BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ahahahahahahahahahahaha……e delux definitivno najjači lik na forumu ahhahahahahaha

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Ok.
Doduše ne vidim da je to bio baš kolega ivano7, ali valjda se to vidi iz ostatke komunikacije.

Makar se ne slažem sa stilom pisanja i (ne)argumentiranja kolege ivano7, slažem se sa njim da bi kolega DELUX trebao pokazati tu poruku gdje ga ovaj žica za novce.
Čisto da ne ispadne da netko laže.

a ka da vam kolega stavim mail od kolege ovdje…
[/quote]
nego kako?
[/quote]
evo kolega

[/quote]

hahaha [lol]
pa di piše da sam to ja……..stavite to kolega…….. [lol] [bye]

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Kolega delux vi ste totalno pukli……

[lol] [tongue] [bye]

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Premješteno iz teme: LKPC (Luka Ploče d.d.)

Evo kolega mi poslao govor jednog nekulturnog kolege,koji vrijeđa privatnim porukama,i stvarno ne znam zašto i sa čime sam ga uvrijedio.Moj portfelj na LKPC iznosi 178 komada,a to ga izgleda gadno vrijeđa.Portfelj ostalih dionica se tiče samo mene,a stvarno je velika.Inače dotični ne mogu nazvati kolega mi je na ignore jer od privatnih uvredljivih poruka nisam se mogao okrenuti.Lijepo sam mu napisao da se nađemo pa popričamo,a odgovorio je još većim uvredama.To nije dostojno ponašanje ni za najneodgojenije ljude,zato molim okanite me se.Molim moderatore da mi ovog čovjeka skinu sa vrata…………ili molim podatke od dotičnoga.

peyo

Ok.
Doduše ne vidim da je to bio baš kolega ivano7, ali valjda se to vidi iz ostatke komunikacije.

kak god okreneš ovo je prejako [lol]

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Kolega Delux koje vi steroide koristite.Gdje se mogu nabavit?

Ja još i dalje nevidim tu poruku………. [lol] [lol] [lol]
malo ste se zapetljali kolega delux……. [kiss]

Ljudi dok ovo čitamo zanemarili smo burzu.

Evo jos nekih dokaza kakav je Ivano 7

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Evo jos nekih dokaza kakav je Ivano 7

aahahahahhahahahahahaha….

evo moje kupnje danas na jdpl……..
Moje kupnje danas:

48 kom na 155,05
15 kom na 154,56
57 kom na 154,57
1 kom na 153,30
25 kom na 154,01

Ovo su mije kupnje………
dokumentirano…….
stoga neznam o kojem vi marginu pričate…… kiss
a i evo me jo uvjek na bidu oko 150 se vrtim……. LOL

Samo budale uzimaju margine i kockaju na burzi,…….

lp bye

New Report

Close