Nisam normalna. Dođem doma i vidim- ulogirana sam cijeli dan i noć…… šta ti je vjernost !?
PROSVJED PROTIV VLADE ZAJEDNO SA MAŠKARAMA….
Sutra je najavljen prosvjed protiv Vlade u našem Gradu. Izmjenjivat će se maškare i prosvjednici
zajedno, da se policajci zbune do kraja….. sve je dozvoljeno, jer su maškare…pa ,onda recite
da međimurci nisu kreativni ljudi….
Lijeni smo.
glupi smo,
neobrozavoni i primitivni smo!
Šta još više hoćete!?
PROSVJED PROTIV VLADE ZAJEDNO SA MAŠKARAMA….
Sutra je najavljen prosvjed protiv Vlade u našem Gradu. Izmjenjivat će se maškare i prosvjednici
zajedno, da se policajci zbune do kraja….. sve je dozvoljeno, jer su maškare…pa ,onda recite
da međimurci nisu kreativni ljudi….
Radi potpune atmosfere predlažem kostime u policiju sa crnim maskama ?
I najest se špeka i luka, crvenog i bijelog da se čovjek ne prehladi na toj zimi ili kolabira.
Mi smo evidentno cijepljeni antitalenti za politiku…!
http://www.poslovni.hr/vijesti/kontrolori-hrta-popisivat-ce-sva-racunala-radi-pretplate-172568.aspx
Vodstvo te kuće planira ovu godinu završiti s minusom od 23,2 milijuna kuna, a za 2012. godinu planiraju gubitak od 46 milijuna kuna, no ti su planovi izrađeni dok se još vjerovalo da će Vlada dati zeleno svjetlo njihovom planu restrukturiranja.
Premješteno iz teme: KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)
Svim dioničarima Kaštelanskih staklenika čestitam dan Grada Kaštela! Neka vam na današnji dan bude objavljen natječaj za privatizaciju! [smiley]
Premješteno iz teme: LKPC (Luka Ploče d.d.)
Pitam se zašto se brišu moji postovi, pa ja jedini ovdje govorim istinu evo pa se uvjeriti svi.
Dokapitalizacija Luke Ploče po cijeni između 800 i 1500 kuna
Vaš link
U prvom krugu dokapitalizacije dionice će upisivati postojeći dioničari, a drugi je krug rezerviran za sve pravne i fizičke osobe. Cijena upisa još nije utvrđena, utvrdit će je Uprava društva, a određuje se po modelu ponuda prilikom prezentacija financijskih investitora koji su već dali neke okvirne ponude, što znači da bi cijena mogla iznositi od 800 do 1500 kuna.
Pitam se zašto se brišu moji postovi, pa ja jedini ovdje govorim istinu evo pa se uvjeriti svi.
Vjerojatno zato sta ste losa kopija kolege na forumu Lucky Luke [lol]