BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

15:35 – Mladi prosvjednici s navijačkim oznakama spustili su do prolaza Harmica. Branko Borković uzeo je megafon te ih zamolio da se primire.
– Nitko nema pravo napadati naše policajce, oni su naši suborci – rekao je Borković.

Međutim, prosvjednici su ga izvrijeđali, a u jednom trenutku i pljunuli na njega.

————————————————————————————————————————-

osjećam se jadno, tužno i poniženo…
kako je moguće da ti ljudi ne znaju tko je ratni zapovjednik Vukovara…
kako je moguće da nemaju ni malo poštovanja…
e moj narode…

Ti huligani su samo pokazatelj da je odgoj naše djece tako nisko pao da niže ne može. Ja sam uvjeren da je to samo početak jer to nisu prosvjednici već objesni kreteni koji imaju i previše u životu. Njihovi roditelji će nakon ovoga napadati hrvatsku policiju jer odkud im pravo da staju na put njihovim ljubimcima, maminim i tatinim sinovima!

[color=blue][/color]vizionar

Hoće li Hrvatska imati snage dočekati parlamentarne izbore ………..?!

Ovo je pravo pitanje …..

15:35 – Mladi prosvjednici s navijačkim oznakama spustili su do prolaza Harmica. Branko Borković uzeo je megafon te ih zamolio da se primire.
– Nitko nema pravo napadati naše policajce, oni su naši suborci – rekao je Borković.

Međutim, prosvjednici su ga izvrijeđali, a u jednom trenutku i pljunuli na njega.

————————————————————————————————————————-

osjećam se jadno, tužno i poniženo…
kako je moguće da ti ljudi ne znaju tko je ratni zapovjednik Vukovara…
kako je moguće da nemaju ni malo poštovanja…
e moj narode…

Ti huligani su samo pokazatelj da je odgoj naše djece tako nisko pao da niže ne može. Ja sam uvjeren da je to samo početak jer to nisu prosvjednici već objesni kreteni koji imaju i previše u životu. Njihovi roditelji će nakon ovoga napadati hrvatsku policiju jer odkud im pravo da staju na put njihovim ljubimcima, maminim i tatinim sinovima!
[/quote]
malko ste licemjerni [sealed]

kad ljudi prosvjeduju u Egiptu i skinu faraona s vlasti onda su heroji a kada kod nas prosvjeduju onda su huligani , nismo mi huligani nego su naši mediji govna koja su jednako odgovrna kao i vlast kradezea jer su ih i oni doveli na tu istu vlast
i onda se bune kada ih tuku

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

ha

Lako za SPX nego mene brine Crobex. Počelo se prosvjedovati sve češće, a kažu neki da je kapital kao srna. [bye]

ha

Lako za SPX nego mene brine Crobex. Počelo se prosvjedovati sve češće, a kažu neki da je kapital kao srna. [bye]
[/quote]
a neki kažu da si ti u kešu [bye]

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

ha

[/quote]
a neki kažu da si ti u kešu [bye]
[/quote]

A neki kažu da iz tebe progovara Šveđanin. [lol]

ha

DELUHE je pod stresom – profulao temu … crtkariju šalje na komentare trgovanja!

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

ha

[/quote]
ovo sto sam ja poslao je umjetnicko djelo za tvoj proljev od indexa kojim si pokusao skrenuti paznju na svoje izlapotine…
nije li ti neugodno što cijeli EWT forum prica viceve i sprda se na tvoj racun?
Stara je uzrecica da kad ne znas sto treba raditi, napravi kontra MMM -a i ne mozes fulat.
Nadimak ti je gubitnik…kad netko izgubi na trejdu,više se ne kaze izgubio sam nego MMMovo sam

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

ha

[/quote]
ovo sto sam ja poslao je umjetnicko djelo za tvoj proljev od indexa kojim si pokusao skrenuti paznju na svoje izlapotine…
Stara je uzrecica da kad ne znas sto treba raditi, napravi kontra MMM -a i ne mozes fulat.
Nadimak ti je gubitnik…kad netko izgubi na trejdu,više se ne kaze izgubio sam nego MMMovo sam

[/quote]

što sam reko – stres je sve jači. Iskusni trader ti savjetuje – okani se tržišta dok ne popuste emocije. Inače će biti gubitaka.

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

ha

[/quote]

[/quote]

što sam reko – stres je sve jači. Iskusni trader ti savjetuje – okani se tržišta dok ne popuste emocije. Inače će biti gubitaka.

[/quote]
kolega
mmm

ne mogu ja biti pod stresom, to mozete jedino vi…
Pa vi ste cijelu 2009 godinu proveli u kešu i pisali gluposti o korekciji, izmišljali nekakve MMM indexe, trazili djelic paznje, a kao iskusni trejder dobili PSiKD ( porciju supe i …)
pa vi ste toliko netalentirani za trziste kapitala da bih vas usporedio sa čobanom koji cuva 3 ovce na slici i jednu uspije izgubiti…
Burza vas ide ko slon na rolšuhama, stoji vam ko svraki gace…
Ostavite nesto od svojih savjeta za svoje kucne ljubimce ako ih imate, oni ce vas vjerno slusati, bezuvjetno, ovdje nemate prolaz…
sjednite, nedovoljan [bye] [yawn]

ha

[/quote]

[/quote]

[/quote]
kolega
mmm

ne mogu ja biti pod stresom, to mozete jedino vi…
Pa vi ste cijelu 2009 godinu proveli u kešu i pisali gluposti o korekciji, izmišljali nekakve MMM indexe, trazili djelic paznje, a kao iskusni trejder dobili PSiKD ( porciju supe i …)
pa vi ste toliko netalentirani za trziste kapitala da bih vas usporedio sa čobanom koji cuva 3 ovce na slici i jednu uspije izgubiti…
Burza vas ide ko slon na rolšuhama, stoji vam ko svraki gace…
Ostavite nesto od svojih savjeta za svoje kucne ljubimce ako ih imate, oni ce vas vjerno slusati, bezuvjetno, ovdje nemate prolaz…
sjednite, nedovoljan [bye] [yawn]

New Report

Close