IZvolite pa vidite ivanove multinickove…
Maloprije se bas s njim javio
IZvolite pa vidite ivanove multinickove…
Maloprije se bas s njim javio
Pa di se vidi da sam to ja stavite………
i ja vam inače ne koristim gmail…….. [lol] [bye]
Pa kakvi sad boži multinickovi………. [lol] [lol] [lol]
Ljudi dok ovo čitamo zanemarili smo burzu.
Ma kakve buraz burza? A što se to zanimljivije tamo događa?
Kolega delux vi ste totalno pukli……..
Pa zbog mene ćete još počet i ljekove piti…….. [lol]
Kolega Ivano -ROBANTICOO
sve ovo je nebitno
Nadam se da ste me razumjeli glede margina
jesmo se onda dogovorili..
Jasno i glasno vam kažem da novac za krpanje margina necete dobiti…
u redu?
I molim vas da me prestanete moljakati jer trebali ste na to misliti ranije kada ste kupovali skupi jdpl po 170 kn…sad je kasno
Ja sam vam govorio da prodate kad i ja a vi ste se jos gurali i kupili moj dio po 170′-175
Samo nemojte ici kod kamatara po lovu, mnogi su tako gace ostavili
a to sto vam prijete da ce vas izbaciti iz kuce ako ne vratite lovu, to je vas problem…
Kolega Ivano -ROBANTICOO
sve ovo je nebitno
Nadam se da ste me razumjeli glede margina
jesmo se onda dogovorili..
Jasno i glasno vam kažem da novac za krpanje margina necete dobiti…
u redu?
I molim vas da me prestanete moljakati jer trebali ste na to misliti ranije kada ste kupovali skupi jdpl po 170 kn…sad je kasno
Ja sam vam govorio da prodate kad i ja a vi ste se jos gurali i kupili moj dio po 170′-175
Samo nemojte ici kod kamatara po lovu, mnogi su tako gace ostavili
a to sto vam prijete da ce vas izbaciti iz kuce ako ne vratite lovu, to je vas problem…
nemože vama nitko pomoći više……… [kiss]
plavi sindikalist iz kvarta pristize u pomoć.. [lol] [lol] [lol].USA nego sto …i smijem se vama ovdje ,nego plavi pametnjakovicu…..sto je sa nasom okladom….prinos za 2010,nisi mi se bas iskazao prosle godine [undecid] jos jednom pozdrav nasem ILUZIONISTI ,,,jeste li mu dali BAILOUT ???? ma bolje ne,to je koda si ih zapalio [bye] [bye] [bye]
[/quote]
ovaj deluks mi nije pretjerano simpatičan zbog nekulture prema drugim korisnicima, ali ti si Ivano7 fakat bolesnik.išao sam malo gledat pisanije tog Robantika i Deluks je u pravu.
prilično sam siguran da si to ti.isti rječnik, iste "točkice" različit je samo smjer.
fuj!!!
a ja se zabrinuo jer je čovjeka kresnuo margin.neka te je!!i zaslužio si!
molim admina da provjeri IP adrese od Robanticooa i Ivana7.nek isključi oba ako je istina.
a ne znam ni zašto čitam ova sranja kad imam pametnijeg posla [bye]
plavi sindikalist iz kvarta pristize u pomoć.. [lol] [lol] [lol].USA nego sto …i smijem se vama ovdje ,nego plavi pametnjakovicu…..sto je sa nasom okladom….prinos za 2010,nisi mi se bas iskazao prosle godine [undecid] jos jednom pozdrav nasem ILUZIONISTI ,,,jeste li mu dali BAILOUT ???? ma bolje ne,to je koda si ih zapalio [bye] [bye] [bye]
Kolega, ne znam što vam to znači " sindikalist ", ja nisam niti u kakvom sidikatu.
Što se oklade tiče, još se usudite to spomenuti, sramota…
Ponudio sam vam 5 puta više, nego što vi stavite, a vi ste me k tome još htjeli prevariti, podmetnuti mi nekoga drugoga. Sramota, kako vas nije sram?
Bolje odite gasiti požare to vam bolje ide nego investiranje.
lp i sretno
[/quote]
ovaj deluks mi nije pretjerano simpatičan zbog nekulture prema drugim korisnicima, ali ti si Ivano7 fakat bolesnik.išao sam malo gledat pisanije tog Robantika i Deluks je u pravu.
prilično sam siguran da si to ti.isti rječnik, iste "točkice" različit je samo smjer.
fuj!!!
a ja se zabrinuo jer je čovjeka kresnuo margin.neka te je!!i zaslužio si!
molim admina da provjeri IP adrese od Robanticooa i Ivana7.
[/quote]
kolega ja mozda nekada pretjeram, ali to je zato sto sam malo temperamentnija osoba..
Ali kazem vam , Ivano mi je slao mailove i zvao me da zajedno drukamo na zvzd prema gore…
Jos je rekao da mun je ROBANTICOO nick za drukanje …
Buduci da sam ga odbio , a i nisam mu htio dati novac za pokrivanje margina, to ga je razljutilo pa me zato sada blati po forumu