Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
E moj ErnestoChe ja sam prosvjetni djelatnik u srednjoj školi i zamisli da djeci u razredu kažem kako je taj Pernar budućnost Ljepe naše kad preskače ograde i napada našu hrvatsku policiju. Ja kao dragovoljac nisam išao na položaj da bi se borio za državu nasilja i nereda. Još malo su izbori pa neka se taj tvoj " mesija " malo strpi pa kad pobjedi na izborima onda ćemo mi biti zemlja blagostanja i nećeš se moći maknuti od "meda i mlijeka"!
tog decka su sigurno maltretirali u skoli,mozda je cak bio zlostavljan od strane roditelja,
inace je dosta zgodan i mislim da ce uskoro naci muskarca svog zivota pa ce se primiriti
Da li postoji neka osoba iz EU, a da nemože ucjeniti naše političare ili RH ????
………."Platini Josipoviću: Ukoliko ne sredite huligane letite iz svih natjecanja…………."
Da sam ja jučer bio Josipović, Platini bi se u najmanju ruku pješke u Pariz vratio, to bi bilo najmanje što bi mogao za njega učiniti.
E moj ErnestoChe ja sam prosvjetni djelatnik u srednjoj školi i zamisli da djeci u razredu kažem kako je taj Pernar budućnost Ljepe naše kad preskače ograde i napada našu hrvatsku policiju. Ja kao dragovoljac nisam išao na položaj da bi se borio za državu nasilja i nereda. Još malo su izbori pa neka se taj tvoj " mesija " malo strpi pa kad pobjedi na izborima onda ćemo mi biti zemlja blagostanja i nećeš se moći maknuti od "meda i mlijeka"!
tog decka su sigurno maltretirali u skoli,mozda je cak bio zlostavljan od strane roditelja,
inace je dosta zgodan i mislim da ce uskoro naci muskarca svog zivota pa ce se primiriti
[/quote]
kolega, mislim da bi Vi tu mogli pripomoći a kolega vizionar sigurno klince omađijava barba lukom, šeksom i uzoritim onix biskupima
[/quote]
kolega, mislim da bi Vi tu mogli pripomoći a kolega vizionar sigurno klince omađijava barba lukom, šeksom i uzoritim onix biskupima
[/quote]
da malo bolje promotrite tog decka vidli bi da na sebi ima odjecu vrijednosti 3 prosjecne hrvatske place,taj je jadnik zeljan medijske paznje,vjerojatno ga i zaboli za sve ovo za sta se kao "bori".
normalno da ne podupirem sadasnju vladu,ali ne podubirem ni ovakve pedercice koji bi htjeli biti celebrity,a ne znaju na koji to nacin postici…
vjerojatno je i odaziv na njegove prosvjede ovakav,jer ljudi shvacaju koje su njegove namjere i da se decko jednostavno glupira…
Evo formule kako da izbjegnemo EU !!!!!!!!!!!!!!!
"Kosor poručila: Ako nastavite prosvjedovati, nećemo u EU"
Još kada bi primjenili Vladine metode "boli i kazne" i prestali im plaćati poreze brzo bi sve došlo na svoje !!!
kolega loris
A vi zelite izbjeci eu?
Dali je moguce da se udari na prosvjedima toliko zestoko da kad dode druga vlast,da se ne usudi ponoviti isto kao ova,jel to garancija "postenja" iduce vlade??Ili svi ovi prosvjedi nemaju dugorocnog smisla,radije udrite zestoko pa necete morat opet. [bye]
Da li postoji neka osoba iz EU, a da nemože ucjeniti naše političare ili RH ????
………."Platini Josipoviću: Ukoliko ne sredite huligane letite iz svih natjecanja…………."
Da sam ja jučer bio Josipović, Platini bi se u najmanju ruku pješke u Pariz vratio, to bi bilo najmanje što bi mogao za njega učiniti.
1. Platini je nesposobni manager, izvrstan nogometas nekada. Nije u stanju reci da su UEFA i FIFA sramota za inteligenciju. Igranje rukom u 21. stoljeću s brdo kamera, mjerenja fotofiniša posebnim kamerama, mjerenjima na tisućinku u F1 itd. ne mogu biti ne primjećeni, a njegov sunarodnjak je odigrao rukom namjerno i nije priznao. SRAMOTA. FR ministrica sporta je igrače kasnije kritizirala, ali nije kritizirala samu sebe što ih nije sve suspendirala i ne dozvolila im odlazak, prepustila mjesto R. Irskoj uz riječi da se danas srami zbog Henry-a, ali da nije Henry kriv već da je plod odgoja unutar trulog sustava zvanog FIFA, koji nije uveo kamere da se suci konzultiraju, jer nisu nepogresivi.
2. Platini je rekao ono sto je logicno.
3. Mene nije briga hoce li tko ici u te evropske lige.
4. Ako je nekome stalo, tj ako postoje zaista navijaci, onda to ne treba crtati, to je posve jasno, ali kod nas navijac gotovo da u pravilu znaci potencijalni problem, tj covjek spreman nekog zatuci radi tko zna cega. Svakako to su ponasanja na razini djeteta od 3 godine.
5. Pernar prakticira demokraciju, jedino sto preskakanjem ograde nece mnogo postici, ali treba reci da ima hrabrosti.
6. Demokracija je smijesan sustav koji propusta cak i nekompetentne ako su dovoljno ambiciozni ili na "pravom mjestu" tj ako su odabrani…
7. Stranke treba ukinuti, drzavni zavod za statistiku treba svako dvije godine ponuditi po 30 najkopetentnijih osoba iz svakog područja da budu ministri.
8. to ne smije biti karijera, maksimalan rok tog posla 12 godina.
9. ukinuti privilegije u saboru, to treba svesti na volontersku djelatnost, jer oni ne pisu zakone, samo dizu rukice tu i tamo.
10. huliganska ponasanja kazniti zestoko. kradju drzavne blagajne takodjer.
11. Ali zasto imati ideje, nemojete misliti, imamo adz, oni sve znaju.
Teško našoj djeci pored profesora s takvom vizijom!
Neki su ’90. samo preobukli uniforme i zamjenili partijske knjižice, ali način razmišljanja i dalje im se svodi na "Partija mi mati, partija će mi posao dati!"
Sve više sumnjam u Darwinovu teoriju evolucije kad vidim ovakve komentare…
[bye]
[/quote]
imate pravo, preskakanje ograda nije rijesenje. Naime, nemamo dovoljno postenja pa da se sami maknemo s vlasti. jeste vidjeli australsku premijerku kako se stavila na led, trazila izbore. Kod nas je problem sto nekompetentni ljudi rado prihvacaju radna mjesta koja ne prate njihovo obrazovanje. Kirin (drustvo znanja)? HDZ, domoljublje?
Evo formule kako da izbjegnemo EU !!!!!!!!!!!!!!!
"Kosor poručila: Ako nastavite prosvjedovati, nećemo u EU"
Još kada bi primjenili Vladine metode "boli i kazne" i prestali im plaćati poreze brzo bi sve došlo na svoje !!!
hahah opet izjavljuje gluposti. Pa ta EU joj je do sad bila najjača strana. S čim će se sada hvalit
Znate li koje su odlike kockara…………
Te da se uvjek hvali sa dobitcima koji su višestruko manji od gubitaka…………
Kolega delux to vrlo dobro radi………
on je uvjek u plusu……… [lol]
a eto ja na virtualki uvjek u minusu……… [lol]
a koliko je love samo izgubija mene bi bilo sram pisat ovdje na forumu………