ode DAX na 1% + a unas jao jao !! promet strava !
Ovim klincima suđenje u roku par dana, a "krupnim ribama" ni pritvor?
Krupne ribe u pravilu imaju dobre odvjetnike pa se sve zna razvuči.
Ovi "klinci" su napali službene osobe, policija to ima snimljeno i evidentirano. Ali treba sad bit pametan i odlučiti što napraviti:
1. Ako ih sud pusti ili kazni nekom smješnom kaznom, to je praktički poziv na nasilje. Osim toga, kako bi policajci trebali reagirati ako znaju da će svakog prestupnika kojeg oni uhvate sud pustiti nakon par dana.
2. Ako ih sud ozbiljno kazni, onda ta mularija ide na duže vrijeme u zatvor i to na trošak poreznog obveznika. Nakon što izađu iz zatvora, imat će kriminalni dosje što znači da će puno teže naći posao pa će, kao nezaposleni građani, i dalje biti na teret poreznog obveznika.
3. Moj prijedlog (za kojeg doduše nema pravne osnove, ali smatram da takvu poreznu osnovu treba uvesti) je da im se ponudi ili zatvor (točka 2.) ili fizički rad uz naknadno brisanje kriminalnog dosjea. To bi značilo da ih se osudi i da im se, nakon što se izjasne da bi radije godinu dana tucali kamen nego pet godina sjedili u zatvoru, podjele lopate i macole i pošalje na autoput da budu društveno korisni. Država će uštediti na javnim radovima (trošak izvođača), a mularija će preko vlastitih žuljeva naučiti da svaka akcija ima svoju posljedicu.
Država će uštediti na javnim radovima (trošak izvođača), a mularija će preko vlastitih žuljeva naučiti da svaka akcija ima svoju posljedicu.
[/quote]
je a tko će onda bojati tunele za milione ?
Premješteno iz teme: INGR (Ingra d.d.)
Evo u Lapadu otkrivena piramida 🙂
Premješteno iz teme: HT (Hrvatski Telekom d.d.)
kako telekom posluje u RS
http://www.blberza.com/v2/Pages/DocView.aspx?Id=16781
http://www.blberza.com/v2/Pages/securitytrading.aspx?code=tlkm-r-a
Kako je u Zagrebu ,kolege…..jel se skuplja narod oko Cvjetnog ili…………….?
S nestrpljenjem čekam da vidim hoće li Ivan povećati broj okupljenih.. !
Iz totalno dosadnog, politički sterilnog i kranje, smrtno nezanimljivog , dijela Hrvatske – lijepi pozdrav.
Danas me burza -ne zanima ….čekam prosvjednike da vidim kako će to ići dalje.
Premješteno iz teme: TNSA (Transadria d.d.)
Pa dobar je – Plejboja je prije svih pisao da ce KSST ici sa 750 kuna na 2500 kuna. Prema tome, nemoj se blamirati Spajdi nego odlepršaj u skokovima nazad na svoj Kaštelanac ako nemaš ništa pametno za dodati ovdje.
Hahahah, jučer se registrirao i prije svih je pisao da će KSST na 2500, hahahah! Pa sinko, kad sam ja kupovao TNSA ti nisi znao što znači dionica! Ajde, lagano sam sebi opali jednu preko ušiju, brzo!
Premješteno iz teme: TNSA (Transadria d.d.)
Pa dobar je – Plejboja je prije svih pisao da ce KSST ici sa 750 kuna na 2500 kuna. Prema tome, nemoj se blamirati Spajdi nego odlepršaj u skokovima nazad na svoj Kaštelanac ako nemaš ništa pametno za dodati ovdje.
Hahahah, jučer se registrirao i prije svih je pisao da će KSST na 2500, hahahah! Pa sinko, kad sam ja kupovao TNSA ti nisi znao što znači dionica! Ajde, lagano sam sebi opali jednu preko ušiju, brzo!
[/quote]
Sad bi ti nešto napisao ali još ne smijem , tek kad završi natječaj.
Opalit ćeš ju ti sam sebi tada, od srama Spajdi. Info po kojem si kupovao je došao iz medija. A inače nema te na listi dioničara sa onih 300 PICTETA s kojima si se hvalio. Niti sa 200. Jedva sa 100.
A ja sam odavno prešao 100-otku na KSST Spajderu…
Prema tome – kao što rekoh – Odlepršaj u skokovima ako ne želiš da te pokopam na ovom forumu sa jasnim agrumentima i dokazima .
Jer vjeruj mi – za manje od 5 minuta sam to u stanju uciniti.
PRVI U HRVATSKOJ SAM NAJAVIO NAGLI SKOK DIONICE KSST SA 750 KN NA 2500 KN I ZATIM STE ME OVDJE KOPIRALI SVI.
I SAD SE PRAVITE FRAJERIMA , AJDE VOZI STARI
[bye]
Premješteno iz teme: KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)
Ono što je meni interesantno je, kako svi mineri na KSST nakon određenog vremena počnu pisati pozitivne hvalospjeve, počevši od Plejboja, pa nadalje… Valjda vam to sve govori! Opet ponavljam, ovdje ste do sada mogli zaraditi 600%, nećeto to u životu zaraditi na dionicama! Pametnome dosta!
Premješteno iz teme: KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)
Ono što je meni interesantno je, kako svi mineri na KSST nakon određenog vremena počnu pisati pozitivne hvalospjeve, počevši od Plejboja, pa nadalje… Valjda vam to sve govori! Opet ponavljam, ovdje ste do sada mogli zaraditi 600%, nećeto to u životu zaraditi na dionicama! Pametnome dosta!
Pa što ti onda ne zaradiš pa nam pokažeš svima primjer ?
Hvališ se s nekim PICTET-om od kojeg je bilo 300 komada, osim ako nisi Smart istovremeno i Spajder ja te ne vidim na listi dionicara iznad sebe frajeru.
A PLEJBOJ JE O KSST PISAO POZITIVNO PRIJE SVIH OVDJE – I TO NA NAJJAČEM MEDIJU DANAŠNJICE.
JER JA PIŠEM ZA MASE A NE ZA VAS PAR HVALISAVACA KOJI POJMA NEMATE GDJE BI S LOVOM I SPUŠTATE SVE OKO SEBE ČIM NETKO IZRAZI SVOJE MIŠLJENJE , IAKO STE SITNE RIBE S JEDVA PAR MILIONA SVAKI..
Kada sam došao ovdje – na poziv nekoga odavdje preko Facebook-a i vidio kako se razmećete znanjem malo sam vas isprovocirao, tek toliko da vidim tko ce kako reagirati i tko je ok , a tko baš i nije, to je sve.
A inače – nudim ovdje 5000 eura odmah danas okladu ako netko smatra da je prije mene objavio javno kada ce dionica KSST tocno krenuti gore sa 750 kuna na kojima je dugo stajala i do koje cijene u prvom naletu – neposredno pred taj dogadjaj
Ajmo frajeri – javite se kad ste tako puni sebe. DA VAS PLEJBOJ SPUSTI JOŠ JEDNOM NA ZEMLJU
A ti Spajderu si tek Smart-ova pokvarena ploča, vrtiš mi iste pjesme kao i on, samo što njegove zvuče dobro a tvoje kao loša kopija [wink]
(molim objaviti ovaj post – stojim iza svoje ponude)