BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

čemu služe ove ocjene ?
niti su realne niti opravdane u većini slučajeva…
služe frustriranim pojedincima da odreda dijele jedinice bez obzira na sadržaj posta…

OCJENE SU KATASTROFA.TREBA IH UKINUTI.

čemu služe ove ocjene ?
služe frustriranim pojedincima da odreda dijele jedinice bez obzira na sadržaj posta…

[/quote]
S čim se vi zamarate kolega pa nismo u školici ili ste vi tako mladi da vam je to pokazatelj kvalitete .

čemu služe ove ocjene ?

[/quote]

zašto? kolege koje pišu pametne postove imaju dobre (zelene) ocjene.možda je problem u (ne)kvaliteti vaših postova pa da malo na tome poradite?

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je predmet diskusije !!!!!!!!!

2007. OBEĆANJE 2011. ISPUNJENJE – smanjenje nezaposlenosti na 7% – nezaposlenost 14% – smanjenje deficita na 0% – deficit 10% – rast BDP-a na 7% – pad BDP-a 1,5% – rast industrijske proizvodnje 3% – pad 1,8% – smanjenje zaduženosti zemlje – povećanje na 46 milijarde dolara – smanjenje nelikvidnosti sa 18 milijardi kn – povećanje nelikvidnosti na 37 milijardi – smanjenje uvoza hrane – povećanje za 10% – smanjenje PDV-a od 22% – povećanje na 23% – porast inozemnih ulaganja – pad inozemnih ulaganja za 3 puta – smanjenje javne uprave za 10% – smanjenje za 0,5% – aktiviranje ZERP-a – odustanak od ZERP-a – izgradnja autoceste do Dubrovnika – nije realizirano – pomoć mladim obiteljima za kupnju stana – kupljeno 12 stanova – broj insolventnih tvrtki 2300 – broj insolventnih tvrtki 31000 – …itd, itd, itd – …itd, itd, itd

http://www.index.hr/vijesti/clanak/amerikanci-tvrde-u-nuklearki-je-ekstremno-visoka-radijacija-bazen-s-istrosenim-gorivom-je-bez-vode/542758.aspx

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

http://www.index.hr/vijesti/clanak/amerikanci-tvrde-u-nuklearki-je-ekstremno-visoka-radijacija-bazen-s-istrosenim-gorivom-je-bez-vode/542758.aspx

uzas…..koji k..ac ne posalju 20 helikoptrera ili kanadera i sve potope…
ovak samo prtljaju
ko da hrackaju na reaktore..

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

uzas…..koji k..ac ne posalju 20 helikoptrera ili kanadera i sve potope…
ovak samo prtljaju
ko da hrackaju na reaktore..
[/quote]
A ne znam
Ali ja ne bi volio bit u tim helikopterima…svaka cast onima koji su pristali ici gasiti..
Stvarno su Japanci najponosniji narod na svijetu [thumbsup]

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Da li znate što Japanac napravi kad ne održi obećanje? A što naprave naši političari? Oni se imaju za što boriti i vlast ih ne zove ovcama kao naša nas

Zanimljivo, među najboljim i najjačim investitorima barem na ovome forumu se pokazuju mišići, reče tigrus na vrlo brutalan način!

ps Jel dovoljna psihijatrija za ovakve bildere!

[bye]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

I to sve naravno na funkciji moderatora, koristeći svoj položaj koji je trebao biti neutralan za osobne obračune. Ti si sigurno jedan od krivaca zašto je taj forum propao-istini za volju, meni taj forum ni nikada nije bio presimpatičan, sve neki elitizam i gledanje s visoka od strane insajdera,brokera i tatinih sinova. Ovdje je atmosfera neuporedivo bolja, postoje čarke, ali vlada demokracija, i ima ljudi što stvarno dobro pišu – plavi, ConOBrien, Delux…

ma pusti ga! meni je samo krivo sto sam napisao traktor, a ne yugo45 i getriba za daihatsu charade….stoga molim za oprost. bio sam brzoplet! moj grijeh, moj grijeh, moj preveliki grijeh

ps
kaj je to s ocjenama, nemrem dati vecu ocjenu od 45?

Stop telling lies about me and I'll stop telling the truth about you.

Pa kolega od kud vam to.Koje su to poruke?
Pa ja ni mrava nebi zgazil.Nemogu vjerovat da ste se prepali. [cry]

ja pouzdano znam da su neki nickovi policija prerusena u investitore…
akcija – crobex

mozda Vas uskoro posjete momci u plavom u cik zore.

New Report

Close