Mislim da su svi Japanci kod nas prodali svoje dionice, tako da je pad gotov!
Međutim postoji opasnost da Japanci krenu rasprodavati silne količine zlatnih poluga pa oprez ulagačima u zlato.
Premješteno iz teme: SLDM (Slobodna Dalmacija d.d.)
Ili recimo ovo što se tiče vrijeđanja, da čitateljima bude jasnije,MASTER misli na Pavića i Butkovića:
MASTER26.12.2010., 12:51
"pijani janjeći but" je pozorno bilježio riječi "ofucanog šnaucera"
e stvarno reći za nekoga da je "šnaucer" je uvreda
osim ako se ne zna da su to najpametniji psi koje je koristila tajna služba DDRa
no
kad te netko nazove "g..nom" od brata i mog odvjetnika "g.vn.m" pred desetak ljudi na javnom mjestu stvarno se vidi koliko sam pristojan, trebao bi paziti jer sve se snima
možda je bolje bilo reći "papak" nego "but", ali ipak nećemo isrivaljavati slikovite poredbe
Ili recimo ovo što se tiče vrijeđanja, da čitateljima bude jasnije,MASTER misli na Pavića i Butkovića:
MASTER26.12.2010., 12:51
"pijani janjeći but" je pozorno bilježio riječi "ofucanog šnaucera"
e stvarno reći za nekoga da je "šnaucer" je uvreda
osim ako se ne zna da su to najpametniji psi koje je koristila tajna služba DDRa
no
kad te netko nazove "g..nom" od brata i mog odvjetnika "g.vn.m" pred desetak ljudi na javnom mjestu stvarno se vidi koliko sam pristojan, trebao bi paziti jer sve se snima
možda je bolje bilo reći "papak" nego "but", ali ipak nećemo isrivaljavati slikovite poredbe
[/quote]
Čekaj, čekaj, mene ne zanima drugi u ovoj priči ja sam se samo referirao na tvoju tvrdnju da nikoga ne vrijeđaš, eto vidiš da si lagao,isti si kao i svi,samo glumataš. A što si tek znao reći drugim forumašima, npr. baronx-u…
I daj mi odgovori na ovu tvrdnju, ali oprezno, imam dokaze:
Gospodin MASTER ima srednju stručnu spremu, a na Poslovna.hr se predstavlja kao diplomirani ekonom:
Nisam danas pratio medije ali jel’ se oglasio itko iz Vlasti ili drugih državnih institucija u svezi katastrofe u Japanu i jel’ ponuđena bilo kakva pomoć pa makar ona bila i simbolična. [bye]
Veliko srce Japanaca: Država donirala 30 tisuća eura za ambulantu kod Petrinje
I što još reći. [bye]
ali znaš nisam se nikada lažno predstavljao, javno vrijeđao ili govorio neistine
to tvoje navode opraštam
Nisi nikad javno vrijeđao, a što je ovo:
pa samo flundrama se prilazi za šankom,ili griješim?
http://www.mojnovac.net/forumi/showpost.php?p=534616&postcount=11984
[/quote]
očeš ti da častim jednim duplim konjačićem, sutra oko 16,30h.
pa onda možda popijemo još koji, pa dok se ne pomirimo
a kad se pomirimo ja ti poklonim četkicu za zube, pa ih lijepo očetkaš
i onda me mož’š poljubiti
gdje god hoćeš
Nisi nikad javno vrijeđao, a što je ovo:
pa samo flundrama se prilazi za šankom,ili griješim?
http://www.mojnovac.net/forumi/showpost.php?p=534616&postcount=11984
[/quote]
očeš ti da častim jednim duplim konjačićem, sutra oko 16,30h.
pa onda možda popijemo još koji, pa dok se ne pomirimo
a kad se pomirimo ja ti poklonim četkicu za zube, pa ih lijepo očetkaš
i onda me mož’š poljubiti
gdje god hoćeš
[/quote]
Opa, polako gubimo živce, a navodno nikada ne vrijeđamo. Mogu li dobiti odgovor na pitanje zašto se na Poslovna.hr predstavljate kao diplomirani ekonom (link koji sam postao ne radi, dovoljno je otići na Poslovna.hr i ukucati DESTILERIJA), a imate srednju stručnu spremu? Niste li rekli da ne vrijeđate, lažete i lažno se predstavljate, a činite upravo to!
pa kako ne kuzis snbasnba, on je takav jer ga je netko nazvao
da se to nije dogodilo on bi ostao posten, radisan i cestit covjek.
SVASTA!
ps
bas bi volio cuti tu snimku
Evo jedna za nasweg palikuću
prvih pola sta trgovanja na japanskoj burzi nikkei 250 +6% [thumbsup]
to je odbijanac, ali će kasnije vjerojatno opet pad
Razmišljam da odem protestirati, ali ne znam još protiv čega. U onoj gomili ionako svako viče svoje pa bi možda i ja mogao neki svoj zahtjev ubaciti.
Možda bi mogao protestirati protiv seljačkih prosvjeda. Imaju subvencije, imaju poticaje, imaju najviše cijene poljoprivrednih proizvoda u bližoj povijesti, a oni se nešto žale. Mogao bi i ja npr. tražiti da mi Vlada osigura 3 daske (jedna velika i dvije jednake male) i nekoliko čavli po cijeni od npr. 10 kn, i od mene otkupljuje klupice po garantiranoj cijeni od 150 kn. I želim poticaj za kupnju čekića.
HM, pa što ne napišeš na transparent i odeš među seljake prosvjedovati ?
Možda da ti ne napune glavu tim čavlima koje spominješ ?
Seljaci plaćaju gnojivo po cijenama kao da se radi o osbnom izmetu naše Vlade !
Seljaci plaćaju plavi dizel kao da je zlatne boje.
Seljaci plaćaju najam zemljišta kao da se radi o građevnom, a ne poljoprivrednom. Možda Vlada misli da oni grade pšenicu, repu…, a ne sade ?
Uz sve to i hebe Todorić koji uvozi III klasu sirovina i po Konzumu prodaje za I klasu, a narvno uz blagonaklost opet Vlade.
Selajci na sve to i puni porez moraju platiti .
Naravno da nije cilj davati poticaje ikome, ali stvori uvijete za ravnopravnu konkurenciju pa neće se morati ni davati poticaji nikome.
Ova Vlada nezna stvarati nove porezne obveznike ili povećati masu oporezive osnovice kod postoječih, ova Vlada zna samo povećavati i povećavati obveze na preostale porezne obveznike.