BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

ha

DELUHE je pod stresom – profulao temu … crtkariju šalje na komentare trgovanja!
[/quote]
ovo sto sam ja poslao je umjetnicko djelo za tvoj proljev od indexa kojim si pokusao skrenuti paznju na svoje izlapotine…
nije li ti neugodno što cijeli EWT forum prica viceve i sprda se na tvoj racun?
Stara je uzrecica da kad ne znas sto treba raditi, napravi kontra MMM -a i ne mozes fulat.
Nadimak ti je gubitnik…kad netko izgubi na trejdu,više se ne kaze izgubio sam nego MMMovo sam

[/quote]

što sam reko – stres je sve jači. Iskusni trader ti savjetuje – okani se tržišta dok ne popuste emocije. Inače će biti gubitaka.

[/quote]
kolega
mmm

ne mogu ja biti pod stresom, to mozete jedino vi…
Pa vi ste cijelu 2009 godinu proveli u kešu i pisali gluposti o korekciji, izmišljali nekakve MMM indexe, trazili djelic paznje, a kao iskusni trejder dobili PSiKD ( porciju supe i …)
pa vi ste toliko netalentirani za trziste kapitala da bih vas usporedio sa čobanom koji cuva 3 ovce na slici i jednu uspije izgubiti…
Burza vas ide ko slon na rolšuhama, stoji vam ko svraki gace…
Ostavite nesto od svojih savjeta za svoje kucne ljubimce ako ih imate, oni ce vas vjerno slusati, bezuvjetno, ovdje nemate prolaz…
sjednite, nedovoljan [bye] [yawn]
[/quote]
Kolega pa vas je Z Šprajc razotkrio, ogolio, i skicirao na nekoliko postova.Jednostavno matematika vam je jako loša strana, sami sebe varate, a vama je baš sve dozvoljrno na ovom forumu .

Delux dajte dođite u Novsku sa svojom malonogometnom ekipom, onako da se družimo , mada mislim da neigrate nogomet, i tu ste varali, sjeti te se PP

ha

DELUHE je pod stresom – profulao temu … crtkariju šalje na komentare trgovanja!
[/quote]
ovo sto sam ja poslao je umjetnicko djelo za tvoj proljev od indexa kojim si pokusao skrenuti paznju na svoje izlapotine…
nije li ti neugodno što cijeli EWT forum prica viceve i sprda se na tvoj racun?
Stara je uzrecica da kad ne znas sto treba raditi, napravi kontra MMM -a i ne mozes fulat.
Nadimak ti je gubitnik…kad netko izgubi na trejdu,više se ne kaze izgubio sam nego MMMovo sam

[/quote]

što sam reko – stres je sve jači. Iskusni trader ti savjetuje – okani se tržišta dok ne popuste emocije. Inače će biti gubitaka.

[/quote]
kolega
mmm

ne mogu ja biti pod stresom, to mozete jedino vi…
Pa vi ste cijelu 2009 godinu proveli u kešu i pisali gluposti o korekciji, izmišljali nekakve MMM indexe, trazili djelic paznje, a kao iskusni trejder dobili PSiKD ( porciju supe i …)
pa vi ste toliko netalentirani za trziste kapitala da bih vas usporedio sa čobanom koji cuva 3 ovce na slici i jednu uspije izgubiti…
Burza vas ide ko slon na rolšuhama, stoji vam ko svraki gace…
Ostavite nesto od svojih savjeta za svoje kucne ljubimce ako ih imate, oni ce vas vjerno slusati, bezuvjetno, ovdje nemate prolaz…
sjednite, nedovoljan [bye] [yawn]
[/quote]
Kolega pa vas je Z Šprajc razotkrio, ogolio, i skicirao na nekoliko postova.Jednostavno matematika vam je jako loša strana, sami sebe varate, a vama je baš sve dozvoljrno na ovom forumu .
[/quote]
Dajte se smirite..
Odite negdje drugdje lizati rane zbog gubitka uzrokovanim svojim neznanjem..
Zoran sprajc aka vlad1111
jel to onaj luzer koji jos ceka ht na 130 kn?
I tisak na 50 kn?
I atpl na 200 kn?

A nogomet s vama..
neda mi se, igrat cete kao babe, stalno zvat faul…a ne volim tetkice u sportu… onda bi vam vjerojatno tako ušao u koljena da biste se oporavljali mjesecima…tako da nista od toga..
ne igram fudbal s tetkama i strinama [bye]

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Neznaš se ni svađati Delux,al moraš priznati da te je Šprajc skenirao do kosti,moja ekipa su ozbiljni dečki svi oko pet banki , sami finjaci , a ti neki grubija, stvarno daj dođite, pa nije sve u dionicama i lovi , eto pozovi i mog susjeda Alabamu , pa da se družimo .pa nečemo sto godina živjet. treba sei opustit, Ma dobro ti pišeš. samo pretjeruješ pa nije bitno ako neko gubi ili zarađuje .pa nisi ti najbolji a hoćeš biti .daj malo taktike, malo finoće, malo mekše, pa imačeš bolji rejking, ili ti glumiš selskog baju i plašiš sve oko sebe.Pozdrav

Neznaš se ni svađati Delux,al moraš priznati da te je Šprajc skenirao do kosti,moja ekipa su ozbiljni dečki svi oko pet banki , sami finjaci , a ti neki grubija, stvarno daj dođite, pa nije sve u dionicama i lovi , eto pozovi i mog susjeda Alabamu , pa da se družimo .pa nečemo sto godina živjet. treba sei opustit, Ma dobro ti pišeš. samo pretjeruješ pa nije bitno ako neko gubi ili zarađuje .pa nisi ti najbolji a hoćeš biti .daj malo taktike, malo finoće, malo mekše, pa imačeš bolji rejking, ili ti glumiš selskog baju i plašiš sve oko sebe.Pozdrav

kuri me bolac, stoli me bojko za rejting..
Šprajc aka vlad je fulao sve, cudi me da je put pri rodjenju uopce pronasao…
Sta cu igrat s vama starcima od 5 banki, trebala bi svakom boca s kisikom na ledjima..
a onda dodje do prepiranja, ovaj ovo onaj ono, a ja to ne podnosim i tad bih podijelio par samara..uvijek se onda i nadje neki "hrabri" koji pokusa vratiti a onda završi sve nokautom…
zato igramo uvijek ista ekipa koja se pozna, nas 10 po fucal pravilima, nema vracanja golmanu sve dok lopta ne prođe na drugu polovicu, 4 + 1 ..itd itd
Igram nogač jednom tjedno, nije mi to neki gust…draza mi je kosarka, to haklam 2 put tjedno..

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Jebe se meni za rejting..
Šprajc aka vlad je fulao sve, cudi me da je put pri rodjenju uopce pronasao…
Sta cu igrat s vama starcima od 5 banki, trebala bi svakom boca s kisikom na ledjima..
a onda dodje do prepiranja, ovaj ovo onaj ono, a ja to ne podnosim i tad bih podijelio par samara..uvijek se onda i nadje neki "hrabri" koji pokusa vratiti a onda završi sve nokautom…
zato igramo uvijek ista ekipa koja se pozna, nad 10 po fucal pravilima, nema vracanja golmanu sve dok ne lopta ne preše na drugu polovicu, 4 + 1 ..itd itd
Igram nogač jednom tjedno, nije mi to neki gust…draza mi je kosarka, to haklam 2 put tjedno..
[/quote]
Vidim ti kao i uvijek po svoim pravilima, može.Pa gdjeme nađe, pa i meni je hakl bolii od nogometa, al ova moja ekipa igrala je nekad mali nog i na prvenstvu bivše juge i u Kutiji , sve znalci tu bi loše prošli.ti sve ozbiljno shvačaš, opusti se , uživaj malo,a 4+1 pa to ti nemreš izdržat, to mogu samo profiči.U svakom slučaju možese stobom, samo još smekšaj.

čini mi se da kolega mišćavi po tko zna koji put opet gubi kompas….
U svađi je sa pola foruma i njegova je uvjek jedina i najpametnija a po gubitcimma je definitivno zaslužio zlatnu medalju….

Lp

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Premješteno iz teme: JDPL (Jadroplov d.d.)

@ delux

Evo i kolega mišićavi koji je uvjek u plusu se počeo motati oko jdpl….
Kolega nisu za vas brodari….
Vi ste svjetski rekorder po pušingu na brodarima…..
Sjetimo se samo vaših brutalnih kupnji u enormnim količinama atpl po 2000 – 1500 i ulpl….
Nije ovo za vas …
Pa ako je netko na zse izgubio brdo love na brodarima to ste definitivno vi…..

Lp

Sretno

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

U svađi je sa pola foruma i njegova je uvjek jedina i najpametnija a po gubitcimma je definitivno zaslužio zlatnu medalju….

Lp

Pa to je njegov stil , tako jedino može funkcionirat, al ima nade za njega, pa mlad je , stigne se on promjeniti.

Rušiti Vladu
nepotizma, dvostrukih mjerila, zakona i odluka samo na ruku državne blagajne i interesa ? Naravno pa Đorđe je tu priču davno otpjevao, ali ova Vlada ponavlja greške i čvrsto u njih vjeruje !
Ova Vlada misli da je RH njihova prčvarija, a batinama i zatvorom mogu samo sebe poplašiti ;
http://www.youtube.com/watch?v=Wa67IYS3-Ks

O Nono, Nono moj dobri Nono, sve manje ljudi ima, nalik na te ;
http://www.youtube.com/watch?v=BsV-iFQmV8Q&feature=related

Što se prije rješimo ove Vlade prije ulazimo u EU, prije će se vratiti ravnoteža logike i življenja, a onda opet ;

Ova Vlada nije ćula za pojam RAVNOTEŽE, prirodne ravnoteže moći i pomoći

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Lp

Pa to je njegov stil , tako jedino može funkcionirat, al ima nade za njega, pa mlad je , stigne se on promjeniti.
[/quote]

Što bi se reklo "na muci se poznaju junaci", ili ti – lako je biti junak sa dobitcima. Pravi junaci su oni sa gubitcima. Tu je puno teže biti junak.

Previše uživa u tom stilu, a da bi se mogao promijeniti.

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

kolega MMM

Ako vi sebe smatrate junakom zato sto redovno nižete gubitke , to je vase pravo…
Neki smatraju junake i one huligane koji su jucer radili nerede po radicevoj…Meni je jedino žao što je policija bila tako blaga prema njima…

Nisam junak ali sam borac, a ne biram sredstva da bih pobijedio…
"udaram" na aktera, i to su najcesce takvi "nokauti" od kojih se rijetko ko oporavi…
U cijeloj 2009 ste zagovarali nekakav pad, trazili korekciju…
ja sam otvorio na dnu dna temu oporavak trzista kapitala i bio u dionicama od 1250-2300…
Prodao sve nekoliko dana prije nego je Sanader dao ostavku…

mozda je to kod vas izazvalo ljubomoru, ali morate se nauciti kontrolirati..
Pa pogledajte kako vas samo ismijavaju na EWT forumu…
vec sam vam rekao da je sinonim za gubitak MMM..
Pa tako ni sa Zlim Prorokom nisu brisali pod

New Report

Close