Kolega nalet. Koliko je SDP bio na vlast a koliko HDZ? Ne stavljajte ih pod istu kapu!!!!!!!
Pokojni Račan je umro čista obraza!!!!!!!
Pokojni Francek nas je vodio u političku izolaciju,prosuo crveni tepih bivšim i sadašnjim kriminalcima!
Vrhuška ADZEja mora retroaktivno pravno i moralno odgovarati za sav kriminal za koji je odgovoran!
Glede Rohe , ne hvale ga samo naši novinari!!!!!!
(Za promjenu nečega tako kompleksnoga treba VRIJEME, i svi se moramo mijenjati, ne samo stranke!)
Ovo je tipična politička floskula tipa svu su oni isti!
Nisam član SDPea ali smatram da ni 10% ne snose krivicu za sadašnje stanje.
Frano Tuđman je povijesna ličnost,utemeljitelj samostalne Hrvatske države!!!
Račan je tek prolazna epizoda u Hrvatskoj povijesti .
I još nešto.Vlast je toliko dobra ili loša koliko je opzicija dobra ili loša.
Jadranka Kosor je dobra i hrabra predsjednica koalicijske vlade.Njena antikorupcijska borba
je osnovni uzrok tolikih napada na nju.
Pozdrav
…ja to tako nisam doživjela…
…ovaj forum nije valjda Katedra za srpski jezik,pa da utvrđujemo kolikom čistoćom netko piše ekavicu…
…bilo bi puno važnije da i mi sami bolje znamo naš materinji jezik…,a ne da se busamo lošim engleskim…
…nisam uopće stekla dojam da je gosn fotije neki duplić…ta hajte molim vas,pa koliko duplića ima na ovom forumu…ne bi bio jedini…
…nisam stekla dojam niti da pljuje po hrvatskim firmama,dapače,daje stručne analize i savjete i još je pri tom pristojan…
…činjenica da se ne moramo slagati sa nečijim mišljenjem nije dozvola za ničiju diskvalifikaciju…
…poštenije je dati kontraargumente… [rolleyes]
@bond777
…ja to tako nisam doživjela…
…ovaj forum nije valjda Katedra za srpski jezik,pa da utvrđujemo kolikom čistoćom netko piše ekavicu…
…bilo bi puno važnije da i mi sami bolje znamo naš materinji jezik…,a ne da se busamo lošim engleskim…
…nisam uopće stekla dojam da je gosn fotije neki duplić…ta hajte molim vas,pa koliko duplića ima na ovom forumu…ne bi bio jedini…
…nisam stekla dojam niti da pljuje po hrvatskim firmama,dapače,daje stručne analize i savjete i još je pri tom pristojan…
…činjenica da se ne moramo slagati sa nečijim mišljenjem nije dozvola za ničiju diskvalifikaciju…
…poštenije je dati kontraargumente… [rolleyes]
onda vjerujte u njegove dobre namjere, drugo vam ne preostaje…
p.s. ja nisam ni spominjao njegove analize…jer ih ne čitam.
Premješteno iz teme: LKPC (Luka Ploče d.d.)
Poštovani Investitori LKPC ,
Nadam se da će Vlada ,Uprava i R banka Malim dioničarima (26.01.2011.) ponuditi raspon cijene između 400 kn i 800 kn što bi bilo realno .
A što se tiče strateškog partnera , nejde to baš tako lako . Neko je prije desetak dana na ovom Forumu spomenuo da bi to mogli biti Mađari po 400 kn .
Mogu vam iz iskustva spomenuti kako je bilo kod prodaje 25+1% INE Mađarima : Mađari su dobili dionicu po 1000 kn a mi Mali dioničari smo platili 1.690 kn !
Naša draga Vlada (SDP i HNS) je nas Hrvatske građane Ošišala prodajući nam dionice 69 % skuplje !
Pozdrav
Zasto se ponavljate kad Vas ljudi očito ovdje ignoriraju.
Ova dudica puno govori o Vašoj vjerodostojnosti…a i izjava da LKPC vrijedi 1000 kn ..točnije jedan BV …je točno u skladu s vašom dudicom!
Koliko onda vrijedi lkri?
Kakva notorna glupost..mi bi trebali dobiti po 400 kn?! kao mali dioničari?A je li..a sta su onda radnici magarci koji plaćaju 400 i jos k tome lock up 5 godina!?
Jos tamo davno u početcima ove priče iz 11 mjeseca bilo je specijalaca koji su govorili o 400 kn dokapu za sve…Vidim trudite se i nadmašiti ih.
Svaka čast!
p.s. Zar ne primjećujete da pričate sami sa sobom praktički?
Pozdrav…
već vidim da će te raditi društvo Hairiji i drugima na ignoru….
@micke
Kada ne možete suvislo odgovoriti Peri 7,pretite se da će te ga staviti na ignore!!!
Koji kukavičluk.Najbolje stavite sve neistomišljenike na ignore!
Koja "nojeva taktika" bježanja od stvarnosti!!!
Pozdrav
Kolega nalet. Koliko je SDP bio na vlast a koliko HDZ? Ne stavljajte ih pod istu kapu!!!!!!!
Pokojni Francek nas je vodio u političku izolaciju,prosuo crveni tepih bivšim i sadašnjim kriminalcima!
Vrhuška ADZEja mora retroaktivno pravno i moralno odgovarati za sav kriminal za koji je odgovoran!
(Za promjenu nečega tako kompleksnoga treba VRIJEME, i svi se moramo mijenjati, ne samo stranke!)
Je li to onaj što je bio protiv osamostaljenja RH?????????????????????????????????????
A da su oni toliko vladali koliko HDZ da li bi bilo razlike?????????????????????????????
Šta je Bruno Bušić rekao šta će se kod nas dogodit [bye]
U jednom od svojih tekstova iz 1975. Bruno Bušić je napisao:
" … Da smo složni i čestiti davno bi imali državu. A bit će nje, rodit će
se slobodna Hrvatska kad padne Berlinski zid i kad se budu rušila
komunistička krvava carstva kao kule od karata. Nema ni jedne drzave da je
nastala bez krvavih gaća. Vjerojatno ćemo se i mi morati pobiti za slobodu
sa Srbima, a možda i sa Turcima. Teret rata morat ćemo podnijeti svi
podjednako …
… No kad se oslobodimo srpskog ropstva i stvorimo državu, vidjet ćete kako
tek naši kradu. Svak nas je stoljećima krao i potkradao, a najteže i
najgore će biti kad nas naši budu krali te prodavali svjetskim jebivjetrima i
makro lopovima. Navalit će na nas kao velike ptice grabljivice. Tada će
biti najveće i nerješivo pitanje – kako nas tada spasiti od nas samih?"
U jednom od svojih tekstova iz 1975. Bruno Bušić je napisao:
" … Da smo složni i čestiti davno bi imali državu. A bit će nje, rodit će
se slobodna Hrvatska kad padne Berlinski zid i kad se budu rušila
komunistička krvava carstva kao kule od karata. Nema ni jedne drzave da je
nastala bez krvavih gaća. Vjerojatno ćemo se i mi morati pobiti za slobodu
sa Srbima, a možda i sa Turcima. Teret rata morat ćemo podnijeti svi
podjednako …
… No kad se oslobodimo srpskog ropstva i stvorimo državu, vidjet ćete kako
tek naši kradu. Svak nas je stoljećima krao i potkradao, a najteže i
najgore će biti kad nas naši budu krali te prodavali svjetskim jebivjetrima i
makro lopovima. Navalit će na nas kao velike ptice grabljivice. Tada će
biti najveće i nerješivo pitanje – kako nas tada spasiti od nas samih?"
bruno bušić ili nostradamus.
@dunlop
Podsjećate me na ove likove iz "facebook revolucije".
Ništa im nije dobro.Sve bi rušili i uništili.
Ne znaju što žele ni kako nešto napraviti,a ništa ih i ne zanima.
Što reći nego da im jednostavno ne treba pridavati nikakvu medijsku pozornost.
Pozdrav
SDP je bio na vlasti od 1945.g. [sealed]
SDP je bio na vlasti od 1945.g. [sealed]
a neeee, na vlasti je od 1945. bio SKJ, čiji su istaknuti članovi potom završili u vodstvu HDZ-a, počev od generala JNA Franje Tuđmana pa na dalje!
a neeee, na vlasti je od 1945. bio SKJ, čiji su istaknuti članovi potom završili u vodstvu HDZ-a, počev od generala JNA Franje Tuđmana pa na dalje!
[/quote]
SDP su reformirani komunisti,nasljednici SKJ i SKH.
Nasljedili su njihovu imovinu te i dalje "stoluju" u zgradama CK diljem Hrvatske.
Ako žele raskinuti veze sa SK neka daju imovinu hrvatskim radnicima i građanima.
Pozdrav