Premješteno iz teme: SLDM (Slobodna Dalmacija d.d.)
dobro
biti ću konstruktivan, koliko to mogu
svatko od nas nije savršen pa tako niti ja
evo pitanje glasi, a možda dobijem odgovor
da li smatrate da je netko trebao vratiti 100 mil kn sa kamatama iz 1998 godine slobodnoj dalmaciji ili ne?
ako ne zašto?
Ako ćeš biti konstruktivan,onda te molim da mi prvo odgovoriš na sve one moje prethodne tvrdnje koje sam argumentirao – zašto si lagao,manipulirao,navlačio,zašto vrijeđaš ljude-ništa ja tebi Šimiću više ne vjerujem, mogu samo napisti: SRAM TE BILO,NA LEĐIMA POŠTENIH LJUDI NASTOJIŠ PROFITIRATI.
Premješteno iz teme: SLDM (Slobodna Dalmacija d.d.)
dobro
biti ću konstruktivan, koliko to mogu
svatko od nas nije savršen pa tako niti ja
evo pitanje glasi, a možda dobijem odgovor
da li smatrate da je netko trebao vratiti 100 mil kn sa kamatama iz 1998 godine slobodnoj dalmaciji ili ne?
ako ne zašto?
@loris
O čemu vi to?
Premijer se u parlamentarnoj demokraciji ne bira izravno kao predsjednik države ,već ga bira
parlament!!!
Građani biraju zastupnike u Sabor,a većina zastupnika Vladu i premijera!!!
Dok god ima podršku parlamenta,Vlada je legitimna.
Na izborima neka građani odluče tko će vladati,a ne nasilno na ulici.
Pozdrav
Kolega sve je to istina, Šeksova istina odnosno jednostrano tumačenje zakona ili Ustava.
U tom slučaju vlast u RH se prenosi s koljena na koljeno ?
Monarhija, kraljevina ili sekretar partije i uistinu imaju takovu praksu u svijetu, ali demokratska vlast se dobiva isključivo na izborima, a ne u prlamentu. Ta iskrivljena istina upravo tu počinje, a završava na svih gospodorsko-sociolooškim akspektima svakom hrvata pojedinačno . Što imamo – državu bez glave i repa puno dugova i nepravde.
Premijerka je mogla samo kratkoročno obnašati privremenu vlast do ispunjenja svih uvijeta za raspisivanje novih izbora . Mogla je opet dobiti izbore, ali na svestrano zadovoljstvo.
Ovdje je i Josipović jako pogriješio što nije osporio legimitet Vlade bez ponovljenih prijevremenih izbora, te isto nametnu kao Ustavnu obvezu.
Zašto Mesić pri odlasku onda nije postavio novog predsjednika države ? Otiđe s funkcije 5 dana prije isteka madata i postavi novog privremenog predsjednika koji bude privremen narednih 5 godina .
Nije Sanader bio Kralj ili Knez da prenosi vlast po osobnom nahođenju !
S druge strane budimo otvoreni i kažimo da se ova Vlada ( Jadranka, Šeks, Hebrang, Popijać, Šuker…) jednostavno ne snalaze, ne razumiju i neznaju.
Sada bi zbog njihovog egoizma država trebala totalno potonuti ?
Što mogu napraviti Delać i Milošević, sjediti, gledati, i plakati !
Pa kolega biskavi, po mom uvjerenju, premijer je kazna, a ne nagrada. Sizifov je to posao u ovim vremenima, pun laži, dvosmislenosti, nepotizva, obmana……….u zemlji i izvan nje.
Popijać, Jadranka, Šeks, Bebić, Milinović, Kunst, Karamarko………., a što oni dobroga mogu napraviti ? Nemaju ideje, mašte, pronicljivosti, iskustva i hrabrosti za EU, gdje oni mogu voditi zemlju ? Znaju samo okoristiti moć svojih pozicija kao svaki mali pojedinac iz straha za sebe.
Pa vidite njihove teme i preokupacije svaki dan na TV-u, to nema veze s budućnošću, samo na povijest ili podražaj reagiraju i naravno pogrešno jer egoizam iz CKSKJ-u je ostao u njima.
U ovoj državi neznanjem i strahom vladajućih zakon je postao nepravda, a suprotno Josipovićevoj kanditaturi odnosno dobivenim mandatom.
@loris
Vaši navodi su gotovo potpuno netočni.
No svatko pa i Vi imate pravo na vlastito mišljenje.
Pozdrav
HDZ ili SDP, sve je to nažalost isto. I jedni i drugi obećaju, a narod povjeruje. Prvo cijelo društvo treba krenuti od sebe, i promijeniti cijeli sustav razmišljanja,… Svi smo hvalili, glasali za HDZ i SDP, ali i jedni i drugi su nas i doveli tu gdje jesmo. Dovoljno je pogledati Rohatinskog. Svi novinari ga hvale, uzdižu u nebesa, da je on jedina pozitivna točka u cijeloj državi. Moje mišljenje je da je Rohatinski napravio još više štete građanima i državi nego HDZ i SDP zajedno.
Ljudi su okrenuti da sve gledaju kratkoročno, i ako im se nešto čini da je dobro u 1-2 godine, ne znači da je dobro na rok od 5-6 godina. Dok je trajao rast gospodarstva svi su mislili da HDZ radi dobro. A tek nakon npr. 10ak godina dolazi na naplatu taj "dobar" rad. Isto tako sada svi misle da Jadranka radi loše, a malo njih misli da radi dobro. Rezultati će se možda vidjeti tek za 5 godina.
Moje mišljenje je da bez obzira na sve Jadranka radi dobro, i da će rezultati toga rada biti vidljivi nakon određenog vremenskog perioda. Za promjenu nečega tako kompleksnoga treba VRIJEME, i svi se moramo mijenjati, ne samo stranke!
Pravilo koje se već mnogo puta dokazalo, vjerovatno i sada vrijedi:
Većina nije u pravu.
Ovo sam napisao na brzinu, tako da djeluje nepovezano, ali vjerujem da je jasno što sam mislio.
Kolega nalet. Koliko je SDP bio na vlast a koliko HDZ? Ne stavljajte ih pod istu kapu!!!!!!!
Pokojni Račan je umro čista obraza!!!!!!!
Pokojni Francek nas je vodio u političku izolaciju,prosuo crveni tepih bivšim i sadašnjim kriminalcima!
Vrhuška ADZEja mora retroaktivno pravno i moralno odgovarati za sav kriminal za koji je odgovoran!
Glede Rohe , ne hvale ga samo naši novinari!!!!!!
(Za promjenu nečega tako kompleksnoga treba VRIJEME, i svi se moramo mijenjati, ne samo stranke!)
Ovo je tipična politička floskula tipa svu su oni isti!
Nisam član SDPea ali smatram da ni 10% ne snose krivicu za sadašnje stanje.
Kako vi to znate da je Račan umro čistog obraza ili ste mu vi bili osobni ispovjednik?! Što se tiče pokojnog Franje Tuđmana mislim da treba imati na umu da je on otac moderne hrvatske država samo što smo mi Hrvati takvi da volimo pljuvati po svome pa tako i po prvom hrvatskom predsjedniku. Ja sam gledao sjednicu sabora kad je Račan napustio sabornicu jer nije htio slušati Tuđmana kad je govorio o samostalnoj i suverenoj hrvatskoj državi. Pustite Franju da počiva u miru Božjem jer je to zaslužio iako je bio grešan čovjek. Ljudski je griješiti!
Premješteno iz teme: DLKV (Dalekovod d.d.)
A ti imas…. kad kupujes padajuce secivo i snivas o eksoloziji cene. Umesto da se bavis mojom licnosti, pozabavi se malo sopstvenom investicionom strategijom, cistam da ubuduce ne radis greske na razini deteta iz obdanista. Zapocetak, bilo bi lepo da nam das ovde sopstveno vidjenje grafa i opises sta ti ocekujes i zasta?
[/quote]
Iskreno, ne znam jel čovjek ima pojma ili ne, ali je glumac i kao takvog ga ne možeš shvaćati ozbiljno….Pretvaranje s ekavicom, a par puta pobjegne i koja naša riječ samo čovjeku odmaže od njegove autentičnosti…..
Valjda samo on zna zašto se skriva iza toga iako je već skriven iza nicka…
No nije on jedini, ima ih puno koji se pretvaraju da su suprotnog spola (možda neke skrivene želje)….
Fotije nije u pocetku pisao ekavicom…
Tip glumi, jer ne zna dobro ekavicu i cesto radi greške prilikom pisanja…
…zanimljivo…koda je važno tko kojim pismom ili jezikom piše…važno je da ga razumemo… [proud]
…a još je zanimljivije što vas zanima nečiji lik,a ne ono o čemu piše…
…očito da se gosn fotije jako dobro razumije u problematiku,a to vas mnogo nervira…
…pa dajte onda ukrstite rukavice na tom planu,a ne na onom tko je tko…
…još je zanimljivije,da gosn fotije piše izuzetno stručno,bar po mom mišljenju,ali je još na moderiranju,od recimo nekih koji svojim pisanjem to apsolutno ne zaslužuju…
…dragi dečki dajte malo manje ljubomore,a više diskusije… [smiley]
bakice nisi skužila bit ove cijele priče…
očigledno je da je lik nekakav duplić sa nekakvim namjerama…
a takvi ovdje nisu nikad dobronamjerni…
p.s. pljuje po svim hrvatskim firmama….
l-p.
…zanimljivo…koda je važno tko kojim pismom ili jezikom piše…važno je da ga razumemo… [proud]
…a još je zanimljivije što vas zanima nečiji lik,a ne ono o čemu piše…
…očito da se gosn fotije jako dobro razumije u problematiku,a to vas mnogo nervira…
…pa dajte onda ukrstite rukavice na tom planu,a ne na onom tko je tko…
…još je zanimljivije,da gosn fotije piše izuzetno stručno,bar po mom mišljenju,ali je još na moderiranju,od recimo nekih koji svojim pisanjem to apsolutno ne zaslužuju…
…dragi dečki dajte malo manje ljubomore,a više diskusije… [smiley]
Premješteno iz teme: HT (Hrvatski Telekom d.d.)
g. ErnestoChe,
vidim da u potpisu pozivate na rušenje kapitalizma, znate li što to uopće znači?
Ako propane kapitalizam, sljedi vam nacionalizacija HT-a tj. ostat ćete bez svojih dionica.
Sve me više podsjećate na naše političare: jedno govorite, drugo mislite a nešto treće radite!
P.S.
Jeste li razmišljali da se učlanite u hdz, mogli bi napraviti karijeru! Ovako već na prvi pogled izgledate kao perspektivan kadar!