BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa dajte kolegas molim vas posudite mi novac…….molim vas ……

Kolega Ivano -ROBANTICOO

NECU VAM POSUDITI NOVAC
sve ovo je nebitno
Nadam se da ste me razumjeli glede margina

jesmo se onda dogovorili..
Jasno i glasno vam kažem da novac za krpanje margina necete dobiti…
u redu?
I molim vas da me prestanete moljakati jer trebali ste na to misliti ranije kada ste kupovali skupi jdpl po 170 kn…sad je kasno
Ja sam vam govorio da prodate kad i ja a vi ste se jos gurali i kupili moj dio po 170′-175

Samo nemojte ici kod kamatara po lovu, mnogi su tako gace ostavili

a to sto vam prijete da ce vas izbaciti iz kuce ako ne vratite lovu, to je vas problem…

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Kolega deulux možete mi posudit sprave za vježbanje ili barem za trbušnjake…….. [lol] [pray]

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Kolega deulux možete mi posudit sprave za vježbanje ili barem za trbušnjake…….. [lol] [pray]

Pa da i njih založiš kod kamatara…
Nije ti dosta što te margin lupio i što si bankama dužan
nije majka kockara klela sto je kockao, nego sto se vadio

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

[/quote]

ali i to primaju [huh]………
pa kako vi to sve znate……????????? [lol]

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

IZvolite pa vidite ivanove multinickove…
Maloprije se bas s njim javio

Pa di se vidi da sam to ja stavite………
i ja vam inače ne koristim gmail…….. [lol] [bye]
[/quote]

ovaj deluks mi nije pretjerano simpatičan zbog nekulture prema drugim korisnicima, ali ti si Ivano7 fakat bolesnik.išao sam malo gledat pisanije tog Robantika i Deluks je u pravu.
prilično sam siguran da si to ti.isti rječnik, iste "točkice" različit je samo smjer.
fuj!!!
a ja se zabrinuo jer je čovjeka kresnuo margin.neka te je!!i zaslužio si!

molim admina da provjeri IP adrese od Robanticooa i Ivana7.nek isključi oba ako je istina.

a ne znam ni zašto čitam ova sranja kad imam pametnijeg posla [bye]
[/quote]
Ti mogao upisati jedan kratki tečaj iz informatike pa mi tada saznao da je ta dva nika nemoguće provjeriti po IP adresi ako nisu korišteni isti dan a i to nije provjerivo ako je korisnik gasio ruter u toku dana.
[/quote]

koristio ih je isti dan, i to na ovoj temi prije 10min se pojavio robantiko i napadao deluxa, usred svadje sa Ivanom.a ne izgleda mi previse spretan i pametan da je gasio modem ili da ima proxy ili da je pisao s mobitela.
a što se tiče informatike, uvijek ti mogu održati jedan brzopotezni tečaj
[thumbsup]
[/quote]
Neće biti preskupo.

A gdje kupujete ovo napitke od kojih rastu mišići………mogu li se i oni založit….. [lol]

[/quote]

ali i to primaju [huh]………
pa kako vi to sve znate……????????? [lol]
[/quote]
pa prosli put ste mi trazili neke sprave da bi ih zalozili kod nekog kamatra, a on ce vasm zauzvrat dat pare kojima cete pokrit margin…

A što je sa ovim napitcima za mišiće????????? [lol]

Nego htio sam vas pitat šta je to danas sa ledom………
zašto pada……..
a na koliko ste ga vi ono kupovali zadnji put……
6900??????

Znači kod kamatara se može sve založit???? [huh]
Nisam to znao…….
A može li se založit i štap i hlače…….. [kiss]

A što je sa ovim napitcima za mišiće????????? [lol]

Googlajte malo kolega…
dosta za danas…

sutra mozemo u revialnom tonu.

Lijep pozdrav Ivanu7 i ostalim forumasima. [thumbsup]

Nego kolega delux li bilo šta za posudit…….
Volija bi imat nešto od vas………..ono kao suvenir…… [smiley]

New Report

Close