Molio bih cjenjene kolege da mi pomognu u jednoj stvari glede prijenosa dionica.
Prijatelj mi ne može vratiti neke novce već mi želi na ime duga prenijeti dionice firme koje se ne trže na burzi,al bolej išta nego ništa.
Znam da s e treba napraviti nekakav ugovor a ne znam točno kako se zove(ugovor o prijenosu ili darivanju ili kako) i kako treba izgledati.
Pa molim nekoga tko zna da mi ovdje ili na privat pošalje primjer takvog ugovora.
Taj ugovor s e poslije potpisuje i ovjerava kod javnog bilježnika i šalje u skdd ,zar ne?
Bio bih zahvalan na pomoći.
Molio bih cjenjene kolege da mi pomognu u jednoj stvari glede prijenosa dionica.
Prijatelj mi ne može vratiti neke novce već mi želi na ime duga prenijeti dionice firme koje se ne trže na burzi,al bolej išta nego ništa.
Znam da s e treba napraviti nekakav ugovor a ne znam točno kako se zove(ugovor o prijenosu ili darivanju ili kako) i kako treba izgledati.
Pa molim nekoga tko zna da mi ovdje ili na privat pošalje primjer takvog ugovora.
Taj ugovor s e poslije potpisuje i ovjerava kod javnog bilježnika i šalje u skdd ,zar ne?
Bio bih zahvalan na pomoći.
Pogledaj Barbosine postove, negdje početkom veljače na temi LKPC je ostavio primjerke ugovora koje trebaš … (btw ovo što spominjem lkpc nema veze sa kupnjom ili prodajom !)
Premješteno iz teme: SLDM (Slobodna Dalmacija d.d.)
Pavića ipak nema među medijskim borcima protiv korupcije!…
Vaš link
Premješteno iz teme: SLDM (Slobodna Dalmacija d.d.)
http://globus.jutarnji.hr/hrvatska/financijski-grobar-jadrankamena
http://www.youtube.com/watch?v=RwYSYQpAmbc&feature=related
Kako napreduje prodaja ZSE ? Jesu li šta odgovorili onom margarinu iz Grčke …?
Premješteno iz teme: ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
pošalji riječi pa ćemo ti prevest
Gdi gospoda i sinjori alodžaju tu ja siromah ne alodžavam tu sinjor Marin alodžava
Samo primjer. Pretpostavljam da alodžavanje znači nešto u stilu boravljenja, zabavljanja, izlaženja.
Zahvaljujem ali u pitanju je cijeli Dundo Maroje……
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
Premješteno iz teme: JDPL (Jadroplov d.d.)
Ah da……..
možete li nam objasnit zašto onda JDKT i dalje kupuje…….
Svaka vam čast ali PURKO mi je puno pouzdaniji signal……
[lol]
pitate li mozda mene?
Odakle da ja znam!
Mene ne zanima tko što kupuje ili prodaje..
Ako se vi orjentirate i ulažete po tome tko sto kupuje ili prodaje to je vasa stvar, kolega Ivano
Taj purko petko ili kako se vec zove meni ne predstavlja nista u zivotu, ne ulažem na temelju tuđih savjeta , poteza ili misljenja.
Premješteno iz teme: JDPL (Jadroplov d.d.)
Ah da……..
možete li nam objasnit zašto onda JDKT i dalje kupuje…….
Svaka vam čast ali PURKO mi je puno pouzdaniji signal……
[lol]
pitate li mozda mene?
Odakle da ja znam!
Ako se vi orjentirate i ulažete po tome tko sto kupuje ili prodaje to je vasa stvar, kolega Ivano
Taj purko petko ili kako se vec zove meni ne predstavlja nista u zivotu, ne ulažem na temelju tuđih savjeta , poteza ili misljenja.
[/quote]
zato vam i je score takvi na računu……….
A tko ste vi……..??????
Zašto onda pišete ako nemate nikakvih interesa……..????????
A vi mislite da drugima vaše pisanje predstavlja nešto u životu kako sami kažete….. [bye]
pitate li mozda mene?
Odakle da ja znam!
[/quote]
zato vam i je score takvi na računu……….
A tko ste vi……..??????
Zašto onda pišete ako nemate nikakvih interesa……..????????
A vi mislite da drugima vaše pisanje predstavlja nešto u životu kako sami kažete….. [bye]
[/quote]
Isto pitanja ja postavljam vama?
pišem da vas živciram