, a sve većem broju ljudi ?
Kada bi taj omjer pogledali 100 godina unazad možda bi dobili opet jedan isti ukupan broj živih bića kao danas, samo veći u korist životinja i biljaka ?
Činjenica u tom prilogu govori i da zemlja nije povećala masu, a broj ljudi, automobila, vode je narastao, ili je to "pretakanje iz šupljeg u prazno" ?
http://www.vecernji.hr/vijesti/francuska-vojni-udar-libiju-pocet-ce-nekoliko-sati-clanak-266408
Ovo zadnje je biznis kolega, samo biznis !
ne treba nama, ali onima koji vole ratove, nece propustiti svoju priliku, pa kako ce inace privatni kapital u industriji oruzja uvjeravati vlade da trebaju kupovati i dalje oruzje? u 2010. ind oruzja povecala je prihode za 8%. zalosno.
kakve veze imaju prirodne katastrofe s ratovima?
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
Ja razmišljam uvijek isto kao i moj predsjednik – Obama.
[thumbsup]
lp
[/quote]
Žalosno je kolega PLAVI da razmišljaš uvijek isto kao tvoj pretjednik (mada ga smatram jednim od najboljih Američkih i svjedskih vođa) ali bi ipak trebao razmišljati svojom glavom a ne kao pretsjednik.
Nijedan predsjednik nije BOG.
Svaki pretsjednik je samo ČOVJEK koji je rođen ka malo dijete, koje je piškilo i kakilo u gaće ili pempas a ako mu Bog da da dovoljno dugo poživi, opet će vjerovatno kao starac isto kakati kao malo dijete u pempas.
Prema tome svaki Čovjek je samo Čovjek i prema tome sklon i greškama, a što je više onih koji mu sljepo vjeruju, i koji ga slijepo slijede postaje oholiji a samim time sve više griješi.
Neznam zašto bismo uopće trebali demokraciju ako ćemo slijepo slijediti svoje vođe, a ne razmišljati svojom glavom, pa bi onda većina vjerovatno i bila u pravu.
Lijep pozdrav !
Kolega Plavi
po meni Gaddafi je nista veci diktator nego saudijska vlast
Treba biti korektan i reci istinu, a amerikanci ne zele nemire u Saudijskoj arabiji jer im ne pase visoka nafta…isto tako, fučka se njima za "libijski narod" (koji je vecinom uz Gaddafija) nego ih interesiraju libijska naftna polja, a Gaddafi im smeta jer im nije lizao .uzicu ko ostale prodane arapske duše
Ja sam uvijek na strani mog predsjednika Baracka Obame ( ćudno ali uvijek slično razmišljamo ) i uvijek u službi zaštite i promidžbe slobodnog tržišta i kapitala.
[thumbsup]
lp
[/quote]
Ja sam uvijek uz ponosne narode i vođe koji imaju svoje "JA", koji ne prodaju svoj identitet i kulturu za pare, a ni pod cijenu vlastitog života…
Pogledajte ponos Iranaca!!!
Saudijci su mi najomraženiji arapski narod, izdali su sami sebe
[/quote]
Iranci su siromašni Saudijsci bogati.
Pogledatje na što liče gradovi u Iranu, a na što u Saudijskoj Arabiji.
Ja sam za bolji život svima, a ne za kontru protiv cijelog svijeta.
[thumbsup]
lp
[/quote]
Kolega
Jebeš narod koji mozes kupiti novcem
Sloboda se nikakvim parama ne može kupiti.
Kad je tako dobro u saudijskoj arabiji, zasto su i tamo poceli prosvjedi…
Vidjet cete uskoro sto ce tamo biti
U iranu prosvjeda nema, a varate se ako mislite da je iran siromašna zemlja.
[/quote]
Pitanje je što je to sloboda? Sloboda je relativan pojam po meni.
I da li je biti slobodan važniije od toga da vlastitoj obitelji možeš omogučiti pristojan život?
Ovi u Sjevernoj Koreji će reći da su slobodni, ne fermaju niti amerikance niti bilo koga.
Pa pogledajte kako žive, gladni su.
A sad me ispričajte, idem na lignje.
[thumbsup]
lp
[/quote]
nemoj usporedjivati s koreju i iran
Iran NIJE siromašna zemlja, naprotiv živi se itekako pristojno
Sta je po tebi kad je poceo rat u hrvatskoj trebalo polozit oružje?
Ili kad su Njemci 1939 koji su napali poljake u svemu bili superiorniji , sta su onda poljaci trebali reci evo udjite u nasu zemlju i dobro došli…
Bolje grob nego rob, cuvena parola
Iranci su siromašni Saudijci bogati.
Ja sam za to da se sruši režim u Iranu, uvede slobodno tržište da se mogu prodavati proizvodi sa zapada i iz lijepe naše. Na taj način svima je dobro, to će potaknuti ekonomiju i jednima i drugima i trećima.
lp
Kol.plavi, u potpunosti se slažem s ovim što si napisao, međutim hoće li strana intervencija omogučiti takve promjene ili će izazvati još veće podjele unutar Libije.
Pogledajmo razvoj situacija u Iraku, Afganistanu, Somaliji i bilo gdje gdje su bile slićne intervencije pod slićnim razlozima i da li je ti narodi danas bolje žive.
Kolega Plavi
po meni Gaddafi je nista veci diktator nego saudijska vlast
Treba biti korektan i reci istinu, a amerikanci ne zele nemire u Saudijskoj arabiji jer im ne pase visoka nafta…isto tako, fučka se njima za "libijski narod" (koji je vecinom uz Gaddafija) nego ih interesiraju libijska naftna polja, a Gaddafi im smeta jer im nije lizao .uzicu ko ostale prodane arapske duše
Ja sam uvijek na strani mog predsjednika Baracka Obame ( ćudno ali uvijek slično razmišljamo ) i uvijek u službi zaštite i promidžbe slobodnog tržišta i kapitala.
[thumbsup]
lp
[/quote]
Ja sam uvijek uz ponosne narode i vođe koji imaju svoje "JA", koji ne prodaju svoj identitet i kulturu za pare, a ni pod cijenu vlastitog života…
Pogledajte ponos Iranaca!!!
Saudijci su mi najomraženiji arapski narod, izdali su sami sebe
[/quote]
Iranci su siromašni Saudijsci bogati.
[thumbsup]
lp
[/quote]
Kolega
Jebeš narod koji mozes kupiti novcem
Sloboda se nikakvim parama ne može kupiti.
Kad je tako dobro u saudijskoj arabiji, zasto su i tamo poceli prosvjedi…
Vidjet cete uskoro sto ce tamo biti
U iranu prosvjeda nema, a varate se ako mislite da je iran siromašna zemlja.
[/quote]
Pitanje je što je to sloboda? Sloboda je relativan pojam po meni.
I da li je biti slobodan važniije od toga da vlastitoj obitelji možeš omogučiti pristojan život?
Ovi u Sjevernoj Koreji će reći da su slobodni, ne fermaju niti amerikance niti bilo koga.
Pa pogledajte kako žive, gladni su.
A sad me ispričajte, idem na lignje.
[thumbsup]
lp
Ne intervenira UN zbog Gadafija i pobunjenika nego zbog interesa svojih največih članica, Gadafi i pobunjenici su tek izlizani izgovor za postizanje strateških ciljeva zapadnih kolonijalističkih država.
[thumbsup]
Tako je kolega