BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ima li koji nacin za pretrazivanje fin. izvjestaja na VSE…….na zagrebackoj su lijepo po abecedi a ovdje[smiley7]

Ovo je jos najbolje
http://www.vse.hr/kotacije/jdd_kotacija.asp

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

markoc5:

ima li koji nacin za pretrazivanje fin. izvjestaja na VSE…….na zagrebackoj su lijepo po abecedi a ovdje[smiley7]

Ovo je jos najbolje
http://www.vse.hr/kotacije/jdd_kotacija.asp

hvala, skuzio…..[smiley2]

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

Premješteno iz teme: [color=blue]TNPL (Tankerska plovidba d.d.)[/color]

Zamisli novinare, kada je viadukt naporavio 4milje dobiti stavili su ga na naslovnicu….pa jebote to je sramota profesije. Nitko nije išao sa 200 i više posto povećanjem dobiti, nogdje ne vidim vijest.
A kad su radili netto veću dobit u drugom kvartalu onda su išli sa pričom…..
sramota.

Glavno da svi pišu koliko je ljudi upisalo INA-u, a da su platili nekog analitičara ili navukli da pokaže svoju analizu -ništa.

Tankerska plovidba iz Zadra objavila je vrlo dobre rezultate za treće tromjesečje. U usporedbi sa prošlim tromjesečjem, prodaja je porasla 7%, dok su se operativni troškovi smanjili za 21,7%. EBIT je iznosio 90,5 milijuna kuna, što je 257,7% više u usporedbi sa proteklim tromjesečjem. EBITDA je porastao na 134,7 milijuna, što predstavlja porast od 96,2%. Neto financijski rezultat od -7,3 milijuna kuna utjecao je na neto
zaradu, koja je iznosila 83,3 milijuna kuna, što predstavlja porast od 429% u usporedbi sa proteklim
kvartalom. Kumulativno, prodaja je porasla 9,4% (sa 710,1 milijuna kuna na 777,1 milijuna kuna) EBIT za
89,2%, a EBITDA za 60,1%. U prvih devet mjeseci 2005 neto zarada iznosila je 260 milijuna kuna,
zahvaljujući izvanrednoj zaradi od 170 milijuna kuna. Ovogodišnja neto zarada od 202 milijuna kuna
ostvarena je sa pripadajućim neto izvanrednim rezultatom od 7,2 milijuna kuna. To pokazuje da je
ovo društvo uspjelo zamijeniti gotovo dvije trećine prošlogodišnje izvanredne zarade sa operativnom
zaradom.

Ovo je dio izvješća s FIMA.com…. koliko znam to je jedini pozitivan osvrt… slažem se da ova dionica nikako ne zaslužuje takav (nikakav) tretman medija

Hell is Empty and all the Devils are Here

Premješteno iz teme: [color=blue]Komentari trgovanja[/color]

Ej škvadro, Zimzi opet jaše…isključili ga sa onog foruma, pa piše na centar.hr.
Nagradno pitanje.
“Pod kojim nickom piše?”
[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Ej škvadro, Zimzi opet jaše…isključili ga sa onog foruma, pa piše na centar.hr.
Nagradno pitanje.
“Pod kojim nickom piše?”
[smiley2][smiley2][smiley2]

Iskljucili su ga i s centar.hr.

Iskljucili su ga i s centar.hr.

Znate li možda zašto?

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

cartmann: ” Iskljucili su ga i s centar.hr. ” Znate li možda zašto?

Da, i mene je iznenadilo, nisam primjetio neki moguci razlog za to. Vjerojatno je onda poznati “hrvatski jal” ™.

Premješteno iz teme: [color=blue]Komentari trgovanja[/color] mreich: ” cartmann: ” Iskljucili su ga i s centar.hr. ” Znate li možda zašto? ” Da, i mene je iznenadilo, nisam primjetio neki moguci razlog za to. Vjerojatno je onda poznati “hrvatski jal” ™.

Vjerojatno zbog više nickova koje je registrirao. Zimzelen, Gorki, Sarah itd… Iako je nemam ništa protiv njih. Meni su OK.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

killerflee: ” Premješteno iz teme: [color=blue]Komentari trgovanja[/color] mreich: ” cartmann: ” Iskljucili su ga i s centar.hr. ” Znate li možda zašto? ” Da, i mene je iznenadilo, nisam primjetio neki moguci razlog za to. Vjerojatno je onda poznati “hrvatski jal” ™. ” Vjerojatno zbog više nickova koje je registrirao. Zimzelen, Gorki, Sarah itd… Iako je nemam ništa protiv njih. Meni su OK.

Prema pravilima centar.hr. zabranjuje korištenje višestrukih nickova,pa se vjerojatno i gs.Zimzelen trebao odlučiti za samo jedan nick samo je sad pitanje koji.

Pozdrav

Premješteno iz teme: [color=blue]Komentari trgovanja[/color] Ej škvadro, Zimzi opet jaše…isključili ga sa onog foruma, pa piše na centar.hr. Nagradno pitanje. “Pod kojim nickom piše?” [smiley2][smiley2][smiley2]

Vrlo jednostavno, GA.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

studoš:

Premješteno iz teme: [color=blue]Komentari trgovanja[/color] Ej škvadro, Zimzi opet jaše…isključili ga sa onog foruma, pa piše na centar.hr. Nagradno pitanje. “Pod kojim nickom piše?” [smiley2][smiley2][smiley2]

Vrlo jednostavno, GA.

I meni se čini kolega da ste u pravu…[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

New Report

Close