a neeee, na vlasti je od 1945. bio SKJ, čiji su istaknuti članovi potom završili u vodstvu HDZ-a, počev od generala JNA Franje Tuđmana pa na dalje!
[/quote]
SDP su reformirani komunisti,nasljednici SKJ i SKH.
Nasljedili su njihovu imovinu te i dalje "stoluju" u zgradama CK diljem Hrvatske.
Ako žele raskinuti veze sa SK neka daju imovinu hrvatskim radnicima i građanima.
Pozdrav
[/quote]
a neeee, na vlasti je od 1945. bio SKJ, čiji su istaknuti članovi potom završili u vodstvu HDZ-a, počev od generala JNA Franje Tuđmana pa na dalje!
[/quote]
Nasljedili su njihovu imovinu te i dalje "stoluju" u zgradama CK diljem Hrvatske.
Ako žele raskinuti veze sa SK neka daju imovinu hrvatskim radnicima i građanima.
Pozdrav
[/quote]
a bivši predsjednik stranke,naše male državice i jedan od osnivača hdz-a-Tuđman-je isto tako bivši predsjednik "fudbalskog kluba Partizan" i legenda JNA stadiona u centru Beograda…
…taj nema veze sa komunizmom… [lol] [bye]
@hubert
Taj Tuđman je 1971 godine osuđen zbog hrvatskog nacionalizma i izbačen iz SK.
Osim toga on je utemeljitelj i predsjednik HDZ-a i hrvatske države do smrti.
Dakle on "je raskrstio s komunizmom" davno prije.
Pozdrav
@hubert
Pozdrav
eto vidiš,a ovi poslije…jel to bitno ko je kada?
znači svi su raskrstili sa komunizmom,ali su bili i njegovi zagovornici
rekao bi moj prijatelj:"iz iste pi..e su izašli",samo kaj se taj tvoj HDZ pokazao kakav je…
@hubert
Pozdrav
[/quote]
Pozdrav
[/quote]
[/quote]
Pozdrav
[/quote]
a bivši predsjednik stranke,naše male državice i jedan od osnivača hdz-a-Tuđman-je isto tako bivši predsjednik "fudbalskog kluba Partizan" i legenda JNA stadiona u centru Beograda…
…taj nema veze sa komunizmom… [lol] [bye]
[/quote]
što se svi toga hvatate, kao da je clanstvo u partiji nuzno znacilo da je netko loš. u toj partiji je bilo mnogo budala kao i pametnih ljudi, a naravno mnogo pametnih je stajalo sa strane van partije. tudjman svakako nije jedan od brilijantnijih umova i sto sada. svi smo imali veze sa socijalizmom bolje receno, premda nisam slusao marskizam u skoli, sto je prijelazno stanje u komunizam. Jel se sjecate u onoj drzavi mnogo televizijskih hzm akcija, ja bas i ne jer je vjerojatno sustav to rijesavao bolje. komuna=zajednica, bitan je mentalni sklop a taj se nije mnogo promjenio (koga čega, janjetine, komu čemu, meni meni, s kin s čin, s kapulicon mladon, meni meni). Dakle mnogi su u adz-u radi "meni meni" principa i to je to. nek se ukinu sve stranke, nek najbolji vladaju, da li je iti jedan od ministara u ovoj vladi, najbolji u svom podrucju? Agronom Kalmeta, jel bolji od nekih prof na prometnom fakultetu u Zgb…ili neki recimo prof strojarstva na zagrebackom FS…itd., o tome sam puta vise pisao…dakle, ukidanje stranaka i ajmo svi na trziste kompetencije, lako je to bodovati, kao atp listu..svi smo isli u neke skole, itd…zna se tko su najbolji..sve je lako dostupno.
Doticni gospodin je ljude koji su htjeli povratak imena Dinamo prozvao "agentima beograda"…sto reci na to…
HAHAHAHAHAH
Napuhani/Ivano7/ robanticoo/baron se javlja na tehničkoj
Pogledajte tog pobješnjelog Ivana 7-Robanticca-Napuhanog…
Nakon sto je raskrinkan da je koristio dupli nick Robanticoo za drukanje na dolje, (vjerojatno su mu ukinuti ti nickovi) otvorio je napuhanog da bi mi dosađivao sa pm…i jos me pokusava zaplasiti HAHAHAHHAAH …djevojcica, majke mi.
Gledajte njegove smješne p.m
HAHAHAHAHAH
Napuhani/Ivano7/ robanticoo/baron se javlja na tehničkoj
Pogledajte tog pobješnjelog Ivana 7-Robanticca-Napuhanog…
Nakon sto je raskrinkan da je koristio dupli nick Robanticoo za drukanje na dolje, (vjerojatno su mu ukinuti ti nickovi) otvorio je napuhanog da bi mi dosađivao sa pm…i jos me pokusava zaplasiti HAHAHAHHAAH …djevojcica, majke mi.
Gledajte njegove smješne p.m
ahahhahahahaha…prejako
Lanica
mas ima kolko hices..
Evo sta jos kaze MAD IVANO7
hahahahahahahahahahah [lol] [lol] [lol] [lol]
Lanica
mas ima kolko hices..
Kakvi su ti uopće muškarci koji se smiju sa hihihihi ??
Btw vijest koju nitko ne spominje- umirovljenicima su smanjili bruto iznos mirovine i dodali im još dodatan namet- ZO, tako da sada imaju manje mirovine nego što su imali dok je vrijedio krizni porez. [bye] [bye] Jaco
Premješteno iz teme: KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)
vidio jučer na ZSE, pa stavio…
kaže odluke glavne Skupštine…
PRIJATELJU
Kad primitivci uzjašu na vlast
ispada iz igre dostojanstvo i čast
jer kao govna kroz kanalizaciju
plivaju komunisti kroz privatizaciju
bivši generali kroz demokraciju
bivši pacifisti kroz mobilizaciju
prijatelju marš u p.m.
kaže Antonije Pušić
Cijenim tekstove ramba amadeusa, ali izmedju ostaloga kao i zafrkaciju. Nije to amen
Lanica
mas ima kolko hices..
Kakvi su ti uopće muškarci koji se smiju sa hihihihi ??
Btw vijest koju nitko ne spominje- umirovljenicima su smanjili bruto iznos mirovine i dodali im još dodatan namet- ZO, tako da sada imaju manje mirovine nego što su imali dok je vrijedio krizni porez. [bye] [bye] Jaco
[/quote]
pa naravno, to se odradjuje potiho. ili plaće dole ili inflacija gore….sad je red na inflaciju, a place ce stajati na mjestu.
Premješteno iz teme: KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)
Još uvjek nema promjena u top 8……a tako će i ostati do natječaja. U što uložiti nakon ovoga?? Najbolje povuči sredstva kupiti švicarce i čekati…čekati…čekatiii [undecid]
kuha se na ini,mogla bi ona uskoro odraditi jos 10-20%
[/quote]
nije tema,ali evo i ine…
eto vidiš,a ovi poslije…jel to bitno ko je kada?
znači svi su raskrstili sa komunizmom,ali su bili i njegovi zagovornici
rekao bi moj prijatelj:"iz iste pi..e su izašli",samo kaj se taj tvoj HDZ pokazao kakav je…
nisu svi…u SDP-ovom izbornom stožeru su još pjevali partizanske hitove…
dakle, nisu se oni ništa promijenili…i što je još gore, nisu ih pjevali stari prdonje, već omladina…koja vjerojatno nije ni živila u onom sustavu ili je živila vrlo malo…