BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolega Ivano 7

dajte se smirite, zasto ste tako nervozni..
Cak ni na ovoj lezernoj temi vam moderatori koji su inace vrlo korektni i tolerantni 2 puta za redom brišu post..
Zar niste u stanju srociti ni jednostvanu recenicu?
kad malo bolje razmislim, nije ni cudo da ste se uspjeli ulogirati tek prije 2 godine…
Vjerojatno vam je jako dugo trebalo da skopcate kako to napraviti [lol]

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

evo kolega deluks prihvatio sam vaš zahtijev za prijateljstvom………

molim ne šalite ga više …….. [kiss]

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Evo ga kolega Ivano7
treci pua i Bog pomaze…
Valjda ce i vama..
Drzim vam fige [pray]

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Kolega Ivano 7

Cak ni na ovoj lezernoj temi vam moderatori koji su inace vrlo korektni i tolerantni 2 puta za redom brišu post..
kad malo bolje razmislim, nije ni cudo da ste se uspjeli ulogirati tek prije 2 godine…

evo baš me nešto pere neuroza [tongue] [lol] ….dobija hemeroide od vaših postova…….

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

prihvacen isto….pm neidu…nesto steka….pozdrav iluzionisti….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Kolega Ivano 7

evo baš me nešto pere neuroza [tongue] [lol] ….dobijam hemeroide ……
[/quote]
Kolega
ovo nije medicinski forum, pa nas poštedite svojih problema s hemeroidima…
Kako ste nam u jednom od prethodnih postova javno priznali svoju sklonost istospolnim zajednicama, mozda da tamo potazite savjet za riješavanje svojih problema…
Ovdje je tema trziste kapitala, pa molim da se toga pridrzavate

Kolega Ivano 7

[/quote]
Kolega
Kako se nam u jednom od prethodnih postova javno prinali svoju sklonost istospolnim zajednicama, moda da tamo potazite savjet za riješavanje svojih problema…

[/quote]
bas se ti drzis teme [bye] nemas za mene argumenata…nego vadis neke recenice od onog vaseg PAJACA iz kvarta….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Kolega Ivano 7

[/quote]
Kolega
Kako ste nam u jednom od prethodnih postova javno priznali svoju sklonost istospolnim zajednicama, mozda da tamo potazite savjet za riješavanje svojih problema…

[/quote]

je kolega upravu ste …… [smiley]
ali to me toliko tišti da sam to morao izbaciti iz sebe……. [lol] ……i sad mi je mnogo lakše…..

hvala vam na tome……
hvala moderatoru…..
hvala svima …..

evo kolega dekuks piše neistine po topu jdpl,,,,,,,,, [lol]
Pa neželim gadit top jdpl pa mu niti neću odgovarat na njoj….. [lol]

Možeš mislit heroja koji organizira prosvjede a ne prijavljuje ih a uz to napada hrvatsku policiju. Imamo mi takvih heroja i previše. Još se sprema osnovati stranku koja bi se zvala stranka bezprava. Ja vjerujem da je SDP i cijelokupna kukunama koalicija dala veliku potporu ovim neredima ali nisu uspjeli hvava dragom Bogu!

Ajde što ste pisali nebuloze prije današnje emisije Nu2 još vam se može oprostiti jer u svojim postovima jasno pokazujete neshvaćanje životne stvarnosti oko sebe. Ali nakon što je Pernar popljuvao SDP i oporbu kao nesposobne i bezidejne te kao one koji su već jednom prevarili birače govori da imate unaprijed izgrađene paušalne stavove te vas nikakvi argumenti ne mogu razuvjeriti u suprotno.
Stoga je, kako sam neki dan već napisao, s takvim likovima posve uzaludno voditi bilo kakvu raspravu.

Lp.

TOGETHER WE CAN DEFEAT CAPITALISM

Kolega Ivano aka nježni

danas ste nam puno toga prinali..
od toga da ste pripadnik istospolne zajednica pa do vasih muka sa hemeroidima…
..
sutra je novi dan tko na sto cemo sutra o vama sanati…
do tada, lijep pozdrav svima, vrijeme je za spavanje…

Laku noc

GADAFI danas ;

"Moamer Gadafi: Situacija je pod kontrolom, narod me podupire…."
Izvor: TV Pink

Još malo truda i mašte i Gadafi će prestići našu Vladu u manipulacijama i samovolji ?
To je povreda hrvatskih autorskih prava.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

New Report

Close