A znate li koje su odlike onih koji samo brinu o mišićima………
Pa to da žele pokazat drugima da su im mišići tvrdi i veliki……..zašto?
Pa zato što im je onaj mišić kojeg nitko nevidi malen i koliko god ga bildali nemože narast veći nego što je……..
A obično su to takvi likovi koji se natječi čiji je veći……….
Dali je moguce da se udari na prosvjedima toliko zestoko da kad dode druga vlast,da se ne usudi ponoviti isto kao ova,jel to garancija "postenja" iduce vlade??Ili svi ovi prosvjedi nemaju dugorocnog smisla,radije udrite zestoko pa necete morat opet. [bye]
A koga to treba udariti? Policajce na radnom mjestu koji štite zakon?! U demokratskim i civiliziranim društvima nema udaranja već postoje izbori kojima narod bira one koje želi. Problem je samo u tome što ovaj narod nema koga izabrati!
DRŽAVA
Država je simbol Opće odgovornosti, a istina je ta da Država ne postoji,
postoji Snjeguljica ( Premijerka ) i 7 patuljaka ( Ministri ), a predstavljaju se kao Država.
Postoje njihova tjelesna zaštita ili populistički Policija, računovodstvo ili populistički Porezna uprava itd…
Tko je generator laži, obmane i dvostrukih mjerila u RH ? Država naravno !
Pa nisam ja rekao državnim tijelima da muljaju, kradu i okreću zakone u njihovu korist ! To je mogla samo reći samo Snjeguljica. Ne neka zamišljena Država nego samo Snjeguljica. Država ne govori !
Pa nisam ja naredio zdravstvu da pola usluga ne rade pod izlikom pokvarenih strojeva i sl. kao i da za sve usluge plaćam dodatnu participaciju, ali pod istim, identičnim, cijenama kao i za svog psa, kućnog ljubimca, a koji uopće nema zdravstveno osiguranje . Naravno da je Snjeguljica to naredila .
Pa nisam ja taj koji je Poreznoj upravi naredio da ionako potpuno apsurdan Opći porezni zakon tumače kako ih volja samo da od svih poreznika poberem sve novce koji su na računu . Naravno Snjeguljica je naredila.
Nakon što vam uzmu novac onda imate Sud za zaštitu, ali Snjeguljica je javila i Sudu da otežavaju s odlukama povrata pokradenog, te na povrat pokradenog čekate minimalno 5 godina.
Pa nisam ja plasirao laži ako prosvjedujete da nećete u EU jer više nemam što pametnije iznijeti za sve svoje promašaja ? Naravno Snjeguljica je to rekla.
Pa nisam ja obezvrijedio sve branitelje i njihove zasluge, te pustio Srbima da glume Haag. Naravno Snjeguljica je zažmirila za neku jeftinu protuuslugu. Nitko me nemože uvjeriti da Purda je od najvećeg Srpskog interesa u zadovoljavanju pravde, ovdje je samo igra ucjena moćnika.
Pa nisam ja naredio Policiji kada im fali novaca da naplaćuju kazne i za prljavi auto na cesti. Naravno Snjeguljica im je ideju plasirala.
I tako puno toga, a ako bi Snjeguljica na samo ovaj mali dio istine pokušala se ograditi da je to naslijedila, onda deficitno je još gore, jer to nije spriječila.
U ovoj priči od Snjeguljice i 7 patuljaka jedino oni troše enormno više nego zarađuju, a kako drugačije da to opravdaju nego da legaliziraju državnu krađu gdje mogu i stignu .
@loris
Kolega u potpunosti se slažem s vama. Da li ste primijetili vijet koja je bila kao bombastična najava:"uvodimo mogućnost izvanrednog otkaza u državnoj službi"!!!!! Pa što je njima, i to ako ne obavljaju svoj posao kako treba 3 mjeseca…. kume moj u mojoj firmi mi nemoj raditi 7 dana (i to je prevelika tolerancija, a što mogu kada sam socijalno osijetljiv)…letiš VAN…..pa se hebi sa svojim kreditima, ženom, i svekoliko djecom…sorry dečki ali to je surova stvarnost. Ako ti ne možeš, hvala Bogu na tržištu rada ima tko hoće i ne razumijem toliku toleranciju na pogreške od 3 mjeseca. S druge strane u državnoj službi radni odnos se ne zasniva ugovorom o radu već rješenjem…a što je upravni postupak…pa onda službenižki sudovi kod otkazivanja…..ma sve je to kamilica. Udri po osnovnoj ideji kapitalizma…a to je ostvarivanej dobiti i TOČKA. Ok moramo malčice preilagoditi zakonsku regulativu…ali da ih je previše u drž upravi na našoj grbači …bogme je,. Plus ovi penzioneri….ja se ne bi čudio da država ne bi uvela poticaje tko zgazi penzića dobije soma kuna ibera na plaću..jednokratno. Žalosno ali istinito…previše ih je u omjeru na nas koji radimo. Znam da je sve to proces preobrazbe iz jednog sistema u drugi…i da traje dugo, ali nitko od nas nije ovdje zbog socijalne osjetljivosti….mi hoćemo naše zarađene pare! I nemoj mi se s tim zahebavati….jer ako daš ti meni dati ću ja i tebi….moraš malo dati da bi malo dobio, staro pravilo. Budimo normalni pa neću niti ja srati sa kojekakvim računima…Evo priznam ja volim palaćati porez, ali najviše volim tamo gdje je porezna stopa 0!!!! Svi mi koji smo ovdje to znamo i dok se to ne promijeni nema naprijed društvu kao u cijelini….Mada Hebo takvo društvo [lol]
Ej ljudil da li možemo na ovoj temi srati ravno do besmisla o bilo čemu? Pa makar to bilo o mužnji krava i svrhovitosti uporbe elektronske muzilize u odnosu na "baku muzilicu". Jer ipak kod prve mužnj moraš onaj inicijalni lzaz miljeka baciti na crnu podlogu, a š to automatska muzilica ne prepoznaje, da bi odmah vidiio kvalitetu mlijeka. Ovo je sve po čuvenju, naime ja se bojim krava [lol]
Dali je moguce da se udari na prosvjedima toliko zestoko da kad dode druga vlast,da se ne usudi ponoviti isto kao ova,jel to garancija "postenja" iduce vlade??Ili svi ovi prosvjedi nemaju dugorocnog smisla,radije udrite zestoko pa necete morat opet. [bye]
A koga to treba udariti? Policajce na radnom mjestu koji štite zakon?! U demokratskim i civiliziranim društvima nema udaranja već postoje izbori kojima narod bira one koje želi. Problem je samo u tome što ovaj narod nema koga izabrati!
[/quote]
pod udariti nisam mislio doslovno udariti,fizicki nasrnuti,lol
Kolega IVANO7, poštovane kolege..pa kaj Vam nije dosta da se prepucavate oko svake Božje dionice..
sad ćete se još i sa ..impekima hvaliti ……….?!
Kolega IVANO7, poštovane kolege..pa kaj Vam nije dosta da se prepucavate oko svake Božje dionice..
sad ćete se još i sa ..impekima hvaliti ……….?!
hm…pa zakaj ne..to i pišanje u dalj su standardni muški sportovi [lol]
15:35 – Mladi prosvjednici s navijačkim oznakama spustili su do prolaza Harmica. Branko Borković uzeo je megafon te ih zamolio da se primire.
– Nitko nema pravo napadati naše policajce, oni su naši suborci – rekao je Borković.
Međutim, prosvjednici su ga izvrijeđali, a u jednom trenutku i pljunuli na njega.
————————————————————————————————————————-
osjećam se jadno, tužno i poniženo…
kako je moguće da ti ljudi ne znaju tko je ratni zapovjednik Vukovara…
kako je moguće da nemaju ni malo poštovanja…
e moj narode…
Ovo je dokaz da su hrvatski branitelji još jednom izmanipulirani…
hrvatski branitelji tražili su miran prosvjed, da izraze svoje nezadovoljstvo radom i način na koji se odnosi ova Vlada prema njima…
to su iskoristili Pernarovi fejsovci, čitaj plaćenici SDP-a, kao i dio BBB-a, koji ne samo da teroriziraju ostale navijače, sad su počeli i građane grada Zagreba sa svojim ispadima i traženjem bilokakvog povoda da se sukobe s policijom…te dvije skupine infiltrirale su se među branitelje i napravile kaos i započele sukob s policijom samo s jednim ciljem…kako bi isprovocirali policiju i dobili batine…pa ćemo sad biti bombardirani od razno raznih medija o brutalnosti hrvatske policije…
eto kakvim se mućkama koristi oporba da se dočepa vlasti…manipulira braniteljima, i huška razno razne interesne skupine da rade nerede, razbijaju izloge i nanose štetu…
najobičniji lovci u mutnom…i sad bi Vlada trebala raspisati prijevremene izbore…zbog nekoliko stotina huligana i kojom tisućicom nadobudnih Pernarovih sljedbenika koji teroriziraju građane grada Zagreba, izazivajući sukob s policijom…da kako da ne…samo zbog njih da se raspisuju prijevremeni izbori…koji bi ovu ionako već i previše zaduženu državu koštali…
a onda je za očekivati veliku pobjedu SDP-a i daljnji ponor prema dnu…jer će ovi prvo morati podjeliti ministarske fotelje…pa će tako vrijeme prolaziti, a problemi koji muče ovaj narod će se samo dalje gomilati…pa onda kad krenu sa izmjenama retardiranih zakona, koji običnom čovjeku ništa ne znače…jel se smije pušit u kafani ili ne smije…hoćemo se vozit s upaljenim svjetlima ili ne…itd itd…već vidim kako će proletit 4 godine, ako se održe naravno, a oni će još imati retoriku kako su zatekli jako teško stanje…i kako im nije bilo dovoljno 4 godine da nešto promijene…