BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

mali je besposleni prištavac, koji ne zna 2 rečenice složit.tipični primjerak HR političara.ovo je valjda najnoviji model.umjesto da ganja cure, kod kojih, vjerojatno nema uspjeha, zakašnjeli pubertet liječi na ulici.
pajdo, da li to znaci da oni sa najvecim mudima uvijek trebaju birat vlast???
jel to znači da uvijek nekome treba ići na vrata???

osobno mi se HDZ nikad nije sviđao, nikad nisam bio njihov glasač, ali vlast se mijenja na izborima, ne na ulici!!nije ovo pojas Gaze ni Biafra.ja ću taj dan imati mudai necu biti lijen.
a vi?

[bye]

Mali je sve samo ne što ste napisali. Njegov jedini problem za sada je činjenica da je premlad, a time i neiskusan, ali zapamtite tu osobu pa za 20 godina to opet kažite .

Kolega Apoksiomen, koliko ste vi imali pameti u njegovim godinama ?
Kada sada čitam što pišete imate manje nego on danas.

Vlast se mjenja na ulicama i nigdje drugdje od doba Rimljana do danas i za vjeke vjekova.
Ponovaljam i ovdje : Batina je iz Raja izašla !!!!!!

Ovdje se postavlja pitanje samo tko će pobrati šlag koji je mali Ivan ( potaknuo) napravio ?
Ivan više nikada neće biti običan dječak s ulice, onaj tko osvoji novu vlast svakako će ga animirati na ovaj ili onaj način.

Mali je naprije djelima, a danas i riječima mnogima ukazao na ono, ono bitno od nebitog, a što većina nas zna, ali šutimo o tome !?

Ivan ne poziva na nasilje, ali i ne uzmiče, te mislim da upravo Policija mora paziti dokle će mahati suzavcima, palicama, a možda i oružjem, jer ako i te granice strpljenja padnu neće im ništa više pomoći od bijesnog naroda.

Nepotizam vladajućih je prešao sve granice ukusa strpljenja i tolerancije, a Ivan je dorbo rekao " Kada neprvada postane zakon " .
[/quote]

u pravu si, mali nije pristavi glupan kako sam mislio, nego kompletan kreten.
al u ova pasja vremena poslije ovih HDZ kriminalaca i ovakav gnoj ispliva na površinu i dobija svojih 5 min slave.

narodna pobuna, komunisti, fasisti, inflacija, molotovljevi kokteli, muda, dat ce on narodu, oprost dugova, ziva municija, oni ce njega, prica o sebi u 3. licu, on igra odbojku, poziva fajtere…

svega ima u malog Pernara [lol]

jedino što me utješilo su komentari ispod clipa i koliko je dislajkova dobio.možda ipak ima nade za ovu zemlju [yawn]

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

ima još!! [lol] [lol]
mali je gledao Zeitgeist i sad bi on malo bistrio monetarnu politiku [lol]

pa on je u ovo krenuo zbog pušinga na dionicama [shocked]

Barone, jesi to ti??? [lol]

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

Srbi bi rekli: To nije dete, to je kreten…

mali se hrabro bori za ono u šta vjeruje,nije poziva na oružje,ne prijeti.Šta je tu loše?Ovde neki pišu ka da će mali dobit izbore pa će nam postat problem.
Kako sam kaže portfelj mu je u minusu šta ga kvalificira za uvaženog člana foruma. [sealed]

da…kvalificira ga za uvazenog člana foruma ali ga ne kvalificira da se bavi sa glupostima
on se primio posla o kojem veze sa vezom nema……mali si razmislja….ni mi islo kao dionicaru,na faksu,sa curom….eto kao vjecnik dobivam soma i po kuna a nis ne radim…..vakum je u politickim strukturama ,narod je nezadovoljan….pa kaj ne bi išo malo u političare
e pa nejde to baš tako druže
lepo nek se primi knjige i zavrsi faks i najde devojku…..pa onda malo nek čita …uci i tako dalje čita i ući i onda ce shvatiti da policijska stanica nije restoran…..pazite…on prvo kaj je reko kad je izaso iz murje da mu murjaci nisu dali jesti…….pa fakat ni normalan……..mozda je seceras??? ali je onda to trebo reci ,pogotovo ako nije nosio sa sobom na demonstracije ono kaj smije jesti
pofuk
[/quote]
Joj Pofuk [lol]
Uvijek se nasmijem do suza kad procitam nesto vase.Samo tako nastavite.

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

Kolega deluks-sojic……….
Jeli vama dosadno……..
Pa kad pogledam što to imate u portfelju …….nije ni čudo……. [lol]

možda vam se svako drugi dan napravi pokoja transakcija na tickerima koje posjedujete……. [lol]

Zaista znate…..
Kao i sa forexom…….
Koliko ste samo tamo izgubili…… [lol]

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Kolega deluks-sojic……….
Jeli vama dosadno……..
Pa kad pogledam što to imate u portfelju …….nije ni čudo……. [lol]

možda vam se svako drugi dan napravi pokoja transakcija na tickerima koje posjedujete……. [lol]

Zaista znate…..
Kao i sa forexom…….
Koliko ste samo tamo izgubili…… [lol]

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Znate li da ovi što se najviše busaju u prsa i vole velike mišiće i glume grubijane da su najčešće prikrivene osobe ljubitelji istospolne zajednice…

meni je to super kad netko to otkrije u sebi….
Zaista vrijedno divljenja….

Vama je to super
Otkrili ste to u sebi pa znate kako je?
Jel vam sada lakse sto ste skupili snage priznati pred cijelim formom da ste pripadnik istospolne zajednice…
Nas ovdje vecinu to ne zanima, pa nas postedite tih istospolnih osjecaja i poriva..
Sudeci po avataru vise ste vukli na kakvog metroseksualca, ali danas ste konacno otkrili pravu istinmu..
zahvalite Bogu sto ne zivite u nekim manje tolerantnim zemljama
Sva sreca da zivite u demokratskoj zemlji, pa vas ljudi normalno prihvacaju..
Ipak, kako je ovo poslovni forum, molim vas da nas ne zamarate sa svojom seksualnom orjentacijom..

hvala vam lijepa

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Neznam što vas to toliko žulja oko tetkanja……. [lol]

Sto vam je to tetkanje..
Jucer ste napisali da imate problema s hemeroidima…jel to nesto povezano s tim vasim tetkanjem…

Nego kolega Barone, jel još uvijek trošite majcine pare koje je ona teško zaradila’

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Sto vam je to tetkanje..
Jucer ste napisali da imate problema s hemeroidima…jel to nesto povezano s tim vasim tetkanjem…

Nego kolega Barone, jel još uvijek trošite majcine pare koje je ona teško zaradila’

[/quote]

Kakav slučaj…… [lol] [tongue]
a di vam je ona slika od prije….. [lol]

Ne odobravam nasilje, ali:

Zabrana okupljanja na Markovom trgu je neustavni i nemoralni zakon koji spriječava slobodnu kretanja zagarantiranu Ustavom Republike Hrvatske (inače takav zakon ne pstoji nigdje u demokratskom svijetu), i građani ga se kao takvog ne moraju pridržavati. Sjetimo se 3. reicha i njihovih rasističkih zakona koja su se po većini građana ove zemlje znači trebala poštivati i provoditi?

Ustav je iznad zakona. I kako policija može štititi one za koje se sumnja da su lovom iz crnih fondova dobili izbore?

Ovim klincima suđenje u roku par dana, a "krupnim ribama" ni pritvor?

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

@ Agnostik kaže:

"Dragi kolega oni vam mogu dići cijenu koncesija kad got zažele to vam je isto kao kad ste
vi u mom poslovnom prostoru a netko mi nudi više.Direktor lučke uprave u Pločama je Batur iz Zadra
imate pravo pogađati tko ga je postavio ali samo jednom odnosno vi više puta dok ne skontate
a on i Pavlović ne cvijetaju baš ruže-vidjet ćemo. "

@ moje pitanje : jesi došao do te informacije putem T coma ili T mobilea ? [lol]

New Report

Close