BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Halo više nije 5 do 12 več je narod ustao i bez obzira šta če ko napravit mora doči do promjena a sva ova odugovlačenja če dovesti do još večeg nezadovoljstva i prosvjeda ,,,,i treba samo iskra ,,,,pa če se to odrazit i na tržište kapitala,,,,,,,, [bye],zato je krajnje vrijeme da odu i puste narod da bira druge ili njih,,,,,,, [wink].Ljudi nemaju osnovna prava nemaju da školuju djecu,nemaju plače ,nemaju dostatno za život i režije ,a sve dalje sve je otišlo gore. [angry]

koji narod?
10 000 prosvjednika?…ajde da je 100 000 izašlo na ulice…šta bi sad trebalo?ne pretjerujte i dramatizirajte…
šta se dešava u Grčkoj, Francuskoj…jeste vidjeli koliko tamo izađe ljudi na ulicu…bude i mrtvih…pa?jel pada Vlada zbog toga?jel se raspisuju prijevremeni izbori?
očito da neki još nisu svjesni kapitalizma…kapital je na prvom mjestu, a on podrazumijeva da će ljudi ostajati bez posla, da će se školstvo i zdravstvo plaćati…pa pogledajte kako je to u SAD-u…hoćeš ići na fakultet? plati masno semestar, nađi sponzora ili se zaposli pa paralelno radi i plaćaj studij…
Moraš obavezno plaćat masno godišnje zdravstveno osiguranje…inače crkneš na cesti ako ti se nešto desi…
Firma nije profitabilna, postoji višak radne snage?…masovno otpuštanje i restruktuiranje…
Pa što smo tražili, to smo i dobili!…eto ti Amerike i Zapada…
Zaboravite više na socijalizam i nerad…prošla su ta vremena…došla su vremena "snađi se druže"…nema više čekanja skrštenih ruku i da ti država omogući i nađe posao, da te školuje i pokriva zdrastveno…
kako bi Banditić reko…"Delati, treba delati…"

[/quote]
potpisujem kolega..
još bi dodao u svezi glede prosvjeda….koji je cilj osim srušiti vladu i šta poslije???
kad pitaš te izmanipulirane ljude koji hodaju bez cilja po zg i sami ne shvaćaju da su stavljeni u ulogu neke druge politike koja se želi dočepati vlasti i masnih plaća…ti koji su najglasniji da nemaju posla mole boga da ga ni ne dobiju….
p.s. znam dosta takvih primjera…

ovu nesposobnu vladu podržava samo 13% birača!!
nesposobna jaca i njena vlada mora otići!!!
ne može 13% maltretirati veliku većinu od 87% !!!!!

kakvih li gluposti ovdje..
pa ne dogadjaju se izbori jer je netko napisao da netko ima samo 13%…

Oporba nam je isto tako jadna, ali promjena mora biti, neka vide da kad ne radiš dobro moraš biti kažnjen, kao u nogometu kad su loši rezultati tada promjene trenera, ali ne zato(uglavnom nije tako) što je bio loš nego da momčad dobije pozitivan šok.
E tako i ovdje.

Ovih 13% podrške, me iznenađuje, jer mislim da u Hrv nema toliko umno zaostalih osoba.
Što se tu više ima pričati, pa javno su priznali da su opljačkali državu, i to smo svi znali, ali ove iznose koje su uzeli, to je svakog iznenadilo, pa da si USA oštetio za toliko i oni bi osjetili a ne mi.

Nakon što su uzeli,smanjili našim roditeljima mirovine, nama plaće, našoj djeci osigurali crnu budućnost i još k tome javno priznali da su pokrali i organizirano vodili ovu zemlju tu gdje je, stvarno bi volio vidjeti uživo tog čovjeka koji je u tih "13%" i popričati s njim, možda su ga asimilirali.

Pa pogledajte u kojoj firmi samo nemoraš dolaziti na posao, ne moraš ništa raditi a plaća redovna, čak i kad su u zatvoru nekoliko mjeseci ili duže, plaća im je redovna,dok običan narod radi a nedobija plaću pa čak i godinama.

Pazi, za sabor ne moraš imati nikakve kvalifikacije, obrazovanje itd…samo izbori, koje su dobijali kupovinom upravo našim novcima.

Ovo svi znate, ali ću napisati

Jednostavno nismo svi pred zakonom jednaki, i to bi trebalo promjeniti u Ustavu RH jer ovako ispada smješan.

Ako znaš nekoga tko poznaje ministra, neka ti kaže nešto o njemu, bit će ti jasno.

Oporba nam je isto tako jadna, ali promjena mora biti, neka vide da kad ne radiš dobro moraš biti kažnjen, kao u nogometu kad su loši rezultati tada promjene trenera, ali ne zato(uglavnom nije tako) što je bio loš nego da momčad dobije pozitivan šok.
E tako i ovdje.

Ovih 13% podrške, me iznenađuje, jer mislim da u Hrv nema toliko umno zaostalih osoba.
Što se tu više ima pričati, pa javno su priznali da su opljačkali državu, i to smo svi znali, ali ove iznose koje su uzeli, to je svakog iznenadilo, pa da si USA oštetio za toliko i oni bi osjetili a ne mi.

Nakon što su uzeli,smanjili našim roditeljima mirovine, nama plaće, našoj djeci osigurali crnu budućnost i još k tome javno priznali da su pokrali i organizirano vodili ovu zemlju tu gdje je, stvarno bi volio vidjeti uživo tog čovjeka koji je u tih "13%" i popričati s njim, možda su ga asimilirali.

Pa pogledajte u kojoj firmi samo nemoraš dolaziti na posao, ne moraš ništa raditi a plaća redovna, čak i kad su u zatvoru nekoliko mjeseci ili duže, plaća im je redovna,dok običan narod radi a nedobija plaću pa čak i godinama.

Pazi, za sabor ne moraš imati nikakve kvalifikacije, obrazovanje itd…samo izbori, koje su dobijali kupovinom upravo našim novcima.

Ovo svi znate, ali ću napisati

Jednostavno nismo svi pred zakonom jednaki, i to bi trebalo promjeniti u Ustavu RH jer ovako ispada smješan.

Misliš da ovi koji dođu na vlast da će mijenjati Ustav?
Pa prvo što će napraviti je da će uništiti HDZ…ne zato jer je krao i pljačkao, nego da unište neistomišljenike i sebi osiguraju daljnju vladavinu…da narod kad uvidi što je napravio svrgavanjem ove vlasti, više neće imati za koga glasati, jer će ih SDP sve strpat u zatvor…i to odma čim dođe na vlast, jer će imati potporu povodljivog i krvničkog naroda za to…isto kao što su to radili i nakon 1945.g….pa su se zato i održali na vlasti 50 godina…jer su sve neistomišljenike strpali na Goli otok ili su netragom nestali…
eto kako su pjevali u izborničkoj noći mladi SDP-a…to je dokaz da se njihova politika nije promjenila…vuk dlaku mijenja, al ćud ne…

“Od Vardara pa do Triglava”, “Po šumama i gorama”, “Druže Tito, mi ti se kunemo” i druge slične pjesme pjevale su se u šatoru SDP-ova izbornog stožera na Iblerovu trgu oko dva sata iza ponoći u izbornoj noći.

Nakon što je utihnula glazba koja se slušala u šatoru, grupa mladih SDP-ovaca u dobrom raspoloženju počela je pjevati razne pjesme. Čula se i “Zovi, samo zovi”, no ubrzo su na repertoar došle i partizanske, pa su najprije zapjevali “Po šumama i gorama”.

Potom red jugoslavenskih – “Računajte na nas” i “Druže Tito, mi ti se kunemo” – pa još jedna partizanska – “Na Kordunu grob do groba” – pa na kraju “Od Vardara pa do Triglava”. No, nakon poznatog refrena “Jugoslavijo, Jugoslavijo” pjesma je utihnula na zahtjev dvojice policajaca. Oni su se pojavili na stražnjem ulazu u šator i zamolili jednog od SDP-ovaca da stiša pjevače.

Kud će nas te promjene odvesti pitam vas…natrag gdi smo i bili…

"Misliš da ovi koji dođu na vlast da će mijenjati Ustav?
Pa prvo što će napraviti je da će uništiti HDZ…ne zato jer je krao i pljačkao, nego da unište neistomišljenike i sebi osiguraju daljnju vladavinu…da narod kad uvidi što je napravio svrgavanjem ove vlasti, više neće imati za koga glasati, jer će ih SDP sve strpat u zatvor."

Neće.
Niti me zanima što će ti SDSP-ovci napraviti.
ako pratiš političku scenu, jasno je što će biti, bar tako mislim.

uvukao sam se u ovaj chat o politici a već nekoliko tjedana ne želim o njoj razmišljati,
tako da se odjavljujem s te teme.

još bi dodao u svezi glede prosvjeda….koji je cilj osim srušiti vladu i šta poslije???

bitno je da ova nesposobna jacina družba koja je opljačkala hrvatsku ode s vlasti, svejedno tko će doći. ako misle da im narod vjeruje, neka se sad odmah testiraju na izborima jer prošle izbore dobio je sanader koji je u zatvoru, a ne njegova nasljednica jaca koju je on dekretom postavio na vlast!

moji postovi su osobno mišljenje te nisu investicijski savjeti niti poziv na kupoprodaju dionica!

Eto, HDZ-a na vlasti 17 godina…povučeni su neki nepopularni potezi, kako bi se pokrpao državni proračun i kako bi preživjeli recesiju…radi se na zatvaranju svih poglavlja s toliko nekada priželjkivanom EU…sad kad je sve pred samim krajom…sad bi se SDP dočepao vlasti, pa da kasnije likuje kako su oni zaslužni za sve ono dobro što nas čeka ulaskom u EU

stari jel ti sebe slusas..ti opet o strankama i bakracima. iz aviona se vidi da si glasac adzeja.ja pricam o napretku drzave a ti o nekakvoj ljubomori jedne stranke prema drugoj koja ce uvest drzavu u eu..fucka mi se kao sto sam rekao za stranke i strancarenja..to nas je i dovelo do ovdje jer smo stalno na izborima a nitko nece napraviti nista sta bi nastetilo stranci prije izbora a za drzavu ih bas briga jer je njima na vlasti dobro..
to je ze mene biti ovih prosvjeda..ovog pernana ce maknuti neko pametniji i vise nikad za njega necemo cuti..

dosta mi je vec zivjeti u drzavi koja je samo malo bolja od crne gore i kosova..ocu drzavu koja je bolja od svicarske..
o kakvom ti ulasku u EU pricas. pa da smo imali normalnu vlast (a ovakvu smo ocito zasluzili jer pita se vecinu) mi smo tamo trebali biti odaaaaavno. hdz to najavljuje godinama. i sad cemo spusit i ovaj termin..
ako oporba i nevalja nije bitno.prvi cilj je maknut ove, pa nek dodje i sdp u medjvremenu se isprofiliran neka nova snaga al ove ljudi vise nemogu smislit.
al kakva god ta oporba bila primjeti da nema nijedne (ili vrlo malo) afere iz razdoblja 2000-2003. likvidnost u drzavi je bila super (al ne zelim sad ulaziti u to jer to je malo sira prica ali je indikativno)..
milanovic mi mozda ne djeluje na mjestu al ove likove koji vec 20g harace drzavom vise stvarno nemogu smislit..gledat tog seksa, bebica, hebranga, jarnjaka, onog matusica lazljivog..ajme pa oni koda se izruguju sa ljudima

EU je jednostavno nužnost za prosperitetnu i demokratsku Hrvatsku!!!
EU nema alternative.
Sve drugo je put u stagnaciju i nazadovanje.
Pozdrav

upravo tako stari. i za mene eu nema alternativu. i upravo je hdz prvi razlog zasto vec nismo tamo I TO ODAVNO..europa od nas ne ocekuje da imamo 30000$ bdp jer za to treba vremena. nego da maknemo prste sa institucija koje bi radile svoj posao a nemogu jer to ovim korupcionasima ne pase..eto, te stvari se mogu napraviti preko noci ali nitko ne zeli..i zato nas nece jer smo smrdljivi i nikakvi. a takvi smo jer su takvi ovi na vlasti i tome je vrijeme reci DOSTA.

koji narod?
10 000 prosvjednika?…ajde da je 100 000 izašlo na ulice…šta bi sad trebalo?ne pretjerujte i dramatizirajte…
šta se dešava u Grčkoj, Francuskoj…jeste vidjeli koliko tamo izađe ljudi na ulicu…bude i mrtvih…pa?jel pada Vlada zbog toga?

meni se cini da ces ti kao i vecina ove vlasti potpuno podcjeniti ove prosvjede..po meni ovo ide na gore. ako se danas okupe u respektabilnom broju to ce se jos izrodit. ja nisam za revoluciju nego za mir al ovi se moraju maknut…

malo si pomjesao normalne zemlje sa nasom. tamo bivsi premijer nije u zatvoru a njegovi bivsi podanici na vlasti. to je vecinom bit ovih prosvjeda i ja mislim da vecina vlasti niti nije svjesna kolko su ljudi iziriritani i sta im se valjda iza brda.

čeka od šačice ogorčenih ljudi koji su ostali bez posla ili koji nisu dobili plaću, od BBB ili propalih studenata koji vise cijele dane na kavama, pa im je teško plaćat poslije studij…da oni izbore prijevremene izbore svojim smješnim prosvjedima…a imaju potporu portala koji objavljuju smješne brojke kako je skoro 90 % birača protiv Vlade…naravno, moraju novine nešto pisat…namirišali su krv, pa nadoljevaju malo ulja na vatru…
a ovaki ko ti to puše…

ja nisam niti bez posla (dapace) niti bez skole. radim u stranoj firmi na stranom trzistu i meni je ok..al ovdje zivim i osim love ocu i drzavu u kojoj mogu doci na sud da im rjese spor u razumnom roku..da se prijavim na natjecaj da neide po babi i stricevima, da ako hocu dobiti poso da nemoram imati iskaznicu hdz-a a stari moj iz prve ruke znam slucajeva gdje je puno puta receno "znas mali bilo bi lakse da imas iskaznicu"..hdz je od drzave napravio sprdacinu. napravili su vojsku glasaca sa penzijama, zaposlenjima uz clansku iskaznicu hdz-a itd. itd…sve to ih nije smetalo dok nisu maknuli iveka. a ako to znamo mi koji nismo na nikakvim pozicijama mislis da to nisu znali ovi iz predsjednistva hdz-a? samo se onda na to nisu bunili. bitno da je njima dobro. to treba sve iscistit iz korjena kolko god se duboka da ici..

bitno je da ova nesposobna jacina družba koja je opljačkala hrvatsku ode s vlasti, svejedno tko će doći. ako misle da im narod vjeruje, neka se sad odmah testiraju na izborima jer prošle izbore dobio je sanader koji je u zatvoru, a ne njegova nasljednica jaca koju je on dekretom postavio na vlast!
[/quote]
Ne to je nebitno.
Jaca sigurno nije opljačkala Hrvatsku već "tjera" u zatvor one koji to jesu.
Zato smeta mnogima i žele je maknuti.
Bitno je da ako već mjenjamo vlast na izborima ona bude kvalitetnija.
Ja ne vidim kvalitetnu alternativu.
Pozdrav

New Report

Close