BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

još bi dodao u svezi glede prosvjeda….koji je cilj osim srušiti vladu i šta poslije???

bitno je da ova nesposobna jacina družba koja je opljačkala hrvatsku ode s vlasti, svejedno tko će doći. ako misle da im narod vjeruje, neka se sad odmah testiraju na izborima jer prošle izbore dobio je sanader koji je u zatvoru, a ne njegova nasljednica jaca koju je on dekretom postavio na vlast!
[/quote]
Ne to je nebitno.
Jaca sigurno nije opljačkala Hrvatsku već "tjera" u zatvor one koji to jesu.
Zato smeta mnogima i žele je maknuti.
Bitno je da ako već mjenjamo vlast na izborima ona bude kvalitetnija.
Ja ne vidim kvalitetnu alternativu.
Pozdrav
[/quote]

jaca je predsjednica HDZ-a koji je reketario poduzetnike i isisao iz državnih firmi barem 100 milijuna kuna za vrijeme sanadera (a jaca mu je bila desna ruka- "kud Ivo, tud i ja" hvalila se ona)!
dio tog novca odnio je sanader, a velik dio HDZ je koristio za vlastite potrebe i financiranje izbora!
zato jaco šefice HDZ-a vraćajte naše novce, dosta je krađe i pljačke!!!
[/quote]
Uz dužno poštovanje kolega,pišete besmislice.
Ili Vam smeta njena borba protiv kriminala ili jednostavno ne razumijete.
Pozdrav

Evo baš sam sreo kolegu ima 4 djece za srednju školu sam prjevoz sa popustima izađe 540kn po đaku,
sad mi tu neko priča o propalim studentima u slavoniji je plača od 1600kn do 3500neto za prosječne građane,sve je poskupilo i ošlo gore,,,,sad vi malo razmislite prije što okrivite branitelje i ovaj napačeni narod a uskoro čete imat 100 000 prosvjednika,,, [bye] [bye]

to o čemu ti bljazgariš nema veze ni HDZ-om ni SDP-om…ko god da dođe to neće rješiti…plaća će i dalje biti tim ljudima 1600 kn…ako će imati uopće posla…
sve je poskupilo, a poskupit će i još više bez obzira tko će biti na vlasti…
dajte više zapamtite da ovo više nije socijalna država u kojoj ste živjeli 50 godina za vrijeme druga Tita…ovo je kapitalizam…bogaćenje bogatih i još veće siromašenje siromašnih…
a o prosvjednicima…nemate ih danas ni 10 000 …kakvi prijevremeni izbori? o čem vi pričate?
pustio bi ih nek šeću po gradu i po Markovom trgu…kad bi razbili jedan jedini izlog, poslao bi policiju nek ih razjuri kućama…
kad ova Vlada završi pregovore i ono što je započela, neka raspiše izbore, pa tamo neka se razjasni narod koga želi na vlasti…ne na ulici…
[/quote]
100 tka od mene kolega….sve jasno! Ovo je kapitalizam…znači…uzmi, zgazi…nastavite niz…nema tu socijale. Dok ljudi ne shvate da nema više lagodno, da za pare zaista i treba raditi nema nama dalje. Zašto bi ja nekome plaćao socijalnu pomoć? Pa pogledajte hebene doprinose kada dobijete plaću…pa koliko ja to dajem para za neradnike, svojim radom svaki mjesec zarađenih para. Znate koliko…PREVIŠE…debelo previše!! Slažem se da treba biti socijalno osjetljiv, ali ne ovoliko! također se slažem da je problem penzionerskog duga relikt iz prošlog sistema kojeg nosimo na leđima i da treba vremena da se to "ispegla", ali se ne slažem s činjenicom da svi mi koji radimo moramo hraniti sve ove neradnike. pa kada vidim sindikaliste…trnci me prođu kroz tijelo…natrabunjaju neukim radnicima isprazne priče koliko je zakon u njihovu korist i kakva "prava" imaju samo da bi dobili članarinu i sami sebi za svoj ne rad isplaćivali plaću, a onda se kasnije priklonili onima koji ponude više….ma koji sindikati, prosvjedi…sve su to obični dripci. Tko im kriv što nisu išli u školu kako bi postali konkurentniji na tržištu rada…..Na sve te probisvjete koji sada demonstriraju treba poslati policiju da ih rastjera…pendrecima, šmrkovima…svejedno mi je…što god gospoda policajci više vole…fakat bih im dao da si dečki daju oduška nad ovom bagrom [thumbsup]. Ovo je t r u l i k a p i t a l i z a m …. i to ili neka prihvate i nek se prime posla ili neka idu van iz ove države. Imaju sada na akciji za 5 i 6 mjesec Bogota je 3600 kn povratna karta…neka ju iskoriste u jednom smjeru [lol]

Mean people suck and nice people swallow!

Kol.ja sam radio u kako vi kažete kapitalizmu tamo nema da ljudi budu bez plače itd.Stvarno da znate doveščemo silom Spd na vlast jel nas nisu lagali ,pola bivših djelatnika morha je bilo zadovoljnije Vesnom Pusić,,,,a ja vam nisam kriv za vaše neuspjehe na burzi i iznosim činjenice ,U RH nema Ortodonta na upit Milanoviču obečao je od 2009 da če nešta rješit,obečanje ludom radovanje ,e dosta je nama laganja i krađe ,a nakraju nije se za ovu državu ginulo da bi narod patio . [angry] [angry] [angry]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

Evo ja iz prosvjeda neču radit na burzi tjedan dana a i prošli tjedan nisam radio iz istih razloga a vi gledajte u cifre i promet. [lol]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

baš je zabavno čitati panične reakcije HDZ-jaca (bisakovi, marcipan) kad vide da iz dana u dan narodni bunt sve više jača i da im prijeti pad s vlasti. a još treba vratiti i opljačkanih 100 milja kuna [bye]

moji postovi su osobno mišljenje te nisu investicijski savjeti niti poziv na kupoprodaju dionica!

http://teletekst.hrt.hr/?str=117-01

Istraživanje HTV-a: Prosvjede podržava 70% građana Hrvatske!

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Premješteno iz teme: SLDM (Slobodna Dalmacija d.d.)

Ja bi svoje mišljenje o dotičnom masteru završio jednom činjenicom, koja je neoboriva, jer je zapisana, a koja svakome jasno oslikava dotičnu osobu i nameće samo jedan zaključak…to je osoba s kojom je suvišno diskutirati, raspravljati i bilo kakvu korespodenciju voditi, jer ta je osoba uvijek u pravu…
Činjenica je sljedeća:
Na jednome forumu, ne ovome, davne 2005. godine, točnije 21.10.2005., 20:03 , otvorena je Tema slobodna dalmacija . Temu je otvorio dotični master, a među prvih 28 postova njegovih je čak 24.
Sapienti sat

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

Stvarno!
Vaš link

Ne boj' te se!

znaš li ti barem jednu partiju odigrati pošteno…..
ja o ovome govorim, a ovo o čemu govorim govori o tebi sve što je potrebno, čak i suviše:

http://www.mojnovac.net/forumi/showthread.php?t=1872

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

Ja bi svoje mišljenje o dotičnom masteru završio jednom činjenicom, koja je neoboriva, jer je zapisana, a koja svakome jasno oslikava dotičnu osobu i nameće samo jedan zaključak…to je osoba s kojom je suvišno diskutirati, raspravljati i bilo kakvu korespodenciju voditi, …

propustio i jedan vrlo vazan element njegove osobnosti!
i najmanja sitnica, MALENA KAO 16kn, je dovoljna da se pocne tuzit Vaš link, a kada izgubi i tako mizernu tuzbu, tuzbu od SVEGA ŠESNAEST KUNA, on ne zeli odustati Vaš link

jer ta je osoba uvijek u pravu…

htio si kazati on misli da je uvijek u pravu jer sudovi redovito utvrđuju da NIJE U PRAVU ili da su njegovi zahtjevi nerazumno visoki

Stop telling lies about me and I'll stop telling the truth about you.

Premješteno iz teme: LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Ova tema već pokazuje da se približavaju rojevi gladnih i žednih "pčelica" koje su spavale zimski san sa medvjedima. Veselim se čitanju gluposti……ali i rijetkih pametnih postova. Smijat će se moja žena. Kupila je LKRI kad je bila na 80 kn a ja….nisam kužil….hm. Ženska intuicija……..Ja se mogu…. [angry]

marcello

Premješteno iz teme: LKRI (Luka Rijeka d.d.)

"pčelica" koje su spavale zimski san sa medvjedima. HAHA [lol]

New Report

Close