BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@wein
U parlamentarnoj demokraciji vlast bira parlament,odnosno Sabor.
Dok god Vlada ima parlamentarnu većinu,ona je legitimna.
Nisam član HDZ-a,ali podržavam legitimnu Vladu.
Malo se bolje obrazujte,a manje pretite.
Pozdrav

kako god bilo kolega bisakovi je u pravu…
do izbora se neće ništa promijenit bez obzira dal prosvjeduje 1000 ili 10000 tisuća ljudi.
kako se milanović drži jer je sve više uvjeren da će on na sljedećim izborima pobijedit to je žalosno.
nažalost u ovoj državi nema čovjeka koji bi došao na čelo države i da se nešto konkretno počne dogadjat.

Pljunuo glasnogovornika Vlade, drugi prosvjednici ga branili
http://www.vecernji.hr/vijesti/pljunuo-glasnogovornika-vlade-drugi-prosvjednici-ga-branili-clanak-260664

p.s.Samo da ne dođe do nemira.NEDAJ BOZE!

http://www.vecernji.hr/vijesti/pljunuo-glasnogovornika-vlade-drugi-prosvjednici-ga-branili-clanak-260664

i nemiri su za ljude

@wein
U parlamentarnoj demokraciji vlast bira parlament,odnosno Sabor.
Dok god Vlada ima parlamentarnu većinu,ona je legitimna.
Nisam član HDZ-a,ali podržavam legitimnu Vladu.
Malo se bolje obrazujte,a manje pretite.
Pozdrav

Vi to nas provocirate ????

Kolega meni je bitno da nisam ja na vlasti i da nisam ja vlast, a tko će slijedeći dobiti čir u toj ulozi sretno mu bilo .

Međutim kada već spominjete sinergiju vlasti i zakonskih odredbi onda zašto tako obrazovani niste uočili slijedeće ;
1. Premijerka na vlasti bez legimiteta izbornog tijela ili građana
2. Većinu joj je dao Sabor ili prevedeno sama sebi je izglasa povjerenje .
3. Sindikati su prikupili dovoljan broj potpisa za referenudm, ali nije poštovan.
4, 5, 6……………………………….. ili ukupno 10.028.116 ostalih nepotizma ove Vlade.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

@loris
O čemu vi to?
Premijer se u parlamentarnoj demokraciji ne bira izravno kao predsjednik države ,već ga bira
parlament!!!
Građani biraju zastupnike u Sabor,a većina zastupnika Vladu i premijera!!!
Dok god ima podršku parlamenta,Vlada je legitimna.
Na izborima neka građani odluče tko će vladati,a ne nasilno na ulici.
Pozdrav

iiddeeššššš i ajmo sada svi:
http://www.youtube.com/watch?v=eN_XKzTQKsk

[lol]
Ljudi moji koje budalaštine…..koji prosvjednici, koji bakarači…do izbora ništa. Vodeni šmrk i sve rastjerat kućama [thumbsup]

Mean people suck and nice people swallow!

Premješteno iz teme: SLDM (Slobodna Dalmacija d.d.)

dve porcije ćevapa i jedan ražnjić, sa restanim krumpirom

Ne, ovo je prestrašno,ovaj čovjek ruši svaki pokušaj konstruktivne rasprave-ajde malo pogledaj koliko smo truda uložili da razvijemo ovu temu da se ljudi informiraju. Ni na jednu moju tvrdnju ne želiš odgovoriti,sve ti se svodi na objede i tužakanje,na namjerne pokušaje da pišući pihdarije skreneš pozornost sa svojih laži i manipulacija. Pogledaj moje postove, nastojim biti konstruktivan i boriti se za prava malih dioničara-a ti? Cilj ti je jedino optuživati,e lijepo te molim, za to imaš mojnovac-dobio si što si htio,uništio si nekada odličan forum i imaš svoj mali privatni šou na SLDM. Ajde pliz ne piši više ovdje ako ne želiš biti konstruktivan.

osobno se ne smatram vjernikom ali obzirom da su dozvoljeni citati biblije evo da se i ja pridruzim sa par citata:

Briga za bogatstvo izjeda tijelo, i skrb za njim odgoni san. Dnevne se brige u san uvlače, i teška bolest ne da spavati. [pray]

Tko ljubi zlato – ne ostaje bez grijeha, i tko za novcem trči – zbog njega će zalutati. Mnogi postadoše žrtve zlata, propast im bijaše neminovna. [pray]

Kamo drugi gleda, ti ne pružaj ruke, da se s njim ne sukobiš u zdjeli. [pray]

laku noc svima

Stop telling lies about me and I'll stop telling the truth about you.

eto ja na nebo neidem dok na zemlji stvari ne razriješim

jesi baš siguran u to? [proud]

jedva te čekam sresti

na žalost imaš pravo
u ovoj priči jest riječ o novcu
a sramiti se nemam čega, pa niti lošega ako sam učinio
jer nije bilo niti namjera niti proračunatost
već tuđa pohota za novcem je bila veća od moje želje za
pravednim rješenjem

ali danas nitko iz svoje kože ne može
i ponovno ti velim
niti sam lagao, niti manipulirao niti navlačio

zar još stvar što još nisi shvatio, da je pričam jedno, a ti drugo

MASTER, 05.03.2011. u 08:53
Ako li ti sagriješi brat tvoj, idi i pokaraj ga među sobom i njim samijem; ako te posluše, dobio si brata svojega. Ako li te ne posluša, uzmi sa sobom još jednoga ili dvojicu da sve riječi ostanu na ustima dva ili tri svjedoka.Ako li njih ne posluša, kaži crkvi; a ako li ne posluša ni crkve, da ti bude kao neznabožac i carinik. Jer vam kažem zaista: što god svežete na zemlji biće svezano na nebu, i što god razdriješite na zemlji biće razdriješeno na nebu.

eto ja na nebo neidem dok na zemlji stvari ne razriješim

Ne boj' te se!

a sada malo otkrivanja.

OTKRIVAM VAM OVRHU, OVR411.03, KOJA JE DO SADA BILA CUVANA KAO NAJVECA POSLOVNA TAJNA.
CAK JU NITI SLOBODNA NA SVOM PORTALU NIJE HTJELA OBJAVITI!

iznos VPS je prestrasan!

ova ovrha je prevažna za razumijevanje osnovanosti tužbi koje se danas vode protiv slobodne!

dokumenti prilogu!

da li smatrate da je netko trebao vratiti 100 mil kn sa kamatama iz 1998 godine slobodnoj dalmaciji ili ne?

smatram da "taj" netko morao pare vratiti. predlažem da poduzmeš odmah sve pravne mjere da se dug što prije vrati.

New Report

Close