BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/video-nova-ekplozija-u-japanskoj-nuklearki-fukushima.html

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Kolega ja se ne bijim ni za vas ni za mene..Ipak mi imamo velike i čvrste mišiće.Potres od 9 je za nas dječija igra.A vi još uz to i haklate.
Nema zime za nas.Pa tvrdi smo ko kamen. [wink]

Samo da nebude velikih problema s nuklearkama, jer i ovo je dosta.

"Lipa 'sovka i Bogu je draga "

Razmišljam da odem protestirati, ali ne znam još protiv čega. U onoj gomili ionako svako viče svoje pa bi možda i ja mogao neki svoj zahtjev ubaciti.

Možda bi mogao protestirati protiv seljačkih prosvjeda. Imaju subvencije, imaju poticaje, imaju najviše cijene poljoprivrednih proizvoda u bližoj povijesti, a oni se nešto žale. Mogao bi i ja npr. tražiti da mi Vlada osigura 3 daske (jedna velika i dvije jednake male) i nekoliko čavli po cijeni od npr. 10 kn, i od mene otkupljuje klupice po garantiranoj cijeni od 150 kn. I želim poticaj za kupnju čekića.

Premješteno iz teme: SLDM (Slobodna Dalmacija d.d.)

A evo i kaj se tiče lažnog predstavljanja,molim moderatora da ovaj post ostavi jer je POSREDNO itekako vezan za SLDM, a ja samo argumentirano odgovaram na MASTERove tvrdnje, dakle:

Gospodin MASTER ima srednju stručnu spremu, a na Poslovna.hr se predstavlja kao diplomirani ekonom:

http://www.poslovna.hr/lite/subjekti.aspx?show=864143&&AspxAutoDetectCookieSupport=1

ajmo master, brani se [cool]

Stop telling lies about me and I'll stop telling the truth about you.

Ja mislim kad se smjeni HDZ na izborima, da će crobex u dva dana 20% gore, hehehe [rolleyes]
Te bi trebalo povećati ovlasti Josipoviću. [tongue]

"Lipa 'sovka i Bogu je draga "

Ja mislim kad se smjeni HDZ na izborima, da će crobex u dva dana 20% gore, hehehe [rolleyes]
Te bi trebalo povećati ovlasti Josipoviću. [tongue]

Zbog mogućnosti uvođenju poreza na kapitalnu dobit realno je pretpostaviti da će Crobex dolje,
ako "kukuriku-kukulele" koalicija pobijedi.
Crobex će gore ako se završe pregovori sa EU u lipnju.
Pozdrav

Premješteno iz teme: SLDM (Slobodna Dalmacija d.d.)
A evo i kaj se tiče lažnog predstavljanja,molim moderatora da ovaj post ostavi jer je POSREDNO itekako vezan za SLDM, a ja samo argumentirano odgovaram na MASTERove tvrdnje, dakle:

Gospodin MASTER ima srednju stručnu spremu, a na Poslovna.hr se predstavlja kao diplomirani ekonom:

http://www.poslovna.hr/lite/subjekti.aspx?show=864143&&AspxAutoDetectCookieSupport=1

Pozivam MASTERa, moderatora na mojnovac, da mi na ovoj temi odgovori na moje ozbiljne optužbe. Naime, dotična osoba tvrdi da se lažno ne predstavlja te da na mojnovac ne vrijeđa svoje neistomišljenike. Ja sam predočio dokaze koji dokazuju da MASTER ne govori istinu, čekam odgovor!

http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/116900/Iduci-tjedan-Vlada-pada-ili-ostaje.html

pa ti sindikalisti nisu normlani … da ih nebi možda bogati uzdržavali a oni hladili guzice i krojili pravdu

Cookie Monster

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Tigris, gdje si ti zaglibio danas, a gdje briljirao …da čujemo!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Znaš , Tigruse, nije mi jasno…zapravo je- i ne mogu vjerovati da tako lako- posuđujete novac
od banaka….

Očito je, da je velik dio investitora na ovim razinama uzeo kredite. Za kredite , treba biti brz, odnosno,
mali iznosi mogu se dobiti EXPRESNO….veći- dogovorno i pripremljeno u bankama i drugdje-

Osim što sjede u tim istim bankama, ili blizu njih, investitori znaju kad treba uletiti…
Dakle, Japan je, sa svojom katastrofom, bio iznenadan povod padu burza redom od Azije na ovamo..
a ovo danas… LEGO KOCKICE naše bijedne strukture ulagača…su pokrenute.
Ulagači su bankarsko-brokerski LOBI……i tu je DIZANJE-RUŠENJE…..jasno.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Međunarodna agencija za atomsku energiju tvrdi da nema taljenja jezgre u reaktorima

New Report

Close