čemu služe ove ocjene ?
niti su realne niti opravdane u većini slučajeva…
služe frustriranim pojedincima da odreda dijele jedinice bez obzira na sadržaj posta…
OCJENE SU KATASTROFA.TREBA IH UKINUTI.
čemu služe ove ocjene ?
služe frustriranim pojedincima da odreda dijele jedinice bez obzira na sadržaj posta…
[/quote]
S čim se vi zamarate kolega pa nismo u školici ili ste vi tako mladi da vam je to pokazatelj kvalitete .
čemu služe ove ocjene ?
[/quote]
zašto? kolege koje pišu pametne postove imaju dobre (zelene) ocjene.možda je problem u (ne)kvaliteti vaših postova pa da malo na tome poradite?
2007. OBEĆANJE 2011. ISPUNJENJE – smanjenje nezaposlenosti na 7% – nezaposlenost 14% – smanjenje deficita na 0% – deficit 10% – rast BDP-a na 7% – pad BDP-a 1,5% – rast industrijske proizvodnje 3% – pad 1,8% – smanjenje zaduženosti zemlje – povećanje na 46 milijarde dolara – smanjenje nelikvidnosti sa 18 milijardi kn – povećanje nelikvidnosti na 37 milijardi – smanjenje uvoza hrane – povećanje za 10% – smanjenje PDV-a od 22% – povećanje na 23% – porast inozemnih ulaganja – pad inozemnih ulaganja za 3 puta – smanjenje javne uprave za 10% – smanjenje za 0,5% – aktiviranje ZERP-a – odustanak od ZERP-a – izgradnja autoceste do Dubrovnika – nije realizirano – pomoć mladim obiteljima za kupnju stana – kupljeno 12 stanova – broj insolventnih tvrtki 2300 – broj insolventnih tvrtki 31000 – …itd, itd, itd – …itd, itd, itd
uzas…..koji k..ac ne posalju 20 helikoptrera ili kanadera i sve potope…
ovak samo prtljaju
ko da hrackaju na reaktore..
uzas…..koji k..ac ne posalju 20 helikoptrera ili kanadera i sve potope…
ovak samo prtljaju
ko da hrackaju na reaktore..
[/quote]
A ne znam
Ali ja ne bi volio bit u tim helikopterima…svaka cast onima koji su pristali ici gasiti..
Stvarno su Japanci najponosniji narod na svijetu [thumbsup]
Da li znate što Japanac napravi kad ne održi obećanje? A što naprave naši političari? Oni se imaju za što boriti i vlast ih ne zove ovcama kao naša nas
Zanimljivo, među najboljim i najjačim investitorima barem na ovome forumu se pokazuju mišići, reče tigrus na vrlo brutalan način!
ps Jel dovoljna psihijatrija za ovakve bildere!
[bye]
I to sve naravno na funkciji moderatora, koristeći svoj položaj koji je trebao biti neutralan za osobne obračune. Ti si sigurno jedan od krivaca zašto je taj forum propao-istini za volju, meni taj forum ni nikada nije bio presimpatičan, sve neki elitizam i gledanje s visoka od strane insajdera,brokera i tatinih sinova. Ovdje je atmosfera neuporedivo bolja, postoje čarke, ali vlada demokracija, i ima ljudi što stvarno dobro pišu – plavi, ConOBrien, Delux…
ma pusti ga! meni je samo krivo sto sam napisao traktor, a ne yugo45 i getriba za daihatsu charade….stoga molim za oprost. bio sam brzoplet! moj grijeh, moj grijeh, moj preveliki grijeh
ps
kaj je to s ocjenama, nemrem dati vecu ocjenu od 45?
Pa kolega od kud vam to.Koje su to poruke?
Pa ja ni mrava nebi zgazil.Nemogu vjerovat da ste se prepali. [cry]
ja pouzdano znam da su neki nickovi policija prerusena u investitore…
akcija – crobex
mozda Vas uskoro posjete momci u plavom u cik zore.